Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Άντε πάλι μιά απ' τα ίδια. Άντε πάλι εκλογές!



Άντε πάλι και με τις… Σκουριές.
- Τί είχες Γιάννη, τί είχα πάντα...
    Ο ανερμάτιστος Δεκαπενταετής πλοίαρχος συνεχίζει να παίζει με τα νεύρα μας, στη προσπάθεια να κρατηθεί στην εξουσία, μαζί με το άχρηστο τσούρμο του. Προκειμένου ν’ απαλλαγεί από τα βαρίδια του πιό αναχρονιστικού τμήματος της απίθανης κολεγιάς που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και μας κόλλησε σαν βδέλλα στο σβέρκο μας και μας ρουφά το αίμα, επιχειρεί το τελευταίο του colpo grosso. Μας πάει σε εκλογές.
   Έτσι εξηγείται και η χθεσινή -κεραυνός εν αιθρία- παπαρδέλα που μας ξεφούρνισε ο Ρομά της Κυβέρνησής του. 

   Όσοι, τώρα, τυγχάνουν τεχνικοί και καταλαβαίνουν από τεχνική ορολογία πιάνουν αμέσως πως και η νέα «κούφια», την οποία ξαναπανηγυρίζουν οι χαχόλοι, θα έχει την ίδια τύχη με τις προηγούμενες. Μόνο το μπούγιο θα μείνει. Το ορυχείο δεν πρόκειται να διακόψει τη λειτουργία του, κι ας λένε ότι θέλουν. Στόχος και σκοπός της ανακίνησης του θέματος η τόνωση της αριστεροφροσύνης των χαχόλων οπαδών τους και η συσπείρωσή τους εν όψει εκλογών. Ξαναζέσταμα άνοστης σούπας!
   Κατ’ αρχήν η αιτιολόγηση: «Η επιχείρηση παραβαίνει κάποιους όρους των… τεχνικών μελετών, άρα… ανακαλείται η άδεια λειτουργίας της»! Σιγά τα… ωά!  Έτσι εύκολα ανακαλούνται οι άδειες, και μάλιστα τόσο μεγάλων επενδύσεων;
   Η πρόφαση και η παράβαση έγιναν γνωστές σήμερα: «Το μείγμα συμπυκνωμένων πυριτών και χαλκού εξετάστηκε από ερευνητικό κέντρο της Φινλανδίας και όχι επί τόπου, σε κατάλληλη ημιβιομηχανική μονάδα, όπως προβλέπει η σύμβαση»! Και ξανά σιγά τα… ωά! Σιγά το ακρογωνιαίας σημασίας παράπτωμα!

   Γιά να μην τα πολυλογούμε, οι Σκουριές θα ξαναλειτουργήσουν σύντομα, (αν ποτέ διέκοψαν δηλαδή), και το όλο τζέρτζελο γίνεται γιά το θεαθήναι και κατά το μικρό μυαλό κάποιων γύφτων που το ενέταξαν στα όπλα του προεκλογικού τους αγώνα, (η εκδίκηση της γυφτιάς):

    «Είμαστε παιδιά του λαού, αγωνιζόμαστε γιά τα συμφέροντα του λαού. Δοξάστε μας. Ψηφίστε μας»! 
   Βρε ουστ, από κει. Κοπρόσκυλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου