Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

"Καλά κρασά"!!



Χαχόλοι στην υγειά σας.
 
Δοξάστε τον "Ψευτοθόδωρο"!!!

   Εάν η κατάσταση της χώρας δεν ήταν τόσο τραγική, ασφαλώς και θα θρηνούσαμε θύματα, σκασμένα από ακράτητα γέλια. Κλαυσίγελος!
   Το γαϊτανάκι και η κολοκυθιά που μας παίζουν με τα... «ισοδύναμα» είναι μία μόνο έκφανση κυβερνητικής ατζαμοσύνης, προχειρότητος, ερασιτεχνισμού, σανφασονισμού και ενός γενικότερου αλαλούμ, που καλύπτονται αφελώς από βουνά κουτοπόνηρης ψευδολογίας. Και θα πρέπει κάποιος να είναι εντελώς ανεγκέφαλος, πεισματικά κολλημένος στόκος, ή «καραψεκασμένος»- μαστουρωμένος αριστερός, ώστε να υποστηρίζει ακόμη αυτό το ερασιτεχνικό τσούρμο-θίασο που υποδύεται την υπεύθυνη κυβέρνηση του τόπου.

   Απορώ κι αναρωτιέμαι πότε, επί τέλους, θ’ ανοίξει τα τσιμπλιάρικα μάτια του το ανεγκέφαλο χαχολαριό, ώστε να καταλάβει πως η χώρα πορεύεται στο άγνωστο με αυτόματο πιλότο το δούλεμα. Απόλυτα δέσμια ανειλημμένων υποχρεώσεων και έρμαιο στις διαθέσεις των εταίρων-δανειστών της οι οποίοι, όντας κουρασμένοι από την μόνιμη αναξιοπιστία μας, έχουν μπει στο νόημα και τελούν εν επιγνώσει της ανακολουθίας και των δυνατοτήτων ελιγμών μας. Ο ψευτονταής αρχιχέστης πρωθυπουργός μας, που μας φλομώνει στο «μούσι» -τάχα διαπραγματευόμενος σκληρά και λεβέντικα- περιορίζει την παλληκαριά του στη μεταφορά  των αποφάσεων των «θεσμών», με μόνη έννοια του το όσο το δυνατόν καλύτερο «σερβίρισμα» σκληρών αντιλαϊκών μέτρων, γαρνιρισμένων με μπόλικη καπηλεία και άφθονο θράσος. (Δόξα τω Θεώ, από «μούσι» και θράσος η αριστερά άλλο τίποτα!). Ο χειρισμός της παραίτησης Σακελλαρίδη, όπου επιχειρείται να φανεί το γεγονός ως καρατόμηση με κεραυνοβόλα αντίδραση πυγμής του... ηγέτη, αντί της οικειοθελούς αποχώρησης του τέως... κολλητού, φανερώνει άλλη μία φορά, το μέγεθος της φαυλότητος και του πολιτικαντισμού της... παλιοπαρέας. 

   Πάντως, όλα κι όλα, η κοντοκουρεμένη αλλήθωρη αυτιστική το έχει δηλώσει: «Αυτή η κυβέρνηση δεν είπε ποτέ ψέμα στον ελληνικό λαό»! Εγώ, πάντως, την πιστεύω!!! Εσείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου