Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

«Η Εφούλα τώρα… δικαιώνεται!


Κάποτε «έφη» η... Έφη, η κουρασμένη και παρ΄ ολίγον ηγερία του Σύριζα ότι: «Η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία γιά την Αριστερά»! Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις… με το… «Φαινόμενο… Κασσελάκης», επαληθεύτηκε πανηγυρικά! (Καθώς όλοι τους εκεί στην «Κουμουντούρου», είναι … γιά τα πανηγύρια!!!).
Μετράω … «κανονικότητες» που αντίκεινται στην -κατά Έφην- Αριστερά:
α) Επιλογή αρχηγού, γνωστού στον χώρο σε χρόνο… dt. «Ήρθε, είδε, νίκησε»! Χωρίς σκέψη και προβληματισμό, αλλά με μόνη την καταλυτική υπόσχεση που έγινε αριστερή σημαία και ψύχωση: «Εγώ θα κερδίσω τον Μητσοτάκη»!
β) Γεννημένος στην Εκάλη και με εξοχικό αρχοντικό στις Σπέτσες, «έχτιζε» καπιταλιστική καριέρα στην Αμερική και τώρα σοσιαλιστική στην Ελλάδα.
γ) Δηλώνει όψιμα… «αριστερός», αλλά με σπουδές στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών και, στη συνέχεια, στο Κολλέγιο Wharton. των ΗΠΑ, απασχόληση σε διάφορες εταιρείες με αντικείμενο το -κατά την Αριστερά- ξορκισμένο «κεφάλαιο», (δούλεψε στην Goldman Sachs) δεν πείθει γενικώς. Μόνο χαζούς και… κολλημένους συριζαρέους.
δ) Πέφτει με… αλεξίπτωτο -αλά Μπαρουφάκη- στο ελληνικό πολιτικό προσκήνιο τον Μάιο και θαμπώνει με τη σειρά του τους ιθαγενείς συριζαρέους -τους διψασμένους γιά εξουσία- με φιγούρες, life style, tik tok, φρου-φρού κι αρώματα και σαχλά βιντεάκια, κατάλληλα γιά ανόητα πρωινάδικα και ανεγκέφαλα μεσημεριανάδικα της TV. Αντιαριστερά όλα δαύτα!
ε) Αυτοπροσδιοριζόμενος υπερήφανα ως… gay, περιφέρεται σαν πραγματικά… «εύθυμος τύπος» στους δρόμους με τον… «σύζυγό» του και τη σκυλίτσα τους, μετατρέποντας τις πολιτικές εμφανίσεις ενός αρχηγού αξιωματικής αντιπολιτεύσεως σε… pride parade. Επιδεικνύοντας μεγάλους, καλογυμνασμένους «μύες» αλλά ελάχιστο «πνεύμα». Προφανώς, το τσούρμο των κακών «image makers» που διαθέτει, τον παρασύρουν σε αλλεπάλληλα φάουλς.
στ) Πρωτοφανώς γιά τα παγκόσμια κρατούντα, πολιτικός ηγέτης κυκλοφορεί ασόβαρα στους δρόμους συνοδευόμενος μονίμως από τον «σύζυγο» και την… σκυλίτσα του. Με τον … «σύζυγο» να κάνει και πολιτικές δηλώσεις.
ζ) Λογιζομένων ως «αντικανονικών», άρα συμβατών με τα αριστερά πρότυπα, των συνθημάτων: «ΝΔ… παιδεραστές» και «Μητσοτάκη γ… σαι», πώς θα αντιμετωπίσει τώρα η «αντικανονική « συριζαρέικη νομενκλατούρα την αφοπλιστική ομολογία του αρχηγού τους: «Είμαι gay»! Θα συνεχίσει να κραυγάζει τέτοιου είδους συνθήματα που «λούζουν» και τον αυτοπροσδιορισμένον «τοιούτον» αρχηγό τους;
η) Με την ελαφρότητα της πολιτικής ασχετοσύνης, το μπρίο ενός gay και την αφελή επιπολαιότητα ενός… «πάρτα όλα», που «τάζει και μοιράζει» πανεύκολα, δεν σκέφτεται κανείς από τους ενθουσιώδεις ανεγκέφαλους συμβούλους του, πως μετά την εκφώνηση ενός «δίνω», και μάλιστα στο… «πιτς φυτίλι» και σε χρόνο μηδέν, επακολουθεί η ανάγκη εκπλήρωσης του κάθε ταξίματος, ή η γελοιοποίηση λόγω ασυνέπειας στο τάξιμο; Από το «ωσαννά» στο «σταύρωσον»… 3 μέρες δρόμος μόνο!
Τον πρόλογο της «Ρομαντικής Κασσελακειάδας» τον ζήσαμε όλοι, το τέλος αυτής της ιλαροτραγωδίας -τον επίλογο δηλαδή- τον μαντεύω εκ του ασφαλούς και τον περιμένω. Τα ενδιάμεσα κεφάλαια μου λείπουν. Θα τα παρακολουθώ, όπως τα γράφει ο απίθανος πρωταγωνιστής, και θα τα δημοσιεύω. Να ΄χουμε ν΄ ασχολούμεθα!
Καθώς τώρα κάνει το «αγροτικό» του στην πολιτική και την ταχύρρυθμη εκπαίδευση στην γελοιότητα -όπου όντως αποδεικνύεται επιδεκτικότατος μαθήσεως- μετά τη στρατιωτική του θητεία θα έχουμε πολύ «υλικό» γιά ενασχόληση. Με μπόλικη… «ενσυναίσθηση». (Μιά τελευταία λέξη που οι αριστεροί λανσάρισαν και χρησιμοποιούν τελευταίως κατά κόρον. Ωραίο πράμα!!!!).
Και επί του πιεστηρίου: Μόλις πληροφορήθηκα την τελευταία βαρύγδουπη δήλωση Κασσελάκη, από το αρχοντικό του στις Σπέτσες, σχετικά με την ανάγκη συντηρήσεως του στεγάστρου του ΟΑΚΑ: «Η παρακμή τελειώνει. Θα είμαστε εδώ γιά να στηρίξουμε την σύγχρονη Ελλάδα». Και αμέσως… ησύχασα!!! Πρώτο πρόχειρο διαγώνισμα… 10 με τόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου