Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Θλίψη, κατήφεια, απογοήτευση…

 


Γιά πρώτη φορά στην αρκετά μακριά ζωή μου αισθάνομαι τόσο άδειος, τόσο απογοητευμένος και τόσο απόμακρος από την αθλιότητα, τον παραλογισμό και την βλακεία που έχει καλύψει, σαν το παλιό νέφος της Αττικής, ένα μεγάλο μέρος από τον, τάχα, ευφυέστερο λαό του Κόσμου, ο οποίος ποδηγετείται από απίθανης ηλιθιότητος και κακεντρέχειας τύπους!
Μοντέρνοι «λωτοφάγοι», σύγχρονα «μαραπούντα» -καθόλου «ιδανικοί αυτόχειρες»- και στο βάθος… απίθανοι συριζαρέοι! Κακόπιστοι, κουτοπόνηροι, καταστροφικοί.
Αδιανόητα και θεοπάλαβα γεγονότα, π.χ… -Μπουρδολόγοι σχιζοφρενείς… «σωματοφύλακες» που… συλλαμβάνουν αθώους και τους οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα, οπότε εκεί… συλλαμβάνονται (!!!) και οδηγούμενοι στο Δικαστήριο, τους εξανεμίζεται η μαγκιά κι αρχίζουν την κλάψα! -Ψευτόμαγκες δημοσιογράφοι που «έγλειφαν» κάθε αντιπολίτευση προκειμένου, ερχόμενη στην κυβέρνηση, να χαρίσει τα χρέη τους που δημιουργήθηκαν από αποτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο του Τύπου. Μέχρι να γίνουν κυβέρνηση και τον αγνοήσουν, οπότε άρχιζε το «γλείψιμο» στη νέα… αντιπολίτευση κ.ο.κ., με αποτέλεσμα να φάει το κεφάλι του στο βωμό του κορωνοϊού και της, κατά Μητσοτάκη, αντιπολιτευτικής λύσσας! -Αποτυχημένα πολιτικά «ψώνια» που, γιά να κρατηθούν στην επιφάνεια, μετά την παταγώδη πολιτική καταβύθισή τους, έπαιξαν το ίδιο «χαρτί του αντιεμβολιασμού» και κατάντησαν αξιοθρήνητα σκελετωμένα ζωντανά λείψανα, αγνώστου πνευματικού υπολείμματος και υπολοίπου ζωής. -Θλιβερό κατάλοιπο μεγάλης πολιτικής οικογένειας που κατρακύλησε ολόκληρη τη σκάλα της αποτυχίας -από κορυφαίο αξίωμα, μέχρι την πλήρη αποκάλυψη της κάτω του μηδενός… αξίας του- ο οποίος δεν μπόρεσε να συνειδητοποιήσει την «σφαλιάρα» που έβλεπαν να έρχεται προς τον σβέρκο του μέχρι και τα παιδιά του νηπιαγωγείου, αλλά κάθισε να την εισπράξει χωρίς ντροπή και ίχνος διαθέσεως προστασίας του «ονόματος». Και μάλιστα γιόρτασε κιόλας τη φάπα(!) χορεύοντας ζεϊμπέκικο! -Άθλια συριζαρέικα «εγκάθετα» μίσθαρνα σκουληκάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διάφορες αισχρές ανοησίες και ύβρεις του τύπου… «δολοφόνε», «εγκληματία» Μητσοτάκη… «γαμ…σαι», πιστεύοντας πως έτσι κάνουν αντιπολίτευση και… φθείρουν με τη χολή που ξερνούν συνεχώς την κυβέρνηση! –Βαρύμαγκες «σταλίνες» τέως υπουργοί… κουραδόμαγκες της αριστερής αποτυχίας -κατά δική τους ομολογία φοροκλέφτες- που μας απειλούν ξεδιάντροπα πως την… επόμενη φορά θα μας κόψουν τον… "κώ..ο"!
Με αυτό τον διάχυτο βόρβορο που μας περιβάλλει, ας θεωρηθεί η παρούσα ανάρτηση ως αγωνιώδης προσπάθεια ανακάλυψης διεξόδου διαφυγής από την επικρατούσα ασχήμια και αναζήτησης καθαρού αέρα, προς αποφυγή ασφυξίας. Γεγονότα που επιτείνονται και από προσωπικές αντιξοότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου