Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Υπόθεση Στρος-Κάν. Il Gran finale.

Θέσεις - Απόψεις

   Οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες του αγώνα «Ντομινίκ Στρος-Κάν vs καμαριέρα», δεν έχουν πλέον καμία σημασία και αξία, παρά μόνο γιά τα σχετικά σκανδαλοθηρικά έντυπα και εκπομπές στην TV.
   Όπως και να συνέβη ό,τι συνέβη, η αλήθεια είναι μία. Ο κύριος αυτός είναι παντελώς ακατάλληλος να κατέχει δημόσιο αξίωμα, πολλώ δε μάλλον, ύψιστο.
   Δεν μπορεί ένας γεροσαλιάρης, κρονόληρος, πάσχων (κατά πάσα πιθανότητα) από πριαπισμό να διαφεντεύει, από καίριες θέσεις, δημόσια συμφέροντα και να διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα και τύχες ανθρώπων. Είναι αδιανόητο να μετέχει συναντήσεων και συσκέψεων με νέες γυναίκες, όταν πρώτη του σκέψη είναι να τους πιάσει τον πισινό και δεύτερη να τις… «τακτοποιήσει» άμεσα!

   Τα πάθη, και δη τα ακόρεστα, έχουν κάθε δικαίωμα στην ικανοποίηση, αλλά μόνο σε στενά ιδιωτικά πλαίσια, κλειστούς χώρους και με την κλασσική πλέον.... «συναίνεση». Πιό έξω καραδοκεί η χλεύη, το «κράξιμο», η γελοιοποίηση και, γιατί όχι, η φυλακή!

   Η Γαλλία είναι πολύ σοβαρή χώρα ώστε να μπει σε περιπέτειες, χάριν ενός ξεθυμασμένου, σεξομανή jeune troisieme, έστω κι αν αυτός είναι ο πολύς Ντομινίκ Στρος-Κάν!
   Απλώς η πολιτική, συνήθως, έχει τη δική της γλώσσα και το «πρωτόκολλο» στρώνει «κόκκινα χαλιά» στους «επιφανείς», έστω κι όταν τους ξεπροβοδίζει στον.... αγύριστο!

   ΥΓ. Πληροφορίες εκ Ν. Υόρκης που αναφέρουν ότι εις την χθεσινή αποχαιρετιστήρια συνάντηση του κ. Ντομινίκ Στρος-Κάν με το προσωπικό του ΔΝΤ, οι κυρίες προσήλθαν με τσίγκινο κιλοτάκι και ειδικό κράνος που προστατεύει το πρόσωπο, (σαν αυτό που φορούν οι τερματοφύλακες στο χόκεϋ επί πάγου), δεν κατέστη δυνατόν να διασταυρωθούν, λόγω του προχωρημένου της ώρας.

2 σχόλια:

  1. Oποτε ἀκούω γιὰ λήρους μοὔρχεται αὐτομάτως στὸν νοῦ ὁ στίχος τοῦ Ἀκαθίστου Ὕμνου:
    Κήρυκες θεοφόροι γεγονότες οἱ Μάγοι, ὑπέστρεψαν εἰς τὴν Βαβυλῶνα ἐκτελέσαντές σου τὸν χρησμόν καὶ κηρύξαντές σε τὸν Χριστὸν ἅπασιν, ἀφέντες τὸν Ἡρώδην ὡς ληρώδη μὴ εἰδότα ψάλλειν.

    Kρονοληρος!!!! τι ωραια λεξη! Α, ρε Orphea θεε, μας επιμορφωνεις και μας βαζεις σε σκεψεις!
    Χαιρε και υγιαινε!

    paulp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολακεύομαι, συγκινούμαι κι ευχαριστώ θερμώς.
    Τελικά, όπως διαπιστώνω εσχάτως, το άλας δεν έχει μωρανθεί εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή