Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

«Δεσμεύομαι…»

Όταν η ηλιθιότητα επικαλύπτει την μνήμη και την ασχετοσύνη.


Ο λάτρης της εξουσίας… Broεδρος, ερχόμενος «με φόρα» και αβάσταχτη σπουδή να ξανακατακτήσει την εξουσία, επαναλαμβάνει το ίδιο τροπάρι που τον έκανε να την κατακτήσει το 2015. Ψέμματα, ανοησίες και… γιουρούσια, πιστεύοντας πως θα ξαναπιάσει τον λαό στον ύπνο!
Μέσα στην άψα και την… φούρια του, άλλοτε μπερδεύεται και άλλοτε σαχλαμαρίζει. Π.χ. στο θέμα των πλειστηριασμών ομολογεί πως εκείνος έκανε… μόνο 25.000 και τερατολογεί λέγοντας πως ο Μητσοτάκης ετοιμάζει… 700.000! Ακόμη, στην παρουσίαση από τον Πρωθυπουργό της μακέτας που δείχνει τη νέα μορφή του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, μπερδεύει την μελέτη ενός μελλοντικού έργου με τα γελοία σκηνικά ενός Σταθμού Μετρό στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος -υποτίθεται- είναι έτοιμος γιά λειτουργία!
Και άκρον άωτον φαυλότητος το πολυφορεμένο και εντελώς αναξιόπιστο… «δεσμεύομαι»! Πετάει ένα... "δεσμεύομαι", μετά μιά μπαρούφα και... καθάρισε!
Παρατηρώντας και ακούγοντας διάφορες αριστερές μαινάδες ωρυόμενες προεκλογικά, αναζήτησα την εξήγηση του φαινομένου στο διαδίκτυο και ιδού τί βρήκα:

«Η Λύσσα είναι ιογενές νόσημα του κεντρικού νευρικού συστήματος, αποτελώντας μια λοιμώδη ασθένεια που προκαλείται από διηθητό ιό. Ο ιός αυτός μεταδίδεται στον άνθρωπο και στα άλλα ζώα από δάγκωμα κι από το σάλιο ζώων που πάσχουν από λύσσα ή και με την επαφή με κάποιο σημείο του δέρματος που έχει κάποια πληγή. Ο ιός της λύσσας μεταδίδεται μόνο σε θηλαστικά! Τα περισσότερα ζώα μπορούν να μολυνθούν από τον ιό και μπορούν να μεταδώσουν την ασθένεια στους ανθρώπους….» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου