Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Απεργία και πορεία διαμαρτυρίας εργαζομένων στο ΕΚΑΒ





Η Κυβέρνηση συμφωνεί, αποδέχεται και... επαυξάνει!
      Μέσα στη φούρια και την ένταση των ημερών και των τελευταίων συγκεντρώσεων, χάθηκε στα ψιλά κι επουσιώδη των ειδήσεων η ενθουσιώδης πορεία στήριξης της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα της Υγείας.  Καιρός να ξεδώσουμε λιγάκι προβάλλοντας και μιά αλλιώτικη διαμαρτυρία.
   Οι πορευθέντες εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ -υπερήφανοι και ωραίοι ως Έλληνες αλτρουιστές- δηλώνουν αγανακτισμένοι με όσα συμβαίνουν στον χώρο τους και αρνούνται πλέον να... πληρώνονται. Έτσι, προσφέρουν -προφανώς- τις... απολαβές τους, προκειμένου η υπόθεση της Υγείας να καταστεί δωρεάν κτήμα ολόκληρου του ελληνικού λαού. 
   Συνεπώς, αφού ζητούν "ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ", θα το εννοούν... πλέρια. Όλα τζάμπα, περάστε κόσμε! Ούτε μισθοί, ούτε ανταλλακτικά, ούτε βενζίνες, ούτε αναλώσιμα. Όταν λέμε "δωρεάν", εννοούμε δωρεάν... σε όλα. Φτάνει πιά... με τις πληρωμές! 
   Μπουχτίσανε φαίνεται, από την ιδιοτέλεια όσων διαμαρτύρονται και ζητούν υπερωρίες, δεδουλευμένα, αυξήσεις και τέτοια ευτελή συμφεροντολογικά, οπότε μιά και κολυμπούν στο... χρήμα, βάζουν το τζάμπα... κόκκινη γραμμή τους και πορεύονται... διαμαρτυρόμενοι. Εύγε τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου