Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Πρώτες σκέψεις, τώρα που τα ψέματα τελείωσαν.

.... και ένα ματσάκι που δεν γύρισε.
 


   Οι φίλοι της στήλης γνωρίζουν καλά. Και τον συντάκτη της και τα χούγια του. Πρόκειται γιά πολύ ευαίσθητη, ρομαντική και -παρά τα χρόνια του- άκρως ερωτική ψυχή! Ο αγνός και πνευματικός  έρως -βλέπε "Ρωμαίος και Ιουλιέτα"- τον συγκινούσε άκρως και ανέκαθεν, αλλά και ο σαρκικός -όλα κι όλα- ποτέ δεν τον χάλαγε! (Τουλάχιστον στα παλιά χρόνια ακμής του). 
   Έτσι τώρα, μετά το φυσιολογικό και αναμενόμενο -πλην καταστροφικό γιά τον ΣΥΡΙΖΑ- εκλογικό αποτέλεσμα -όπου η μεγάλης διαμέτρου και μήκους... "πίτσα" κατέφτασε στο Μαξίμου και την "Κουμουντούρου", πλησίστια και ζεστή-ζεστή, η έμφυτη αισιοδοξία μου επιβάλλει να εστιάσω το ενδιαφέρον μου στο πιό ευχάριστο συνακολούθημα της νέας πολιτικής πραγματικότητος. 
   Η ωραία και χαριτόβρυτος ενζενύ δις Έφη Αναξιόγλου και ο κύριος Δημήτριος Τζαναμπετόπουλος, (Ο αποκαλούμενος και Χατζηαβάτης), θα μπορούν, του λοιπού, να χαρούν -απερίσπαστοι, απτόητοι, ανενόχλητοι και απαλλαγμένοι κυβερνητικών καθηκόντων και ευθυνών- τον πυρίκαυστον και περιπαθή έρωτά τους. 
   Ευελπιστώ όπως η... πλουσία "συνεργάτις " του τέως -πλέον- πρωθυπουργού επιδείξει κατανόηση και την όμοια γαλαντομία και προς τον συνεργάτη του συνεργάτου της και παραχωρήσει την θαλαμηγό της γιά να απολαύσει το ερωτευμένο ζεύγος τα 'λικνίσματα" της θάλασσας, συνταιριασμένα αρμονικά με τα δικά του.
   Τελικά, σοφόν το αρχαίον: "Ουδέν κακόν αμιγές καλού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου