Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Μπίνγκο! Εντοπίσαμε το αίτιο, βρήκαμε τον φταίχτη!

...είναι η αντιπολίτευση που δεν... συνυπογράφει!!!

 Φάτε τους στη μάπα χαχόλοι! Χαλάλι σας!

   Το κωμικοτραγικό στην υπόθεση είναι το μέγεθος της ηλιθιότητος των χαχόλων Ελλήνων. Ο «Ελπίδας» πρωθυπουργός, εν απολύτω επιγνώσει της άμετρης βλακείας των οπαδών του, μας πλασάρει ένα ακόμη από τα κουτοπόνηρα δείγματα της φαυλότητός του. Έχοντας ήδη συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους εταίρους δραματικές περικοπές συντάξεων, τους μαζεύει γιά να αποσπάσει απ’ αυτούς... συναίνεση και -άρα- συνυπευθυνότητα: 
   -Βάλτε υπογραφή και μπείτε και σεις στο κάδρο της συναίνεσης, σε ειλημμένες από μένα αποφάσεις, ώστε να φάτε και σεις ανάθεμα. Γιά κορόιδα ψάχνω! 
   Με άλλα λόγια τους ζητεί να βάλουν πλάτη σε μιά νέα στρεψοδικία που θα επιχειρήσει πάνω σε θέματα που έχει, ήδη, υπογράψει!
   Άλλά επειδή εκείνοι δεν είναι τόσο ηλίθιοι γιά να ενδώσουν -γεγονός που ο «Ελπίδας» προφανώς το περίμενε αλλά απλά το χρειαζόταν ως εφαλτήριο κι επιχείρημα της νέας του εξαπάτησης- βγαίνει και, όπως πάντα θρασύτατα, τους κατακεραυνώνει: 
   -Βλέπετε, δεν συναινούν και δεν συνυπογράφουν ζητώντας να μην μειωθούν οι συντάξεις, άρα αυτοί φταίνε που θα... μειωθούν!!! Λες και η αντιπολίτευση ρυθμίζει τις καταστάσεις. Ποιός διαπραγματεύεται, ποιός αποφασίζει, ποιός κυβερνά και ποιός ευθύνεται τελικά;
   Από σήμερα, τα γνωστά παπαγαλάκια των καναλιών θ’ αρχίσουν το κελάηδημα συντονισμένα:

-Μα βρε παιδάκι μου, κι αυτοί οι αρχηγοί δεν συμφωνούν, αλλά και δεν υποβάλλουν... προτάσεις. Τι να σου κάνει κι αυτό το καημένο παιδί. Παλεύει μόνο του σαν... λιοντάρι!!! Και άντε να καταπιαστούμε με τα εσωτερικά της... ΝΔ. Αυτό μας μάρανε. 

   Ρεζουμέ επιχειρηματολογίας της χθεσινής κακοστημένης φαρσοκωμωδίας είναι το... ατράνταχτο επιχείρημα του «Ελπίδα»: «Αποτελεί θράσος, αυτοί που έκοψαν τόσες φορές τις συντάξεις να κατηγορούν εμένα γιά το κόψιμο που θα κάνω». Όμως παραβλέπει ο άθλιος -πέραν από τις ρητές προεκλογικές του υποσχέσεις περί του αντιθέτου- πως άλλο πράγμα είναι -οπωσδήποτε κακό- να κατεβάζεις σε πέντε χρόνια τα 2300 ευρώ στα 1300, γεγονός που σημαίνει στρίμωγμα με λιτή διαβίωση, και άλλο -εν μια νυκτί και μόνο- να κάνεις το 1300... 800! Δηλαδή σύνθλιψη και εξόντωση του λαού σου. Συν το ό,τι του έχεις υπερφορολογήσει τα πάντα, μέχρι και τον αέρα που του επιτρέπεις, ακόμη, να αναπνέει.

   Κακά τα ψέματα, όλα όσα μέτρα λαμβάνονται, (και θα ληφθούν στο μέλλον), είναι συμβατά με την ιδεολογία αυτού του άθλιου τσούρμου των σταλινικών νεοκομμουνιστών που βάλαμε, αφρόνως κι επιπολαίως, στο σβέρκο μας. Το μέτρο το δίνει ανάγλυφα με μιά εκπληκτική φράση του, ο γύφτουλας υπουργός που κυνηγά τις ιδιωτικοποιήσεις, (Σκουριές, Cosco, κ.λπ.). Προφανώς, ή του ξέφυγε ή δεν καταλαβαίνει τί του γίνεται!  Αναφερόμενος στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και τη διοίκησή του από ιδιωτικό μάνατζμεντ απόρησε: «Ιδιώτης μάνατζερ; Τί τον θέλουμε τον ιδιώτη μάνατζερ, τί να τον κάνουμε;» 

   Όταν στον νηπιακό σου πνευματικό ορίζοντα δεν μπορεί να χωρέσει η διαφορά μεταξύ κρατικής και ιδιωτικής επιχειρηματικότητος και η κομμουνιστική σου τύφλα δεν σ’ αφήνει να δεις τί συμβαίνει σήμερα στον πλανήτη, όχι μόνο γιά υπουργός δεν κάνεις, αλλά ούτε καν γιά τσοπάνης!
   Συμπέρασμα: Με το συνεχές μπλα, μπλά στα κανάλια, το γλοιώδες λιβανωτό των λαϊκιστών γυμνοσάλιαγκων και το πολυήμερο τζέρτζελο που γίνεται γύρω από το θέμα, το κλασικό κόλπο του μιθριδατισμού θα πιάσει και πάλι. Ο λαός, πανάξιος χάνος, θα χάψει πάλι το δόλωμα -οψέποτε φτάσει- με το στόμα ορθάνοιχτο. Ανεκτικός και συμβιβασμένος. 

   Και κάτι γιά την «γηραιά αλώπεκα», τον Β. Λεβέντη, που εισήλθε -επί τέλους- στο κοινοβούλιο, εκπληρώνοντας μύχιο πόθο ολόκληρης ζωής. Μην τον εμπιστεύεστε. Μπορεί σε πολλά πράγματα να φαίνεται σωστός, σαφής και άνετος, καθ’ όσον δεν βαρύνεται με αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν, όμως δεν παύει να είναι ένας πολιτικός αγύρτης τεραστίου διαμετρήματος. Να μου το θυμηθείτε, αυτό θα φανεί σύντομα. Ως κλασικό «ψώνιο» της πολιτικής, επί χρόνια κυνηγούσε το όνειρο που, μεθυσμένος, ζει τώρα και το οποίο δεν τελειώνει εδώ. Επειδή πολλοί δεν ξέρουν, θυμίζω πως ο λυσσαλέος υβριστής του Μητσοτάκη, (ιδέ σχετικό βίντεο), σε επαναληπτικές εκλογές στην Β’ Αθηνών, στις 5/4/ 1992, γιά την έδρα του Δ. Τσοβόλα που εξέπεσε του αξιώματος ένεκα καταδίκης του στη δίκη-παρωδία του Παπανδρέου, Κουτσόγιωργα, και σία, υποστηρίχτηκε απ’ αυτόν ως μόνος αντίπαλος του πασόκου κ. Γ. Αλ. Μαγκάκη, και έλαβε -αφού κανένα άλλο κόμμα δεν μετέσχε- κοντά 100.000 ψήφους! Επίσης, στις αμέσως προηγούμενες εθνικές εκλογές του 1989, συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο την ΝΔ, αρχηγός Μητσοτάκης, στην Β’ Αθηνών πάλι, όπου... πάτωσε!
   Σήμερα, με το ασίγαστο πάθος του γιά εξουσία και την άσβεστη δίψα για «καρέκλα» και «κουτάλα» που διαθέτει, με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί να γλύψει κι αυτός κάποιο κοκαλάκι, θα το κάνει προθυμότατα. Μην σας ξεγελούν οι αντιτσιπρέικες κορώνες του. Αυτές δεν έχουν άλλον στόχο, παρά την επίσπευση της πρόσκλησης γιά συγκυβέρνηση.       

1 σχόλιο: