Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Τα αναρίθμητα «Α» της Αριστεράς.


... Γιά να μην ξεχνιόμαστε.

Άρση Ασυλίας Αμετροεπούς Αριστερού Αγριάνθρωπου. (5Α)
   Ο ισχυρότερος σημερινός εκπρόσωπος της Αριστεράς, ο «Σύριζας», όπως τον αποκαλεί μεγάλη και εκλεκτή μερίδα επιφανών -ως προς  το μορφωτικό επίπεδο- οπαδών του, ήρθε στην εξουσία εκβιαστικά και φουριόζικα, (εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας). Φορτωμένος με υποσχέσεις, ουτοπίες, αυταπάτες και μπόλικες σαχλαμάρες, σαν το διαβόητο δήθεν... «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς», αγκυλωμένες ιδεοληψίες και απύθμενη αφέλεια, (Τσίπρας: «Θα μας παρακαλάν να μας δανείσουν!!!»). 
   Μόνο κέρδος από την περιπέτεια στην οποία υπεβλήθη η χώρα επί μία πενταετία ήταν η πλήρης απομυθοποίηση των ικανοτήτων του ετερόκλητου αριστεροδέξιου θιάσου που μας κυβέρνησε και η απόδειξη αναξιοπιστίας της παγκοσμίως απορριφθείσης αριστερής ιδεολογίας -όλων των αποχρώσεων και αποκλίσεων- στα μάτια των νουνεχών πολιτών, (μηδέ και των αγνών και αγαθών αριστερών ιδεολόγων, εάν και εφ’ όσον υπήρχαν ακόμη τέτοιοι). Συνοπτικά και γιά οικονομία χώρου και χρόνου αναφέρω -με σχετικές αιτιολογήσεις- μερικά... «Α»:

   - Ανικανότητα:  Περίπτωση πλημμύρας στη Μάνδρα, περίπτωση πυρκαγιάς στο Μάτι.

   - Αδιαφορία: Οι περίπου 20.000 τόνοι καύσιμης ύλης, από την περισυλλογή των υπολειμμάτων της  πυρκαγιάς και η εναπόθεσή τους σε ένα οικόπεδο, εν δυνάμει, μπαρουταποθήκη. Κάτι που θα μπορούσε να εξαλειφθεί πανεύκολα, όπως φάνηκε με την άμεση επέμβαση της νέας κυβερνήσεως.

   -Ασυνέπεια: Δεν τηρήθηκε ούτε μία από τις αμέτρητες δοθείσες προεκλογικά υποσχέσεις τους, με τον Τσίπρα να θεσμοθετεί τον  γνωστό -πλέον-  διεθνώς όρο: «Κωλοτούμπας»!

   -Ατζαμοσύνη: Ο τρόπος που χειρίστηκαν τις περιπτώσεις του Ελληνικού, των Σκουριών Χαλκιδικής, της COSCO. Με δεδομένη την ιδεολογική τους αντίθεση σε κάθε τί ιδιωτικό που παράγει πλούτο -εξαιρουμένου του ράθυμου, αργοκίνητου και αντιπαραγωγικού Δημοσίου-  τις πολέμησαν με αστεία και απίθανης βλακείας επιχειρήματα, τάχα δεοντολογίας. Δάσος και αρχαία στο Ελληνικό, καταστροφή του περιβάλλοντος στις Σκουριές, τάφος του Θεμιστοκλέους (!) στον Πειραιά.

   - Ανευθυνότητα: Επιθυμώντας να εξυπηρετήσουν και προσεταιρισθούν τον πάσης φύσεως υπόκοσμο άλλαξαν τον ποινικό Νόμο με μία γενική ελάφρυνση στον χαρακτηρισμό των εγκλημάτων και την επιβολή ποινών. Αποτέλεσμα ο... Κορκονέας(!), γιά την αποφυλάκιση του οποίου χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα, αποδίδουν ευθύνες στη ΝΔ και ετοιμάζουν ταραχές διαμαρτυρίας! (Φοβάμαι πως η ηλιθιότητα του Νόμου Παρασκευόπουλου -σπορά ανέμων- θα φέρει θύελλες. Ο Ρουπακιάς "περιμένει" τη σειρά του και διάφοροι χρυσαυγίτες μαζί!).

   - Ασχετοσύνη: Προφανώς όχι εκούσια, αλλά από ανεπάρκεια και αβελτηρία, ενώ το μείζον τμήμα των συνταξιούχων στενάζει από την συνεχή απομείωση των αποδοχών τους, (μείωση συντάξεως-αύξηση φορολογίας), ο σαχλαμάρας αξούριγος Κατακούτελος, με την pochette και το κουτοπόνηρο ύφος, με τον ηλίθιο νόμο του άφησε διάπλατα παράθυρα γιά καταβολή υπέρογκων συντάξεων. Μία απλή φραγή με ανώτατο πλαφόν -προϊόν σκοπιμότητος και όχι ανταποδοτικότητος- θα αρκούσε γιά την  αποτροπή αυτής της κοινωνικής προκλήσεως.

   - Ασυνέπεια: Από το... «go back madame Merkel» και το «ο μη γένοιτο στην εκλογή του Τραμπ», μέχρι τον εναγκαλισμό και την υμνολογία τους και την υποβολή σεβασμάτων στον Σόιμπλε... μια δρασκελιά δρόμος.

   -Ανοησία: Ελάχιστο δείγμα από το διάχυτο αυτό αριστερό χαρακτηριστικό, η κουτοπόνηρη ανακοίνωση της ερωτευμένης δίδος Αναξιόγλου... σχετικά με τις ανήθικες συντάξεις: «Είχαμε έτοιμη την τροπολογία, αλλά... δεν «προκάμαμε»! Όμως γιά τις ψηφοθηρικές παροχές και την εξαγορά συνειδήσεων με ψευτοεπιδόματα -λέγε με Σπρίτζη- μέχρι την παραμονή των εκλογών... «πρόκαμαν».

   -Αμοραλισμός: Μία λέξη αρκεί. «Νοvartis»! Η μεγαλύτερη σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους, με ενορχηστρωτή τον δύσμορφο μητραλοία «Ρασπούτιν»!

   -Αμορφωσιά και αγραμματοσύνη: Εδώ γελάνε! Μερικά μικρά δείγματα: «Η θάλασσα δεν έχει σύνορα», «στροφή... 360 μοιρών», «νεοποτισμός», «Εθνικό Μετσόβιο... Πανεπιστήμιο»! (Απόφοιτός του δεν ξέρει το όνομα του ιδρύματος που του έδωσε πτυχίο!!!).


   Κατά τα άλλα, λυσσαλέα αντίδραση ενάντια σε μιά κυβέρνηση που από την πρώτη στιγμή ανασήκωσε μανίκια και ρίχτηκε στη δουλειά -με πλήθος φιλολαϊκών ενεργειών και μέτρων- μας ξυνίζει, καθ' όσον θα έπρεπε να αρχίσει με κατάθεση στεφάνου στο... Σκοπευτήριο της Καισαριανής, ατενίζοντας το μέλλον και τις ανάγκες του λαού!

   Τα αριστερά τρολς, με εφ’ όπλου λόγχη, στις επάλξεις. Αναμείνατε και μην τσιμπάτε!
                                                       
 


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου