Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

«Άλα της ο… πολιτισμός»!

 Λοιπόν, έχουμε και λέμε τα εξής… «υπερπολιτιστικά».

-Μαμά... έρχεται ο Δράκουλας να με φάει!!

-Εν αρχή είναι ο αψύς… Πολάκης: «Θα σας δώκω μιά και θα πάτενε… τρία μέτρα κάτω από το χώμα» και «Την άλλη φορά που θα ΄ρθούμε θα ΄ναι αλλιώς»!
-Μετά έρχεται ο δυσκοίλιος Σπρίτζης: «Θα φέρουμε την Δημοκρατία με το καλό… ή με το άγριο (δις)»!!
-Στη συνέχεια γίνεται της… κόκκινης -και αναψοκοκκινισμένης- Πόπης μ΄ εκείνο το: «Έλα με φόρα πρόεδρε, έλα με φόρα»!!!
-Και στο τέλος -επί του παρόντος τέλος- η ΤΣΑΤΣΑνακλίδου πεινασμένη μας απειλεί: «Θα σας φάμε. Θα σας φάμε… όλους»!!!!
Κατόπιν των ανωτέρω μερικών σκηνών του μετεκλογικού έργου, παραγωγής «ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΙΛΜ» που θα προβληθεί στο «Σινέ Ελλάς», αν -φτού στον κόρφο μας- ο Θεός, έχοντάς μας συχαθεί μας στραβώσει και ψηφίσουμε έτσι, ώστε να φέρουμε ξανά τους συριζαρέους στην εξουσία, οπότε θα είμαστε άξιοι της τύχης μας!
Θεωρώ αδιανόητο οι κακοί -μαζί με τους αφελείς κρυπτοκακούς που το παίζουν καλοί- να υπερτερήσουν, τελικά, στην κάλπη των πραγματικών καλών!
Όμως η Ελληνική Ιστορία βρίθει τέτοιων παραδειγμάτων κι ας βαυκαλίζονται κάποιοι περί πατροπαράδοτης ευφυΐας και πνευματικής ανωτερότητος της ελληνικής φυλής. Κουροφέξαλα! Σε μεγάλες ποσότητες είμαστε βλάκες με πατέντα και κοροϊδάρες τρελλές!
Στις εκλογές που έρχονται θα ισχύσει -δυστυχώς το φοβάμαι- γιά άλλη μιά φορά το ευκλείδειο γεωμετρικό… «ο.ε.δ.» («όπερ έδει δείξαι»).
Και -μετά το δράμα των σεισμών της Τουρκίας- όπου κάποιοι ανόητοι σπεύδουν να συστήσουν και πολλοί ηλίθιοι σπεύδουν να προμηθευτούν φακούς, σφυρίχτρες, νερό και τέτοια χαζά- προσωπικά θεωρώ πιο επείγουσες και πιό χρήσιμες, ως προμήθειες, την βαζελίνη και -αν βρείτε στα σούπερ μάρκετ- τα τσίγκινα κάτω εσώρουχα με παραπλανητικές τρύπες. Αυτά θα χρειαστούν οπωσδήποτε. Ακόμη ΚΑΙ στους συριζαρέους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου