Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Πολιτικοί διάττοντες αστέρες.

 


Στα τελευταία χρόνια, την αυλαία άνοιξε ο Νάρκισσος με το ένα «ν» στο όνομα. Η συριζαρέικη αριστερά, ανερμάτιστη, άπειρη και πολιτικά αναλφάβητη, με επικεφαλής έναν πονηρό, αλλά όχι ευφυή νεαρό ηγέτη έψαχνε αγωνιωδώς γιά «φρέσκα» και απάτητα σκαλοπάτια τα οποία θα βοηθούσαν στην ανηφορική πορεία του Σύριζα προς την εξουσία. Μαγεμένοι από την ακαταλαβίστικη μπουρδολογία του «κομήτη» Μπαρουφάκη, τόσον η συντηρητική δημογεροντία, όσο και οι νεαροί… ψευτοεπαναστάτες του καναπέ και του ROLEX, πίστεψαν πως στο ιδιόρρυθμό του πρόσωπο βρήκαν τον οικονομικό τους Μέντορα. Και -εν ριπή οφθαλμού- τον έχρισαν… Υπουργό των Οικονομικών! Τα αποτελέσματα γνωστά. Εσωτερική ξεφτίλα, εξωτερικό ρεζιλίκι και -πυξ, λαξ- εκπαραθύρωση του παμπόνηρου παρλαπίπα δημαγωγού, ο οποίος όμως κατάφερε στο μικρό του πέρασμα από την εξουσία, με τα τρελά του καπρίτσια, να ταράξει διεθνή ύδατα, να δημιουργήσει ψευδεπίγραφα είδωλα και να φουσκώσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, μοσχοπουλώντας τις οικονομικές του παπαρδέλες σε ανόητους και αφελείς ανά την Υφήλιο.
Οι παγκόσμιοι ατσίδες… «ινφλουενσαρέοι» το ΄πιασαν στο φτερό! Και εκμεταλλευόμενοι -αφ΄ ενός - το κενό στην ευεπίφορη σαχλαμάρας και φούμαρων απορφανισμένη και παραπαίουσα συριζαρέικη παράταξη και -αφ ΄ετέρου- την γενικότερη ποιότητα του χώρου, «προσγείωσαν»… ουρανοκατέβατα έναν νέον αριστερό (!) Μεσσία! Το όνομα αυτού… Κασσελάκης!!!
Μπλοϋμ! ο μετεωρόλιθος -ιδιόρρυθμος, ιδιότροπος και αντισυμβατικός- Στέφανος- … στα λιμνάζοντα νερά της θερινής πολιτικής ραστώνης. Θόρυβος, τζέρτζελο και ατέρμονη μπουρδοφιλολογία γύρω από τον νέο πολιτικό διάττοντα αστέρα, από τις μηχανές των ΜΜΕ, που από το βαριεστημένο ρελαντί πάτησαν απότομα… τέρμα γκάζι!
Παρακολουθώντας προσεκτικά τα καλοφτιαγμένα -και καλοσερβιρισμένα- σχετικά με το παρελθόν, το παρόν και τα υποσχόμενα γιά το μέλλον του προκάτ ηγέτου της … «αριστεράς και της προόδου», δεν έχω καμμία αμφιβολία γιά την πολιτική του κατάληξη.
Ένα ακόμη ψευτολαμπερό γυαλάκι, τύπου Μπαρουφάκη, που μοστράρει ο «μηχανισμός-Κολόμβος» στους αφελείς «Ινδιάνους- συριζαρέους» προκειμένου να αρπάξει το χρυσάφι τους. Δηλαδή την ψήφο και υποστήριξή τους. Και μετά… βλέπουμε!
Προβλέπω φαρσοκωμωδία, κλαυσίγελον και... ίδομεν. «Κοντός ψαλμός… αλληλούια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου