Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Οδηγίες γιά βέβαιη πρόβλεψη του.... αβέβαιου Αύριο !

Επικαιρότης

Κατόπιν μακράς συνεννόησης με τη συνεργάτιδα της στήλης "KYRA MARIA, fortune teller, enterprises”είμεθα στην ευχάριστη θέση να παράσχουμε εις τους πολυπληθείς αναγνώστες της στήλης, μοναδικές οδηγίες διά την ασφαλή πρόβλεψη και προεκτίμηση του μέλλοντός τους! (Τρομάρα μας!!!)
Αρκεί να εκτελέσουν τις κάτωθι, κατά σειράν, κινήσεις:

Α) Παρατηρούν τον σημερινό μισθό, σύνταξη ή, γενικώς, απολαβές τους. (συγκρίνοντας με τις μέχρι πρό τινος αντίστοιχες) και τις μεταφράζουν σε τρέχουσα αγοραστική δύναμη, (συνυπολογιζομένων, εννοείται, φόρων, ΦΠΑ, κ.λπ. κρατήσεων).

Β) Επιβεβαιώνουν την πληροφορία, λόγω επιβεβλημένης ή εμφύτου δυσπιστίας, ότι, παρά το ξεζούμισμα και το αναποδογύρισμα της καθημερινής τους ζωής, το δημόσιο χρέος στην ανατολή του 2014 θα φτάσει από το περυσινό των 300 δις, μόνον σε….. 450 δις (εάν δεν πάρουμε κι άλλο δάνειο, φημολογούνται 60 δις ακόμη, οπότε….).

3) Αναπολούν με αγάπη, σεβασμό και προσήλωση την γαλήνια, πατρική, την ακτινοβολούσα ευφυΐα και εμπνέουσα σιγουριά και αυθεντία, φυσιογνωμία του κ. Πρωθυπουργού μας με το άχρωμο και αμήχανο μειδίαμα, εστιάζουν στον μεστό, καθάριο, (χωρίς σαρδάμ, μπερδέματα και ακαταλαβίστικα φληναφήματα), αισιόδοξο και εμπνευσμένο του λόγο, που πολύ προσεχτικά διαβάζει πάντοτε, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και όλες τις παρελθούσες κατηγορηματικές του δηλώσεις, π.χ. "πρώτα ο πολίτης", "λεφτά υπάρχουν", "δεν θα γίνουν περικοπές μισθών και συντάξεων" και …..εκείνες για την Κοκκινοσκουφίτσα!

Ε΄, κατόπιν των ανωτέρω, και χωρίς καθόλου περαιτέρω προσπάθεια, θα προκύψει προ οφθαλμών, ανάγλυφη, η εικόνα του Αύριο, ενός εκάστου εξ ημών.
Απλή και εύκολη διαδικασία! Και πάνω απ’ όλα, σίγουρη!

Μπράβο «KYRA MARIA»! Όπως πάντα, διάνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου