Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Όλα τα’ χε η Μαριορή…. !

Επικαιρότης

   Τελικά σ’ αυτή τη χώρα, όλα τα πράγματα βρίσκουν την κατάλληλη θέση στον κατάλληλο χρόνο και όλα τα προβλήματα την πρέπουσα λύση τους! Ιδίως τα σπουδαία και τα επείγοντα. Καθαρό και πρακτικό μυαλό χρειάζεται μόνο, λίγη σκέψη και κάποια πολιτική βούληση.
   Ήταν γνωστό από παλιά το ενδιαφέρον του κ. Γ. Παπανδρέου περί τα ναρκωτικά, οπότε στη τούρλα του Σαββάτου (που λένε) και δεδομένης της ακόρεστης επιθυμίας του κ. Βενιζέλου γιά χρήματα (πλην της λαγνείας γιά αρχηγία και εξουσία), επετεύχθη η τέλεια σύζευξη και ο απόλυτος συνδυασμός επιθυμιών και στόχων με μία απλή, εν τη μεγαλοφυΐα της, σκέψη. Τόσο απλή, όσο το «αυγό του Κολόμβου»!.

   Αδειάζουμε τις φυλακές από τους ναρκομανείς χρήστες, ούτως ώστε δημιουργείται άφθονος χώρος γιά τον εγκλεισμό της στρατιάς των μεγαλοοφειλετών δημοσίου, των ……. 5000 ευρώ, οι οποίοι μετά την εφαρμογή του σχετικού νόμου περιμένουν ουρά γιά να στεγάσουν την κακομοιριά και αναπαραδιά τους!

   Εύγε! Τόσο ρηξικέλευθη λύση ούτε η στήλη (που ως γνωστόν ειδικεύεται, μαζί με τον Καρατζαφέρη, στις πρωτότυπες και αποτελεσματικές προτάσεις) δεν θα μπορούσε να φανταστεί!
   Δεν μένει τώρα παρά να θεσπίσουμε και «Ημέρα της χρήσης», όπως λ.χ. «Ημέρα της μητέρας», «Ημέρα της αποταμίευσης», κ.λπ, ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η ωραία πρωτοβουλία!
   Άντε λοιπόν παιδιά, με τις υγείες μας και πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου