Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Θεέ και Κύριε! Το είδαμε κι αυτό!

 "Πάρ΄τους και στον γάμο σου..."


Παραθέτω αυτούσια μία τελευταία ανακοίνωση του «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», (προσέξατε ιδιαιτέρως το… συριζαρέικο κολαούζο), όπως ανεκοινώθη στον Τύπο.
«Η συνυπογραφή, από την ελληνική κυβέρνηση, της κοινής δήλωσης 21 υπουργών Εξωτερικών κατά της Κούβας αποτελεί μιά επικίνδυνη, ανεύθυνη και βαθιά υποκριτική κίνηση», αναφέρει μέσω ανακοίνωσης ο Τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Στο ίδιο κείμενο τονίζεται: «Όχι μόνο παρεμβαίνει ανοιχτά στα εσωτερικά ενός κράτους, όχι μόνο αντίκειται σε κάθε έννοια πολυδιάστατης και φιλειρηνικής εξωτερικής πολιτικής, αλλά αποτελεί και μνημείο υποκρισίας».
Στην ανακοίνωση προστίθεται πως «η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη δεν διστάζει να συνυπογράψει έκκληση για σεβασμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων με χώρες όπως η Πολωνία, οι οποίες παραβιάζουν συστηματικά τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, τα δικαιώματα των γυναικών στην αυτοδιάθεση των σωμάτων τους, τα δικαιώματα των προσφύγων, και κατηγορούνται από την ΕΕ για παραβίαση του κράτους δικαίου».
Κατάπληκτος από το χαρμάνι θράσους, υποκρισίας και ανοησίας παρατηρώ μόνο το εξής. Η συριζαρέικη …προοδευτικότητα τυρβάζει περισσότερο γιά τα δικαιώματα των... ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία, στο κάτω-κάτω, ουδείς πλην Πολωνών και Ούγγρων αμφισβήτησε, παρά για την μακρόχρονη καστρική κομμουνιστική καταπίεση, φτώχεια και υπανάπτυξη ενός ολόκληρου λαού, του κουβανικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου