Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Το μεγαλύτερο παγκόσμιο πρόβλημα και η ελληνική υποκρισία.

Θέσεις - Απόψεις

   Η επικαιρότητα που κυλά γρήγορα και αμείλικτα, όπως είναι φυσικό, αποπροσανατολίζει όλους μας από τα χρόνια προβλήματα, που από εξηγήσιμο μιθριδατισμό είτε παραβλέπουμε, είτε μάθαμε να ζούμε μ’ αυτά. Ο οικονομικός μαρασμός χώρας και λαού φέρνει σε πρώτο πλάνο την βραχυπρόθεσμη επιβίωση και την αγωνία του «τώρα τι κάνουμε», αφήνοντας γιά ύστερα κάθε άλλη έννοια.
   Έτσι δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία στο υπ’ αριθμ.1 παγκόσμιο πρόβλημα, το οποίο σαν γιγάντιο σαράκι έχει, ήδη, δρομολογήσει ανεπιστρεπτί την καταστροφή του ευρωπαϊκού πολιτισμού και του δυτικού μοντέλου ζωής, με την διάβρωση και την τελική αποσύνθεση του ραγδαία φθίνοντος, πληθυσμιακά, χριστιανικού κόσμου μέσω της εκρηκτικής αύξησης του μουσουλμανικού στοιχείου, το οποίο ξεχειλίζει σαν πλημμυρίδα και απλώνει τα πλοκάμια του σε Ευρώπη και Αμερική.
   Σχετικές μελέτες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, αφού γιά να διατηρηθεί ο πληθυσμός και ο χαρακτήρας ενός κράτους απαιτείται συντελεστής γονιμότητος, (fertility rate), τουλάχιστον 2,11, ανά οικογένεια. Όταν ο συντελεστής αυτός πέσει στο 1,9 υπάρχει πρόβλημα φθίνουσας πορείας του λαού, η οποία στο 1,3 γίνεται μη αναστρέψιμη.
   Με βάσει τα σημερινά δεδομένα ο δείκτης αυτός γιά την Ευρώπη είναι: Γαλλία 1,8, Αγγλία 1,6, Γερμανία 1,3, Ελλάδα 1,3, Ιταλία 1,2 και Ισπανία 1,1. Ο μέσος όρος, δε, και των 31 κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται στο 1,38.
   Βάσει των μετρήσεων αυτών ο γηγενής ευρωπαϊκός πληθυσμός φθίνει ραγδαία και αντικαθίσταται, επίσης ραγδαία, από την ισλαμική μετανάστευση. Τα μουσουλμανικά πλήθη που κατακλύζουν την Ευρώπη, ελκυόμενα από τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και ωθούμενα από την δυστυχία και υπανάπτυξη των χωρών προέλευσής τους.
   Οι ίδιες μελέτες αναφέρουν πως, π.χ., στην Γαλλία, όπου ο συντελεστής γονιμότητος των εκεί εγκατεστημένων μουσουλμάνων είναι 8,1, το 2027 το 20% του πληθυσμού θα είναι μουσουλμάνοι και σε 34, (από σήμερα), χρόνια η χώρα θα είναι μουσουλμανική! Αντίστοιχα το ίδιο θα συμβεί στη Γερμανία πριν το 2050 και την Ολλανδία πολύ νωρίτερα! Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, όπου ο μουσουλμανισμός αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, ενώ ο συντελεστής γονιμότητός τους είναι μόλις 1,60.

   Το πρόβλημα έχει περάσει τα όρια του ανατριχιαστικού και παίρνει μορφή εφιάλτη. Και μάλιστα αναπόφευκτου. Με την Ελλάδα αιχμή του δόρατος και κύριο αγωγό αυτής της καταστρεπτικής ισλαμικής πλημμυρίδος, αφού τα σύνορά της είναι διάτρητα σαν σουρωτήρι και η μεταναστευτική της πολιτική από ανύπαρκτη έως τυχάρπαστη.

    Όποιος δυσπιστεί ή αμφιβάλλει ας ανατρέξει στα τελευταία δεδομένα και τα σπασμωδικά και ατελέσφορα μέτρα που εξαγγέλλονται, προεκλογικά και υποκριτικά σαν ασπιρίνη σε καρκίνο, προκειμένου να εξαπατηθεί πάλι ο ευκολόπιστος λαός.
   Ο μεν Χρυσοχοΐδης υπόσχεται στρατόπεδα κράτησης 1000 λαθρομεταναστών έκαστον, διάσπαρτα εδώ κι εκεί ανά την επικράτεια, προκειμένου να ναρκώσει και καθησυχάσει τους πληττόμενους ψηφοφόρους του πολυπληθούς και πολύπαθου μητροπολιτικού κέντρου, δείχνοντας σχέδια με τριπλές σειρές περίφραξης, ο δε «Σγουρόμαλλος» περιφερειάρχης διαρρηγνύει τα ιμάτια του, (καθ’ όσον θίγεται η «ψευτοπροοδευτική» και αριστερή του συνείδηση), και προσπαθεί να ξεγελάσει τους προοδευτικάριους ομοϊδεάτες του πως πρόκειται περί πολιτισμένων «κέντρων διαμονής» (!), με όλα τα κομφόρ! Άνεση, χώροι υγιεινής, γήπεδα, καλό φαΐ, περίθαλψη, ψυχαγωγία, κ.λπ.! (Γιά γκόμενες δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου).
   Η υποκρισία, το δούλεμα και η απάτη σε όλο τους το μεγαλείο. Γιά να μην στενοχωρηθεί ο «πανέξυπνος» κλαψιάρης Στράτα-Στρατούλης και όλη η «θολοκουλτουριαρέικη» προοδευτική κομπανία των «αλληλέγγυων» και όλων εκείνων των ανόητων που είχαν στήσει μεγάφωνα στη γωνία Πατησίων και Ηπείρου και καλούσαν τον κόσμο σε συμπαράσταση, τότε που είχαν κλειστεί εκεί οι «πειρατές» καταληψίες της Νομικής. Με την γνωστή υστερική κοκαλιάρα δικηγόρο να ωρύεται στις κάμερες γιά…. τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών-εισβολέων, παραβλέποντας τα αντίστοιχα των δεινοπαθούντων γηγενών.

   Ας μην αυταπατώμεθα όμως. Αφού γιά χρόνια ανεχθήκαμε ομφαλοσκοπούντες και βυζαντινολογώντας να πριονίζεται το κλαδί που καθόμασταν. Αφού επιτρέψαμε και ανεχτήκαμε, με την ανεξέλεγκτη καθημερινή εισροή των πειναλέων τριτοκοσμικών δυστυχισμένων, την εθνική και φυλετική μας αλλοίωση, ο εκφυλισμός του ελληνικού πολιτισμού, το βιοτικό επίπεδο, ο εκχυδαϊσμός της καθημερινότητος και η γενική «αναρρόφηση» προς τα κάτω του ελληνικού λαού, συνηγορούσης προς τούτο και της οικονομικής του εξαθλίωσης, είναι μοιραίο επακόλουθο που συντελείται, ήδη, με ραγδαίους ρυθμούς. Με το μέγεθος των εδώ εγκατεστημένων μουσουλμανικών ορδών το παιχνίδι γιά την Ελλάδα και τον μακραίωνα πολιτισμό της χάθηκε οριστικά.
   Όταν ο αριθμός τους εκτιμάται από 1 έως 2 εκατομμύρια ψυχές, η εκκένωση και το καθάρισμα της χώρας είναι αδύνατα. Αν, θεωρητικά βέβαια, υποθέσουμε πως φορτώναμε λαθρομετανάστες, σε αεροπλάνα των 200 θέσεων, που θα απογειώνονταν συνεχώς, ένα ανά ώρα, σε καθημερινή βάση, θα χρειαζόμαστε 14 ολόκληρους μήνες συνεχών δρομολογίων γιά να απαλλαγούμε από δαύτους! Δηλαδή τρέχα, γύρευε και με όλο τον αεροπορικό στόλο της Ευρώπης εδώ!
   Γι’ αυτό ας αφήσουμε κατά μέρος τις βλακείες που λέει ο Καρατζαφέρης και τις ανόητες εξαλλότητες της φασιστικής Χρυσής Αυγής. Ανεδαφικές αιθεροβασίες. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

   Η ρεαλιστικότερη λύση γιά μας, (αφού το περίφημο σύνθημα «Γαμ....τε γιατί χανόμαστε», δεν αρκεί πλέον), θα ήταν να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να υποδεχτούμε τη νέα πραγματικότητα. Να προμηθευτεί κάθε ελληνική οικογένεια από ένα Κοράνι, στην ελληνική, και ν’ αρχίσουμε, σελίδα-σελίδα, ν’ αποστηθίζουμε τη σοφία του Μωάμεθ. (Ακόμη κι ένα πράσινο βιβλιαράκι του αδελφου, μακαρίτη πλέον, Μουαμάρ Καντάφι, δεν θα ήταν κακή ιδέα, αφού η γνώση του θα μπορεί να θεωρηθεί και ως «μεταπτυχιακό»!). Να ξεθάψουμε από τα σεντούκια τις μαύρες μαντίλες γιαγιάδων και προγιαγιάδων μας, να μάθουμε πως δένεται η μπούργκα και να ετοιμάσουν οι κυρίες, ιδίως όλες οι ανοργασμικές «προοδευτικούρισες», τις κλειτορίδες τους γιά την επερχόμενη εκτομή, (ούτως ή άλλως, προσεχώς θα τους είναι άχρηστες), καθ’ όσον οι κύριοι θα υπακούουν, πλέον, στο «οθωμανικό» δίκαιο!
   Η στήλη, καλλιεργώντας κάποια στοιχειώδη προληπτικά μέτρα και επενδύοντας στο μέλλον, έχει αποκαταστήσει άριστες σχέσεις με το πολυπληθές και κυρίαρχο πακιστανικό στοιχείο της περιοχής της. Και όποιον μαυριδερό με λευκή πουκαμίσα συναντά στον δρόμο, τον χαιρετά μ’ ένα γλυκύτατο χαμόγελο κι ένα θερμότατο «σαλάμ αλέκουμ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου