Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Βαράτε βιολιτζήδες…..!

Επί του τηλεχειριστηρίου

   - Ως γνωστόν, μετά την, πυξ-λαξ, εκπαραθύρωση του Χοντρού από την Ουάσινγκτον, το διαβόητο δίδυμο της ελληνικής συμφοράς αναγκάστηκε να στείλει γραπτώς το νέο στραγγιστικό πρόγραμμα του ελληνικού λαού, μαζί με τα σέβη του, στους επικυρίαρχους, «πολυχρονεμένους», δανειστές μας.
   Χθες διαπιστώθηκε εμπλοκή, συνταγματική μάλλον, στο θέμα της εφεδρείας και κάποιες σοβαρές δυσκολίες στο θέμα του ενιαίου μισθολογίου, οπότε οι υποθέσεις παραπέμθηκαν στα …. «προσεχώς»!
   Η στήλη κάνει την κουτοπόνηρη σκέψη.
   - Ρε, μπας κι αυτά τα ζητήματα βρίσκονται μεταξύ των γραπτώς υπεσχημένων να πραγματοποιηθούν άμεσα;
   Αν ναι, μας περιμένουν μεγάλες πλάκες! Θα γελάσουμε πάλι πλούσια! Όχι με τα δεινά που θα επακολουθήσουν, αλλά με τα δικαιολογητικά φληναφήματα του κ. Ευφράδεια!
   Με τη φόρα που πήραν οι άνθρωποι στην κατηφόρα της ξεφτίλας, όλα είναι πιθανά πλέον.
  
   Χίλιες φορές σοβαρότερος και αξιοπιστότερος ο κ.…. Βασ. Λεβέντης. Αν μάλιστα θεραπεύσει και την χρόνια δυσκοιλιότητα που τον βασανίζει και αποτυπώνεται έντονα στο πρόσωπό του, θα προστεθεί ένας ακόμη αδάμας στο πολιτικό πάνθεον των πρωτοκλασάτων ηγετών μας!




   - Μόλις πληροφορήθηκα το ανέκδοτο της ημέρας.
   Θα κατεδαφίζονται, λέει, 100 πολυτελή αυθαίρετα το μήνα! Και αμέσως θυμήθηκα τη μία αποκρατικοποίηση ανά 5 ημέρες!
   Φαίνεται πως οι άνθρωποι αυτοί, γνωρίζοντας την κατάθλιψη που έφεραν στον λαό, θέλουν να μας προσφέρουν, ως αντίδωρο από καιρού εις καιρόν, κάποια χοντρή μα …. ία, έτσι για να σκάει λιγάκι το χειλάκι μας. Δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει άλλη εξήγηση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου