Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Αγανάκτηση γιά την νοοτροπία, αηδία γιά την υποκρισία !

Επικαιρότης

   Πάλι ξεχειλίζουν τα κανάλια από κροκοδείλια δάκρυα και ακατάσχετη μπουρδολογία. Κοντεύουμε να πνιγούμε από δάκρυα και σάλια! Πάλι τα λαϊκίστικα πρωϊνάδικα, σαν χορός αρχαίας τραγωδίας, ολοφύρονται για «την τραγική απώλεια των δύο νεαρών παλληκαριών» και μπλα, μπλα, μπλά…. και πολιτικολογούν ανόητα και ατελέσφορα.
   Μάλιστα η γνωστή κοντοκουρεμένη ανόητη πρασινοφρουρού, εκείνη που έμπλεη συγκινήσεως κατοικοέδρευε, πάλαι ποτέ, στο Ωνάσειο για να παρακολουθεί και να αναφέρει λεπτομερώς τα της διούρησης του μέντορά της (!), βρήκε την ευκαιρία να μεμφθεί για το γεγονός, τη…. ΝΔ ! (Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια).
  
    Όμως όσο τα χέρια των αστυνομικών είναι δεμένα και ο οπλισμός τους αποτελεί διακοσμητικό συμπλήρωμα της στολής τους, όσο η χρήση του τους εμπλέκει σε ατελείωτους δικαστικούς αγώνες και ποικιλότροπους εξευτελισμούς και διώξεις και όσο ο παραμικρός μικροτραυματισμός ενός επικίνδυνου κακοποιού τους οδηγεί στη φυλακή, μην ελπίζετε! Το έγκλημα θα αποθρασύνεται και θα αυξάνεται με γεωμετρική ταχύτητα, δεδομένης και της ραγδαίας επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης της χώρας.

   Αναντίρρητα η ζωή αποτελεί το μέγιστον, επί Γης, αγαθό. Όμως αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι! Και οι κακοποιοί πρώτοι απ’ όλους, αφού το έγκλημα και οι μέθοδοί του πάντα προηγούνται και η δίωξή του έπεται, όπως το λέει κι η λέξη!
   Για στοιχειώδεις λόγους ισότητος, δικαιοσύνης και δημοκρατίας! Το «παιχνίδι» θα πρέπει να παίζεται επί ίσοις όροις! Μπαμ εσύ, μπαμ κι εγώ! 
   Κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν καλά οι πάσης φύσεως θολοκουλτουριαρέοι προοδευτικάριοι και «αλληλεγγιούχοι»! Οι προστάτες των απανταχού παρανόμων και κακοποιών στοιχείων και τιμητές, με το παραμικρό, των οργάνων της τάξεως, της γαλήνης και της ευνομίας.
  
   Τη ζωή τους την αγαπούν και την φείδονται οι κακοποιοί και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν! Ενεργούν εκ του ασφαλούς, αφού τους την προστατεύουν οι αφελείς…. υπερασπιστές τους. Μια μικροποινή, αν συλληφθούν, διακυβεύουν κι αυτό είναι όλο!
   Γι’ αυτό και αυξάνονται και πληθαίνουν, «ως η άμμος της θάλασσας» και αποθρασύνονται συνεχώς, υπό την νομική και «ηθική» κάλυψη των «υπερασπιστών» τους!
   Η υπόθεση του πανίβλακα ηθοποιού που, αν και τον έχουν καταληστέψει οικογενειακώς και επανειλλημμένως, εξακολουθεί να κυκλοφορεί και να μπαίνει στο στόμα του λύκου, υπερασπίζοντάς τον κιόλας (!), (τον λύκο!), είναι χαρακτηριστική περίπτωση αυτοκτονικής φρενοβλάβειας, οφειλόμενη στην κομματική του τύφλωση. Αποτελώντας, όμως, αντικείμενο ψυχιατρικού ενδιαφέροντος και παράδειγμα προς αποφυγήν.

   Αν αναπροσαρμοστεί η νομοθεσία και λυθούν τα χέρια της Αστυνομίας γιά σωστή και αποτελεσματική δράση και αν οι τρεις πρώτες ληστείες αφήσουν από ένα νεκρό ληστή στον τόπο της ληστείας, εκατό τοις εκατό, δεν θα υπάρξει τέταρτη!
   Όλοι αυτοί οι ψευτοπαλληκαράδες κακοποιοί (ληστές, αναρχικοί της πλάκας και των βορίων προαστίων, κ.λπ.) που γνωρίζουν ότι δρούν εκ του ασφαλούς, αφού αντιμετωπίζουν μία ευνουχισμένη και αφοπλισμένη Αστυνομία, η οποία μάλλον τους προφυλάσσει παρά τους πολεμάει, να είσαστε σίγουροι ότι θα το ξανασκεφτούν και πολλά θα αναθεωρήσουν!
  
   Στο κάτω κάτω, η ζωή ενός αθώου νεαρού που κάνει το καθήκον του προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πολιτών αξίζει πολύ περισσότερο από την αντίστοιχη εκατό ρεμαλιών που τις επιβουλεύονται!

   Όταν στις ΗΠΑ ο παραβάτης κατά 5 μίλια του ορίου ταχύτητας αντιμετωπίζεται, και δικαίως γιά λόγους αυτοπροστασίας, από τον αστυνομικό του περιπολικού, περίπου σαν …. Ντίλινγκερ, μέχρι να ψαχτεί αν οπλοφορεί και όμως η εγκληματικότητα δεν εκμηδενίζεται, τι περιμένετε να γίνει εδώ, όπου την «προσέχουμε» ως κόρην οφθαλμού, λοιδωρούντες και διώκοντες τους διώκτες της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου