Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Τέρμα τα μνημόνια! Επί τέλους, "Ανάσταση".

Ακούστε τους, φτύστε τους!
   Γιά να μην ξεχνιόμαστε! Μετά από αυτά που βλέπουν τα ματιά σας κι ακούν τ' αυτιά σας, απαντήστε με ειλικρίνεια. Αν χρειαζόταν να δώσετε 5 ευρώ σε κάποιον γιά να σας φέρει κάτι από το περίπτερο, π.χ. ένα παγωτό, θα εμπιστευόσαστε έναν από δαύτους; Ίδίως εκείνην την γκροτέσκικη καρικατούρα του κολαούζου χοντροφαφλατά "Μουσολίνι" ελληνικής κοπής;
   Προσέξτε την ορμή και το πάθος που είχαν όλοι τους στο "προ" και το ψέλλισμα του "ναι" στη Βουλή "τώρα"! Οι κότες! Οι λεχρίτες που θα καθορίσουν την τύχη τη δική μας και το μέλλον των απογόνων μας γιά κάμποσες γενιές.
   Ευτυχώς υπάρχουν και χειρότερα. Τα σκοτεινά μούτρα του Λαφαζάνωφ, τα μπιρμπιλωτά μάτια του ατρόμητου λεβέντη Στρατούλιν, (του σύγχρονου "Σπίθα", φίλου του "Μικρού Ήρωα" Γιώργου Θαλάσση" -διάβαζε "Αλέξη του Τσίπρα"- που τα 'κανε θάλασσα), και του χαζοχαρούμενου "στέλεχον" Λεουτζίκου, του λαχαναγορίτη "ενού ανθρώπου", με το ακατοίκητο κεφάλι.
   Κρατήστε το βίντεο αποθηκευμένο και κάπου-κάπου να το ξανακούτε. Γιατί με την φαυλότητα και πολιτική αγυρτεία που διακρίνει αυτό το, κατά Baroufakis ,"τσούρμο" σε λίγον καιρό  θα τα διαψεύδει όλα, στηριζόμενο στην αμνημοσύνη των μνημoνιοπαθών λωτοφάγων χαχόλων τους! Και μην ξεχνάτε ποτέ πως αυτά που ψηφίστηκαν ήδη, αλλά και όσα θα ψηφιστούν την προσεχή Τετάρτη, αποτελούν το κλείσιμο του λογαριασμού των προηγούμενων μνημονίων! Ο φάκελλος του τρίτου -και... μακρύτερου- με τα 86 δις δάνειο θ' ανοίξει μετά. Γι' αυτό και η, δειλά-δειλά, αναφορά σε εκλογές. Με την αδιανόητη ρέντα που διαθέτει ακόμη ο Δεκαπενταετής πλοίαρχος του... Τιτανικού, θα προσπαθήσει να φορτώσει -γιά άλλη μία φορά- τις ευθύνες του στο λαό και να παραμείνει με την ψήφο μας, αυτός και ο εσμός του, στην εξουσία.
   Αρχίστε να σκέφτεστε και να ψάχνεστε! Καιρός είναι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου