Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

«Μηδέν άγαν» και τώρα... τρέχουμε!



 Σκέψεις μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.
Καλά, τί περιμένουν ακόμη οι ηγέτες της Δύσης!
    Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο σκοπός των τρομοκρατών επετεύχθη πέρα γιά πέρα. Η βασική διαβολική φιλοσοφία της τρομοκρατίας συμποσούται σε μιά φράση: «Ξεκάνουμε θεαματικά μερικούς και αμέσως σπέρνουμε τρόμο κι ανασφάλεια σ’ εκατομμύρια»! Έτσι οι κοινωνίες παραλύουν από φόβο, αποσυντονίζονται και διαλύονται. Με τους ανθρώπους να «πεθαίνουν» χιλιάδες φορές πριν πεθάνουν.
   Δυστυχώς, η ανεκτική και πολιτισμένη Δύση με τις λάσκα ελευθερίες που, παρερμηνεύοντας τους πάσης φύσεως διαχρονικούς «διαφωτισμούς», κατάντησαν ελευθεριότητες κατέστη σήμερα όμηρος μιάς χούφτας διεστραμμένων και παρανοϊκών αλητόπαιδων, ηλικίας 19 με 26 ετών, τα οποία απειλούν να συντρίψουν τις πανάρχαιες πολιτισμικές αξίες, αλλά και την καθημερινότητα 750 εκατομμυρίων Ευρωπαίων. Η αναγωγή στα δικά μας μπουμπούκια -Ρωμανός, (που θέλει να σπουδάσει, τρομάρα του, Δημόσια Διοίκηση!!!), Γρηγορόπουλος και σία- μπορεί να δώσει μιά ισοδύναμη εικόνα του τί μας μέλλεται, όταν το αχαλίνωτο αντικοινωνικό μίσος και ο μηδενιστικός φανατισμός του ντόπιου αληταριού ξεπεράσει τα όρια του ένστικτου της αυτοσυντηρήσεως και αρχίσει να δρα μιμούμενο τα... ηρωικά πρότυπα των ισλαμιστών. 

   Παρ΄ όλες τις λούμπεν κουλτουριάρικες, ανόητες και δυσνόητες αναλύσεις, στην προσπάθεια να διαχωριστούν οι ατέλειωτες ισλαμικές ροές των λαθρομεταναστών από τις τρομοκρατικές ενέργειες των αφιονισμένων ισλαμιστών, το βέβαιον είναι πως ισλάμ και αραβική βαρβαρότητα δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα που διαχεόμενο μολύνει, τρομοκρατεί και -εν τέλει- καταστρέφει μέχρι πλήρους αφανισμού τον δυτικό πολιτισμό. Παλιός συμμαθητής και νυν περισπούδαστος καθηγητής γαλλικού πανεπιστημίου, δέσμιος προπατορικών αριστερών αγκυλώσεων, αδυνατεί να καταλάβει πως οι πολυπολιτισμικές ρητορείες και ανοχές, μαζί με την κατάργηση συνόρων και την ανεξέλεγκτη μετακίνηση και μετεγκατάσταση πληθυσμών οδηγούν, με μαθηματική ακρίβεια, στη νόθευση της εθνικής συνείδησης, την εξασθένιση του φρονήματος, την απονέκρωση των παραδόσεων και, τελικά, στον μαρασμό των κοινωνιών. Με αποκοπή από τις ρίζες τους και ύστατο αποτέλεσμα την επικράτηση της βαρβαρότητος, των νόμων της ζούγκλας και των αγρίων ενστίκτων. Μιά επιστροφή του Ανθρώπου σε πρώιμα στάδια, κατά την θεωρία εξέλιξης του Δαρβίνου. Εννοείται πως αυτό συμβαίνει μόνο στις πολιτισμένες χώρες οι οποίες αποτελούν τον πόλο έλξεως και φιλοξενίας καθυστερημένων λαών.    
   Οι τελευταίοι, με βασικό κίνητρο την ποιότητα ζωής που παρουσιάζει η ευχέρεια μετάδοσης εικόνων ανά τον πλανήτη, εκμεταλλευόμενοι την χαλάρωση προστασίας των εθνικών συνόρων και τις καταστροφικές -όπως αποδεικνύεται- θεωρίες περί «πολυπολισμικότητος» και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες, μετακινούνται σωρηδόν και με συνεχώς αυξανόμενη συχνότητα, κυνηγώντας το όνειρο. Αυταρχικά καθεστώτα και εμφύλιες συρράξεις δίνουν πρόσθετο κίνητρο μαζικής φυγής και μετανάστευσης. Έτσι, όσοι δεν μπορούν να φτιάξουν τη ζωή τους στον τόπο τους, έρχονται να καταστρέψουν τη δική μας στον δικό μας τόπο.
   Όμως, κι αυτό συμβαίνει κατά κανόνα, πολύ σύντομα το όνειρο ξεθωριάζει γιά τους πολλούς, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να αναπτύξουν στέρεο «ριζικό σύστημα» στους ξένους τόπους. Η χρυσή άμαξα γίνεται κολοκύθα και η Σταχτοπούτα μένει με τις στάχτες της. Αποτέλεσμα: απογοήτευση, φτώχεια, γκρίνια, απομόνωση, γκέτο, μίσος και -στο βάθος- εκδικητική καταστροφική μανία. Καλάσνικοφ, μολότοφ και καμικάζι αυτοκτονίας. Κάτι που εμείς γνωρίσαμε -ευτυχώς ανολοκλήρωτα- από την εσωτερική μας μετανάστευση μέχρι τη φράση: «Κακούργα κενωνία»!
      Χώρες που, ευφυώς και από χρόνια, ύψωσαν τείχη στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση, (π.χ. Ελβετία, Σινγκαπούρη), ή δέχτηκαν επιλεκτικά μετανάστες, (Αυστραλία, Σκανδιναβικές χώρες), είναι σήμερα ασφαλείς και οι πολίτες τους απολαμβάνουν ήρεμη και δημιουργική ζωή. Είναι φοβερό και μαζί αδιανόητο, η λειτουργία κοινωνίας εκατομμυρίων ανθρώπων να βρίσκεται στα χέρια μιας χούφτας αλητόπαιδων. 

   Θεωρώ εντελώς βλακώδες και ηττοπαθές ο Γάλλος Πρόεδρος να δηλώνει πως η χώρα του βρίσκεται σε πόλεμο, θέτοντας σε επιφυλακή τις... δυνάμεις ασφαλείας της Γαλλίας! Δηλαδή... κατενάτσιο! Τέτοια στάση, αλλά και γενικότερη συμπεριφορά όλων των πολιτισμένων κρατών απέναντι στο φαινόμενο του τζιχαντισμού, αποθρασύνει αυτά τα ανθρωποειδή μεθώντας τα από το κρασί του... θριάμβου τους ώστε να κλιμακώνουν τη δράση τους. Λύση είναι μόνο μία:
   Η περιοχή όπου είναι εγκατεστημένο το Χαλιφάτο του... Αλλάχ είναι γνωστή και σαφώς οριοθετημένη. Συνεπώς μιά συντονισμένη και οργανωμένη διεθνής αεροπορική επιδρομή μπορεί να την κάνει σκόνη. Να μην αφήσει λίθον επί λίθου! Εάν ανασκαφεί ολόκληρη η επικράτεια του χαλιφάτου θα εξολοθρευθούν όλοι οι ιθύνοντες νόες. Διοίκηση, καθοδηγητές, εκπαιδευτές, ιμάμηδες. Και όσα μέλη-πλοκάμια βρίσκονται διάσπαρτα ανά την Υφήλιο θα παραλύσουν και απονεκρωθούν μένοντας... ορφανά. Βεβαίως τη νύφη θα πληρώσουν και αρκετοί αθώοι. Όμως και τώρα το ίδιο δεν γίνεται; Δεν την πληρώνουν αθώοι; Αν όμως συνεχιστεί ατιμωρητί αυτό το βιολί, οι αθώοι της απ’ εδώ πλευράς θα γίνουν πολύ περισσότεροι. Τουλάχιστον οι αθώοι του χαλιφάτου θα θυσιαστούν γιά κάποιο σκοπό. 
   Αυτή η λύση, ας μην αμφιβάλλει κανείς, δεν μπορεί παρά να εφαρμοστεί τελικά. Οπότε, όσο ταχύτερα τόσο καλύτερα.             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου