Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Μελαγχολικές προβλέψεις γιά το ζοφερό αύριο και το εκδικητικό… μεθαύριο.



Όπου η Ελλάδα "ξανανοίγει" τα μάτια της Ευρώπης στο φως. Στην Ισπανία, π.χ. που θα γλυτώσει από τους Podemos!
Ο Πόρκυ έντρομος προσπαθεί να χωθεί ανάμεσα στους... μπάτσους, μπας και γλυτώσει το λυντσάρισμα!
   Αποτελεί κοινοτυπία το να περιγράφεις το σήμερα. Αυτό που βλέπεις κι αυτό που όλοι βλέπουν. Το χρήσιμο κι εποικοδομητικό είναι να μπορείς να βοηθήσεις προβλέποντας. 
   Η καταστροφική λαίλαπα του ηροστράτειου κυβερνητικού συνονθυλεύματος, του οποίου κορυφαία χαρακτηριστικά είναι η αλαζονεία και -το αθωότερο, από πλευράς κακών προθέσεων- η απειρία, έκαναν πλήρως μπάχαλο μιά χώρα που βρισκόταν ήδη σε διάλυση. Άλλοι πιστεύουν ακόμη, αμετανόητα και αιθεροβατώντας,  ότι σώζουν την χώρα κι αλλάζουν την… Ευρώπη και άλλοι τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση γιατί το σχέδιό τους προχωρεί. Η σοβιετοποίηση έρχεται. Και μάλιστα ταχύτερα απ’ ό,τι περίμεναν και οι ίδιοι. Πέντε μήνες άρκεσαν γι’ αυτό! Με τη βοήθεια χαχόλων, πανύβλακων, αμετανόητων και κομπλεξικών, οι οποίοι -όπως αποδεικνύεται- βρίθουν στην Ελλάδα.

   Σήμερα, κάτω από τις πρωτοφανείς, αλλά απόλυτα προβλεφθείσες από τη στήλη καταστάσεις, (όποιος αμφιβάλλει ας ανατρέξει στις παλιότερες αναρτήσεις της), προβλέπει πως, σε όχι πολύ χρόνο, οι πρωταίτιοι αυτής της καταστροφής, κατά πολύ μεγαλύτερης από την Μικρασιατική, έτσι και ξεμυτίζουν απροστάτευτοι στο δρόμο, θα λυντσάρονται επί τόπου. Όχι από την «εδώ» πλευρά, που ποτέ δεν τους πίστεψε άρα και δεν ξεγελάστηκε από δαύτους, αλλά από τους «αγανακτισμένους» χαχόλους τους.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου