Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

«Ως πότε παλικάρια….»

Επικαιρότης

Οργισμένα ερωτήματα

   Τί σόι υπνωτισμός είναι αυτός στον οποίο μας έχουν υποβάλλει οι δυνάμεις του σκότους και του μηδενισμού και μας έχουν μετατρέψει σε άβουλα και «μουρόχαβλα» υποχείριά τους; Πώς και γιατί επιτρέψαμε, κι επιτρέπουμε, αυτή την διαιωνιζόμενη ομηρία σε μιά δράκα παλιόπαιδα που εξευτελίζουν την εσωτερική ασφάλεια της χώρας και λοιδορούν τα εντεταλμένα γι’ αυτήν όργανα; Τι είδους δημοκρατία είναι αυτή που τυρβάζει γιά τα «δημοκρατικά» δικαιώματα αυτών που την πυροβολούν, την επιβουλεύονται και την μακελεύουν;
  
   Επί τέλους! Ας σταματήσει αυτή η ηλίθια ανοχή στα 20/χρονα αμόρφωτα κι ασυνάρτητα παιδάρια, που δύναμη των επιχειρημάτων τους είναι η δύναμη πυρός που κατέχουν.
   Τί περιμένουμε γιά ν’ ακολουθήσουμε το παράδειγμα των Ιταλών που εκμηδένισαν τον Κούρτσιο και τις Ερυθρές Ταξιαρχίες του ή, ακόμη καλύτερα, των Γερμανών που εξολόθρευσαν με τη γνωστή μέθοδο της «αυτοκτονίας» τη σκληρή συμμορία των Μπάαντερ-Μάινχοφ; Κι ησύχασαν άπαντες!

   Ας αφήσουμε στην άκρη τα «σαλιαρίσματα» περί δημοκρατίας, ανθρώπινων δικαιωμάτων και τέτοια ωραία, που παύουν να ισχύουν όταν ο απέναντι τα ποδοπατά και κατακουρελιάζει πρώτος. Η συντεταγμένη πολιτεία και η πολιτισμένη κοινωνία υποχρεούται να φείδονται των δημοκρατικών δικαιωμάτων, των ελευθεριών και της ζωής των πολιτών της, υπό τον απαράβατο όρο πως αυτοί θα τα σέβονται… πρώτοι! Από εκεί και πέρα, ένας συνεχιζόμενος ανοιχτός πόλεμος, γιά λόγους στοιχειώδους αυτοπροστασίας, θα πρέπει να γίνεται επί ίσοις όροις! Πόλεμο θέλετε εσείς; Οφείλουμε ν’ αμυνθούμε εμείς. Αίμα εσείς, αίμα κι εμείς. Πρώτα όμως εσείς και μετά εμείς. Όχι σαν εκδικηταί, αλλά σαν τιμωροί. Άδικοι εσείς, δίκαιοι εμείς!

   Όποιος πιστεύει πώς είναι δυνατόν όλα αυτά τα αμόρφωτα «τερατάκια», με οιαδήποτε πειθώ, να συνετιστούν και να επανενταχθούν ομαλά στους κόλπους της κοινωνίας είναι από αφελής έως UFO. Και η φραστική … καταδίκη των κομμάτων σε πράξεις βίας, αποτελούν φούμαρα και σαπουνόφουσκες. Πετούν ένα «καταδικάζω» και ... καθάρισαν!  Σε βαρειές μάλιστα περιπτώσεις το κάνουν κι ... «απερίφραστα», γιά περισσότερο μπούγιο. Κίβδηλα νομίσματα και ποντιοπιλατική εθελοτυφλία. Στάχτη στα μάτια χαζών και βούτυρο στο ψωμί της βυζαντινολογίας και ομφαλοσκόπισης υπό των περισπούδαστων «ειδικών». Συζήτηση γιά τη συζήτηση. Κι οι τρομοκράτες το βιολί τους, ουσιαστικά ανενόχλητοι!
   Απαιτείται δράση και μάλιστα άμεση γιά να σταματήσει το κακό. Και, ασυζητητί, μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα. Με πολιτική βούληση και πολιτικά…. «γκατς»!

   Αν και γιά όσο χρειαστεί, αυτού του τύπου η ένοπλη δράση κι η τυφλή βία  χαρακτηριστούν «ιδιώνυμο έγκλημα» που θα επισύρει την θανατική ποινή και, κατ' εφαρμογήν,  εκτελεστούν οι 2-3 πρώτοι, δεν έχω καμία αμφιβολία πως το κακό θα σταματήσει ακαριαία! Μαχαίρι. Γιατί το βασικότερο κίνητρο αυτών των ανόητων μαστουρωμένων θρασιμιών, με την ακαταλαβίστικη γλώσσα, την ασυνάρτητη λογική και την πειθώ του καλάσνικωφ, κάτω  από… βαρύγδουπα και σαχλά ονόματα, π.χ….. «Πυρήνες της φωτιάς»(!), είναι η θρασυδειλία που στηρίζεται, πρωτίστως, στην ανοχή της πολιτείας και την ατιμωρησία των δικαστηρίων. (Προχθές έπιασαν κάποια… φοιτήτρια, αποδεδειγμένα τρομοκράτισσα, και χθες… την άφησαν ελεύθερη! Με τέτοια μυαλά δουλειά δεν γίνεται κι η κατάσταση θα χειροτερεύει).
   «Τα παιδία παίζει» κι εμείς οι υπόλοιποι θα τρέμουμε συνεχώς βιώνοντες ένα μόνιμο ...  «ζην επικινδύνως»! Θα έχει καταντήσει η κυριακάτικη οικογενειακή βόλτα του κάθε ταλαίπωρου νοικοκύρη, καταπιεσμένου και μαστιζόμενου από πλήθος προβλημάτων, αντί γιά ψίχουλο αναψυχής, να μοιάζει με εκστρατεία κομμάντος στη ζούγκλα του Βιετνάμ.  
   Ας το πάρουμε χαμπάρι, η ανοχή στην τυφλή βία την αναπαράγει ασύδοτη και με γεωμετρική πρόοδο. Αν δεν δουλέψει η αγχόνη, δεν θα ησυχάσουμε ποτέ. Κι αυτό ας ισχύσει, ως επαπειλή, και γιά τους πάσης φύσεως πολιτικούς πάτρωνές τους και τους αναίσχυντους υποστηρικτικούς κονδυλοφόρους που ενθαρρύνουν και σιγοντάρουν, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, τέτοια καμώματα. Ένας μήνας αυστηρής εφαρμογής του νόμου, το πολύ, αρκεί.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου