Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Επίκαιρη και έγκαιρη προειδοποίηση.

Επικαιρότης

   Η στήλη ενημερώνει έγκαιρα, προαναγγέλλει και προειδοποιεί. Το τί παπαρδέλα έχει ν’ ακουστεί από τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο όνειρο του βουλιμικού γιά εξουσία φαφλατά κ. Ευφράδεια, ο οποίος μπέρδεψε το σούμο με την πολιτική, δεν περιγράφεται!
   Επικουρούμενος από τη γνωστή χαχόλικη χορωδία του ελλοχεύοντος πασοκισμού, θα καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ παραπλανητικής λογοδιάρροιας, προκειμένου να ξαναφέρει στο μαντρί του λακίσαντες οπαδούς του, πάλαι ποτέ, κραταιού ΠΑΣΟΚ.

   Όσο το προηγούμενο χαζό παιδί δεν μπορούσε ν’ αρθρώσει λέξη σωστά, τόσο ο γλωσσοκοπάνας διάδοχός του θα μας αλαλιάσει στη μπαρούφα. Κι εκεί ακριβώς βρίσκεται ο κίνδυνος! Ο καημένος ο Γιωργάκης σκόνταφτε συνεχώς στη γλώσσα του, ετούτου εδώ όμως, θα τρέχει ροδάνι! Και θα προσπαθεί να μας πείσει πως από εδώ και πέρα, τώρα που πήρε αυτός το τιμόνι, θ’ αρχίσουν να γεννούν και τα κοκόρια μας. Αρκεί να ξεχάσουμε τις αντιφάσεις, τις οβιδιακές μεταμορφώσεις, τα είπα-ξείπα, τα χαράτσια, τις αμετροέπειες με την τρόικα, την εξουθενωτική οικονομική πολιτική, που ως καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός μας εφαρμόζει.
   Από την Δευτέρα και μετά….. όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν πρίμα, με τον νέο καπετάνιο στο πηδάλιο!

   Ετοιμαστείτε γιά νέο ορυμαγδό προπαγάνδας και αποπροσανατολιστικών ανοησιών, από τα γνωστά κέντρα. Τρέμες, «Υποκριτές», Μπάμπηδες, Πάσχοι και λοιποί καλοθελητάδες, θα «πασχίζουν» να μας πείσουν γιά την ευδαιμονία που μας περιμένει στο… τέρμα του τούνελ, με αρχηγό και πρωθυπουργό μας τον Χοντροβαγγέλα!
   Ετοιμαστείτε και γιά την νέα κωλοτούμπα του «αυριανού» αρχιφαύλου του ελληνικού τύπου, (υπό την προϋπόθεση πως ο Ευφράδειας θα του τάξει δάνεια!).
   Και αντιδράστε κατάλληλα. Τώρα μάθατε, τώρα ξέρετε! Το ΠΑΣΟΚ είν’ εδώ, ενωμένο δυνατό! Παραμονεύει κρυμμένο, αφουγκράζεται και καραδοκεί!
   Αλίμονο αν ξανατσιμπήσουμε το δόλωμα. Με όσα φοβερά περί διαφθοράς και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος βγαίνουν στη φόρα εσχάτως, η αποπασοκοποίηση του κράτους αποτελεί το πρώτο και μοναδικό ζητούμενο της όποιας νέας κυβέρνησης που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές. Μιάς κυβέρνησης, οπωσδήποτε, θνησιγενούς λόγω κατακερματισμού των πολιτικών δυνάμεων, η οποία όμως θα κριθεί απολύτως επιτυχημένη, αν κατορθώσει μόνον αυτό. Δηλαδή αν καταφέρει και στις προσεχείς συνδικαλιστικές αρχαιρεσίες των διαφόρων κλάδων του δημοσίου, το ΠΑΣΟΚ πάψει να φέρνει συντριπτικές πλειοψηφίες! Με όλα τα ευεργετικά και ευκόλως εννοούμενα συμπαρομαρτούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου