Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

«Υπόθεση Στρος-Καν». Η μεγάλη ανατροπή!

Επικαιρότης

   Και ξαφνικά, μετά ενάμισι μήνα, περίπου, αγωνίας έπεσε άπλετο φως στην υπόθεση του γερο ραμολί κ. Ντομινίκ. Η καμαριέρα μας προέκυψε αναξιόπιστη γιατί τα είχε, λέει, παλιά με κάποιον διακινητή ναρκωτικών και γιατί την επομένη του «γεγονότος» άρχισε να παζαρεύει το πόσα θα βγάλει απ΄ αυτή την ιστορία, (όχι κορόιδο θα ήτανε!).
   Σιγά και το χάψαμε! Σιγά που θα άφηνε η παγκόσμια διαπλοκή, και ιδίως ο σοσιαλισμός, να διασυρθεί τελείως το δόγμα και ο ιεροφάντης του, αφού έγινε ρόμπα, να σαπίσει στη φυλακή από μιά λιγούρω βρωμοκαμαριέρα!

   Η στήλη είχε προβλέψει την εξέλιξη της υπόθεσης και μπορεί πλέον να αναλύσει με πιό πολλά στοιχεία το «έργο», που θα … προβληθεί προσεχώς.

   - Πρωταγωνιστής ένας σεξομανής κρονόληρος, ζάπλουτος, επιφανής, διάσημος και… σοσιαλιστής.
   - Πρωταγωνίστρια μία φτωχή, μαύρη, αμόρφωτη και, προφανώς, μειξοπαρθένος καμαριέρα.
   -Πλοκή. Ο… ζεν πρεμιέ, κατά την συνήθειά του, και εκμεταλλευόμενος το αξίωμά του, την πέφτει στην «μοιραία»… καλλονή η οποία του αντιστέκεται, προφανώς μη γνωρίζουσα την ιδιότητα του γόη (αλλιώς σίγουρα θα του καθόταν, με κάτι τις στην τσέπη). Μέσα στο μπουρδούκλωμα και το πάλεμα, όλο και κάποια «δίοδο» θα βρήκε και θα… τρύπωσε ο πονηρούλης Ντομινίκ, αφήνοντας και… κάποια ρευστά σημάδια, αλά Μόνικα Λεβίνσκι.
   Η νεαρά το κατήγγειλε, φοβούμενη και γιά τη θέση της, αφού τέτοια κόλπα δεν επιτρέπονται στα μεγάλα ξενοδοχεία, και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

   Αμέσως όμως, μπήκε μπροστά, από πλευράς θύματος, και ο μηχανισμός εκμετάλλευσης της υπόθεσης.
   - Μωρή, τρελή είσαι; Εδώ το πράμα έχει πολύ ψωμί. Θα του τα πάρουμε χοντρά του γέρου!
   Με κάτι τέτοια έπεσε απάνω της όλο το ξελιγουριασμένο περιβάλλον της μικρής, που στο άκουσμα των ποσών που θα μπορούσε να οικονομήσει, ακόμη αλληθωρίζει!
   Στην υπόθεση θα ανακατεύτηκαν και κάτι τσακάλια-λέρες δικηγόροι (σαν αυτούς που βλέπουμε στ’ αμερικάνικα σήριαλς), τα οποία μυρίζουν το «τυρί» σαν ποντικοί και η ιστορία μπήκε σε ρέγουλα!
   Σιγά που θα ’σταζε η ουρά του ποντικού γιά την καμαριέρα, μ’ ένα «φυσέκι» παραπάνω στη σεξουαλική της σταδιοδρομία! Και μάλιστα τόσο ακριβοπληρωμένο! Με τα λεφτά που θα πήρε πολλές έντιμες και καθως πρέπει κυρίες θα του «καθόντουσαν», όχι μία, αλλά ολόκληρη νύχτα! 
   Οπότε η υπόθεση, πλέον, θυμίζει το ανέκδοτο της διαφωνίας των δύο αληταραίων, του παζαριού με τον αξιοσέβαστο κύριο και τη μελαγχολική κατάληξη.
   - «Τη σήμερον ημέρα, ρε μάγκα,  «κ…οι» υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν»!
   Όμως στην υπόθεση του τσαχπίνη γερομπισμπίκη, υπάρχουν, άφθονα, και τα λεφτά!
   Η «κυρία» θα ομολογήσει, ντροπαλά και χαμηλόφωνα, την…. «συναίνεσή» της, (όχι σαν τον Σαμαρά, που την αρνιέται πεισματικά!), δηλαδή θα παραδεχθεί την εκούσια «ανατροπή» της επί της κλίνης της σουίτας, οπότε θα …. ανατραπεί και η βαριά κατηγορία του βιασμού και ο μπαγασάκος Ντομινίκ, θα πέσει στα μαλακά και θα την γλιτώσει φτηνά, με μιά εξέλιξη που βολεύει όλους!

   Συμπέρασμα. Το διακύβευμα, (άλλη «μοντέρνα» σοσιαλιστική λέξη της αρχαίας, που ανάθεμά με αν την καταλαβαίνει το 1/10 αυτών που την χρησιμοποιούν!), είναι τόσο σοβαρό που έσπευσαν όλοι οι απανταχού σοσιαλιστάδες, ή κρυπτοσοσιαλιστάδες, (όπως κάποια ελληνικά ΜΜΕ, τάχα αδέσμευτα κι ανεξάρτητα) να μιλήσουν γιά την «ιστορική ανατροπή» στην υπόθεση Στρος-Καν, στρουθοκαμηλίζοντας, και την απόδειξη της αθωότητός του!
   Όμως και σπεύδουν και φαλτσάρουν γιατί το πραγματικό διακύβευμα, το μεγάλο ερώτημα που παραμένει αναπάντητο, είναι το εξής.
   - Είναι δυνατόν άνθρωπος με τόσο μεγάλα βίτσια και τέτοια αχαλίνωτα πάθη να κατέχει θέσεις υψίστης σημασίας και να λαμβάνει αποφάσεις που επηρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπων; Αφού είναι λογικό και φυσιολογικό τέτοιοι άνθρωποι να είναι ευάλωτοι, άρα επικίνδυνοι και ακατάλληλοι γιά ύψιστα αξιώματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου