Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Παρακολουθούντες, παρακολουθούμενοι και… παρακολουθήσεις…

 Το σύγχρονο «καλάθι της νοικοκυράς»!


Τελικά, ο κόσμος έχει διαφθαρεί τελείως. Και -κατά περίεργον τρόπο- όλα τα κρούσματα της σαπίλας ανθίζουν στον διαβόητο χώρο της… «αριστεράς και της προόδου». Ναι… τον χώρο που -όπως αυτοδιαλαλεί- μονοπωλεί το… «ηθικό πλεονέκτημα»!
Εννοείται, πως μέσα στον κάλαθο της σαπίλας η υποκρισία κατέχει περίοπτη θέση. Η τελευταία αποκαλυφθείσα ελληνική σοσιαλιστική «αρπαχτή» -με διεθνές πεδίον εφαρμογής- έδωσε την ευκαιρία να γίνει αδιαμφισβητήτως γνωστή. Τα φληναφήματα ολοκλήρου του αριστερού συρφετού το αποδεικνύουν.
Γιά όποιον έχει κοντή μνήμη, ή αγνοεί, θυμίζω -κατά σειράν- μερικά «σοσιαλιστικά» ονόματα, που διέπρεψαν στην μεγαλοκομπίνα της μίζας και της «αρπαχτής»: Μαυράκης της ΔΕΗ, («Είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια!»), Μένιος, (ο… «δεν δικαιούσθε διά να ομιλείτε»), ο… διά λογαριασμόν Τσουκάτος, ο «ωραίος Μπρούμελ» της παράταξης και τώρα, η ωραία… «καταραμένη»! (Κάποια κρυφά λαμόγια φρόντισαν να βγουν από το πολιτικό προσκήνιο, γιά να… μην μπούν στο «κάδρο» και να ξεκοκαλίσουν τα "σοσιαληστρικά"… κόπια τους ήσυχοι).
Όλο αυτό το χάλι -σε παγκόσμια κλίμακα- δικαιολογούν τις μυστικές υπηρεσίες να κάνουν παρακολουθήσεις. Δεν ξέρω ποιούς, πώς και γιατί. Δεν γνωρίζω πώς λειτουργούν οι διάφορες CIA και μια, KGB, Intelligent Service, Μοσάντ, ΕΥΠ, (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών), κ.λπ. Όμως, μάλλον θα πρέπει να υπάρχουν. Και είναι λαϊκισμός άκρατος να χύνονται κροκοδείλια… δήθεν «δημοκρατικά» δάκρυα, καθώς… «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».
Ο αείμνηστος Θεοφάνης Τόμπρας… (κλασσικός πασόκος, διοικητής ΟΤΕ), απειλούσε να βγάλει προς πώληση στην Ομόνοια… κασέτες από παρακολουθήσεις. Ο… θρασύς «προοδευτικούριος» αυριανός πρωθυπουργός, (κατά τον ίδιο και τον αμφίψηστον Ιχθύ), ο οποίος δεν ξέρει μεν τί ψηφίζει στη Βουλή, αλλά έμαθε την λέξη … «ενσυναίσθηση», ακούει το όνομα… «Πιτσιόρλας» κι αλλάζει κουβέντα!
Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η προεκλογική περίοδος, όμως ένα είναι βέβαιο. Θα είναι η πρώτη φορά που τα νεύρα μας θα σπάσουν τόσο… διασκεδαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου