Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Απίστευτο, καταπληκτικό, μεγαλοφυές!

Επικαιρότης
   
   Όποιος θεωρεί ακόμη ότι η Ελλάδα ανήκει στις προηγμένες δυτικές δημοκρατικές χώρες και πως αποτελεί κράτος δικαίου και άλλες τέτοιες παπαρδέλες, πλανάται πλάνην οικτρά και του αξίζει κάθε εύσημον αφέλειας και χαζομάρας!
   Επίσης, όποιος θεωρεί το επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών, με επί κεφαλής τον χοντροπατάτα, (επίθετο αρυόμενο από την επικαιρότητα), κ. Ευφράδεια, ως κοινούς απατεώνες, αδικεί κατάφωρα την συμπαθή τάξη…. των κοινών απατεώνων, υπό την κλασσική τους μορφή!
   Το πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο θα πρέπει να ανατρέξει στις ρίζες και τις πηγές του και να προσπαθήσει να ανακαλύψει καινούργιο ορισμό που να «χρωματίζει» επακριβώς το μέγεθος του διεστραμμένου, απατεωνίστικα, μυαλού τους. Μετά την υπουργοποίηση Μπαμπινιώτη οι ελπίδες εναποτίθενται στον λογοπλάστη κ. Χρ. Γιανναρά και τον λόγιο κ. Σαρ. Καργάκο.
   Πάντως το βιβλίο Γκίννες θα καταγράψει, οπωσδήποτε, το κατωτέρω περιγραφόμενο νέο ρεκόρ μεγαλειώδους απάτης, που προβλέπεται να παραμείνει γιά πολύ καιρό ακατάρριπτο.
   Μετά από πλήθος αντιφατικών εγκυκλίων, οδηγιών, διαταγών και …φημών, επίτηδες διαχεομένων προς δημιουργία σύγχυσης, αφού ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, είχε θεωρηθεί ως νόμιμη και επιτρεπτή η δυνατότητα πληρωμής, από ολόκληρο τον λογαριασμό της ΔΕΗ, το ποσόν του ρεύματος, πλην του χαρατσίου, το οποίον…… μπλα, μπλα, μπλά, θα παρεπέμπετο, προς είσπραξη, στον έφορο! Μάλιστα, πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ, (μη δημοσιευθείσα ακόμη), το επικύρωσε.
   Στην κατεύθυνση αυτή είχαν, ήδη, κινηθεί πολλοί ταλαίπωροι Συνέλληνες, θεωρούντες -οι αφελείς!!!!- πως κινούνται νομίμως, βάσει της τσέπης και της συνείδησής τους, και συνεπώς προς τους νόμους του κράτους και την αντισυμβαλλόμενη ΔΕΗ, η οποία καθ’ όλα τα προηγηθέντα, δεν δικαιούται πλέον να τους διακόπτει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, εφ' όσον της καταβληθεί το αντίτιμο της κατανάλωσης. Έτσι πίστευαν. Αμ, δε!
Παραγνώρισαν οι δύσμοιροι τα τεράστια αποθέματα δολιότητος του ανεκδιήγητου χοντρομπαλά, ο οποίος ετοιμάζεται, οσονούπω, να πάρει τη σκυτάλη αρχηγίας από το χαζό παιδί, και ν' αρχίσει κι αυτός , με τη σειρά του, …. να μας «σώζει»!
   Έτσι, προχθές, κυκλοφόρησε εγκύκλιο που λέει πώς, ό,τι ποσόν καταβλήθηκε από τον λογαριασμό ΔΕΗ, πηγαίνει κατά πρώτον στην πληρωμή του χαρατσιού και….. μετά, αν περισσεύει κάτι, στο ρεύμα και τα υπόλοιπα!!! Οπότε η διακοπή νομιμοποιείται, αφού ο λογαριασμός θα πρέπει να εξοφλείται πλήρως, γιά να θεωρείται ο καταναλωτής συνεπής στις, προς ΔΕΗ, υποχρεώσεις του, αφού τα τελευταία ευρώ θα αφορούν το ρεύμα! Κι εσείς που πιστεύατε άλλα, -πριιιιιτς- σας την έφερε!  
   Δοξάστε τους! Και μετά εμπιστευθείτε και ξαναψηφίστε τους!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου