Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Χαράτσι πάνω στο χαράτσι!

Επικαιρότης (επώδυνη)

   Επειδή δεν βλέπω να γίνεται λόγος σχετικά, σπεύδω να ανακοινώσω, προς αποφυγή αιφνιδιασμού όσων διαβάζουν τη στήλη, (έχοντας, ταυτόχρονα, την ατυχία να διαθέτουν και κάποιο σπίτι), πως το περίφημο χαράτσι των ακινήτων που έρχεται οσονούπω με τον προσεχή λογαριασμό της ΔΕΗ, πρόκειται να εκπλήξει ευχάριστα όσους τον λάβουν.
   Θα διαπιστώσουν με ικανοποίηση μιά σημαντικότατη αύξηση στο ζητούμενο ποσό, (από 20 έως 25%), γεγονός που οφείλεται στη σιωπηρή αύξηση της τιμής ζώνης.

   Τα περίεργα της υπόθεσης είναι, αφ’ ενός, το γεγονός πως αυτή η αύξηση έγινε τελείως στα μουγκά και τα μουλωχτά και, αφ’ ετέρου, πως ουδείς πολίτης βγήκε να «τσινήσει» από το νέο οδυνηρό «δάγκωμα» που επέφερε στα καπούλια του η ανάλγητη εξουσία!

   Επίσης οι λαλίστατοι και περινούστατοι δημοσιογραφοδιανοούμενοι αναλυτές των καναλιών, τηρούν σιγήν ιχθύος επί του θέματος, ενώ οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» λένε βλακείες, οι Συριζαρέοι ασχολούνται με τον Γιουνκέρ που «έφτυσε» τον Τσίπρα, οι Χρυσαυγίτες με τον ποιόν θα πλακώσουν στο ξύλο και το παλαιολιθικό ΚΚΕ ξορκίζει ακόμα την πλουτοκρατία και το κεφάλαιο, ετοιμαζόμενο γιά το…φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου