Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Εμείς και το Ισλάμ.Το βρήκα πολύ έξυπνο, πολύ ενδιαφέρον και το αναρτώ.
Ίδού που μας έχουν γραμμένους!

   Συνήθως, οι αναρτήσεις της στήλης απηχούν προσωπικά δημιουργήματα και σκέψεις και όχι αντιγραφές. Όμως το σημερινό είναι κείμενο του Jiggs McDonald, NHL Hall of Fame broadcaster. Ο κύριος, πάντως, μου είναι εντελώς άγνωστος,
όμως βρήκα την πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα και αξίζει να αναρτηθεί και να την... απολαύσετε. Πιστεύω πως δεν θα το μετανιώσετε! Εννοείται πως με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, όπως φαντάζομαι κι εσάς.


   «Είμαι πραγματικά μπερδεμένος με το ότι τόσοι πολλοί από τους φίλους μου είναι ενάντια στο κτίσιμο ενός άλλου τζαμιού στο Τορόντο. Νομίζω πως στόχος του κάθε πολίτη θα πρέπει να είναι η ανεκτικότητα, ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων. Έτσι, θα πρέπει να επιτραπεί το κτίσιμο ενός τζαμιού, προκειμένου να δείξουμε την ανεκτικότητα μας.

   Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνω επίσης να ανοίξουν δύο νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα στο τζαμί. Με αυτόν τον τρόπο, θα δοθεί η ευκαιρία στους μουσουλμάνους να δείξουν και αυτοί -μέσα από το τζαμί τους- την δική τους ανεκτικότητα. Το ένα κέντρο θα είναι για «αδελφές» και θα ονομάζεται «Το τουρμπάνι του κάου-μπόϋ» και το άλλο θα είναι για στριπτίζερς και θα ονομάζεται «You Μέκκα Me Hot».

   Στην δίπλα πόρτα θα ήταν δυνατόν να ανοίξει ένα κρεοπωλείο, που θα ειδικεύεται στο χοιρινό και δίπλα σ' αυτό ένα εστιατόριο με σπεσιαλιτέ «μπάρμπεκιου χοιρινό στη σούβλα», που θα ονομάζεται «Τα παϊδάκια του Ιράκ». Απέναντι να μπορούσε να υπάρξει ένα κατάστημα εσωρούχων, που θα ονομάζεται «Victoria secret» και στην βιτρίνα σέξι μανεκέν θα τα επιδείκνυαν. Δίπλα στο κατάστημα των εσωρούχων ας είναι ένα κατάστημα παιχνιδιών σεξ για ενήλικες το οποίον θα μπορεί να ονομάζεται, «Η γνώση του Κορανιού», όπου το όνομά του θα αναβοσβήνει με φώτα νέον. Και το κλού: ακριβώς δίπλα θα υπάρχει μία κάβα που θα ονομάζεται «Morehammered».

   Έτσι θα προωθήσουμε όλοι μας την ανεκτικότητα και εσείς, για να προωθήσετε την δική σας, θα πρέπει αφού το διαβάσετε, ν' αναδημοσιεύσετε αυτό το κείμενο.

   Ας κάνουμε όμως μία σύνοψη:

   Οι μουσουλμάνοι «κουβαλιούνται» απρόσκλητοι στις χώρες μας γιατί ΔΕΝ είναι:
   - ευχαριστημένοι στη Γάζα ...
   - ευχαριστημένοι στην Αίγυπτο ...
   - ευχαριστημένοι στη Λιβύη ...
   - ευχαριστημένοι στο Μαρόκο ...
   - ευχαριστημένοι με το Ιράν ...
   - ευχαριστημένοι στο Ιράκ ...
   - ευχαριστημένοι στην Υεμένη ...
   - ευχαριστημένοι στο Αφγανιστάν ...
   - ευχαριστημένοι με το Πακιστάν ...
   - ευχαριστημένοι στη Συρία ...
   - ευχαριστημένοι με τον Λίβανο ....

   Είναι όμως χαρούμενοι αλλού:
   - Είναι χαρούμενοι στην Αυστραλία ...
   - Είναι χαρούμενος στον Καναδά ...
   - Είναι χαρούμενος στην Αγγλία ...
   - Είναι χαρούμενοι στη Γαλλία ...
   - Είναι χαρούμενοι στην Ιταλία ...
   - Είναι χαρούμενοι στη Γερμανία ...
   - Είναι χαρούμενοι στη Σουηδία ...
   - Είναι χαρούμενοι στις ΗΠΑ ....
   - Είναι χαρούμενοι στη Νορβηγία ...
   - Είναι χαρούμενοι στην Ολλανδία ...
   - Είναι χαρούμενοι στη Δανία ...

   Βασικά, είναι χαρούμενοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική και δυστυχισμένοι σε κάθε χώρα που είναι!
   Και φυσικά γι' αυτό δεν κατηγορούν ούτε το Ισλάμ, ούτε την ηγεσία τους, ούτε τον εαυτό τους. Κατηγορούν τις χώρες στις οποίες είναι ευτυχισμένοι!!! Και θέλουν να τις αλλάξουν κάνοντάς τες σαν τις χώρες από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν!!!
   Με συγχωρείτε, αλλά πόσο διεστραμμένος μπορεί να είναι κάποιος, ώστε να συμφωνεί με κάτι τέτοιο δεν μπορούσα να το φανταστώ..

   ΥΓ. (δικό μου):  Αφού παρατηρήσω την απουσία της Ελλάδος από τις «Χώρες της Ευδαιμονίας» του απανταχού μουσουλμαναριού» -που μακάρι Παναγιά μου να ’ναι έτσι- πιθανολογώ και εύχομαι, αν ακριβολογεί όντως ο Mr  Jiggs, να μας εγκαταλείψουν σύντομα, προωθούμενοι εκεί που εκείνος αναφέρει. Όμως πολύ φοβάμαι πως απλώς ο Mr Jiggs μας… πήδηξε, στις διαπιστώσεις του! Όπως ακριβώς κάνουν και οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, αλλά κομμάτι αλλιώτικα!
- «Μετανάστες αδέλφια μας!!!». Γράφει ένας τοίχος στην Κοδριγκτώνος!
4 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε Αντώνη, αν διαθέτεις το χιούμορ, που πιστεύω πως έχεις, θα καταλάβεις!
  Ευχαριστώ για την ασίστ.
  Η αλληλουχία των διαγεγραμμένων -αλλήλοις- σχολίων, έχει μεγάλη πλάκα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή