Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Μεταναστευτικό. Τελευταίες εξελίξεις.Ή πολύ περίεργα συμβαίνουν…. ή είμαι πολύ βλαξ και δεν καταλαβαίνω!
Όλοι, όλοι αντάμα κι ο ψωριάρης χώρια!
    Σε ήπιους τόνους αυτή τη φορά, η κυβέρνηση πανηγύρισε γιά μία συμφωνία που η ίδια χαρακτήρισε ως: «το μη χείρον βέλτιστον». Γιά να το ψάξουμε λιγάκι το θέμα. 
   Κατ’ αρχήν μιλάμε γιά 100.000 χιλιάδες λαθρομετανάστες, εκ των οποίων στην πάρτη μας πέφτει ν’ απορροφήσουμε τους μισούς, δηλαδή 50.000, ενώ τους υπόλοιπους θ’ αναλάβει… όόόλη η άλλη Ευρώπη! Πρώτο φάουλ και πρώτη γκάφα. 
   Απ’ αυτούς, λοιπόν, τους 50.000 οι 20.000, λέει, θα έχουν επιδότηση ενοικίου! Γνωρίζοντας το χάλι που υπάρχει στις κανονικές ενοικιάσεις, (όποιος θέλει πληρώνει, όσα θέλει κι όποτε θέλει), ψυχανεμίζομαι ένα μελλοντικό μπάχαλο. Συν την κατάσταση στην οποία θα παραδοθούν τα σπίτια όταν αποχωρίσουν τα στίφη που θα τα κατοικήσουν, (έως σταυλιστούν, ανάλογα με το βαθμό πολιτισμού που χαρακτηρίζει τους μελλοντικούς μας… «νοικάρηδες»)! Σημ.: Παρακαλώ θερμώς, όσοι διακρίνονται γιά ευγενικά αντιρατσιστικά αισθήματα ας κλείσουν τη σελίδα γιά να μην συγχύζονται με την προσβολή τους!  

   Συνεχίζω, με βάση τις 50.000 «νομιμοποιημένους» λαθρομετανάστες οι οποίοι θα εγκατασταθούν εδώ, ερωτώντας: Αυτοί οι άνθρωποι πού και πώς θα ζήσουν, τί δουλειά θα βρουν σε μιά απεραντοσύνη ανέργων ντόπιων και τί θα τρώνε; Ποιός θα πληρώνει γιά την διαβίωσή τους σε μιά χρεοκοπημένη χώρα με εξαθλιωμένους τους κατοίκους της; Σκέφτηκε μήπως κανείς γιά την εγκληματικότητα που, φυσιολογικά και δικαιολογημένα, θα εκτιναχτεί στα ύψη;
   Άλλο τώρα. Πέραν από τις 50.000 που παίρνουν το χρίσμα της νομιμοποιημένης παραμονής εδώ, με τους επί πλέον τί γίνεται; Ο αριθμός 50.000 είναι συγκομιδή εισαγόμενων 2 εβδομάδων και, λόγω επερχομένου χειμώνος, άντε να γίνει τεσσάρων. Με τους υπόλοιπους νεοαφικνούμενους τί μέλλει γενέσθαι; Κουβέντα δεν ακούστηκε. 
   Και το πιό τρελό. Η FRONTEX, λέει, θα φυλάει τα σύνορα της Ελλάδος με Αλβανία, Σκόπια και Βουλγαρία, γιά να μην διακινούνται οι μη καταγεγραμμένοι λαθρομετανάστες. Όμως αυτό σημαίνει εγκλωβισμό τους εδώ! Αφού η ροή είναι από Ελλάδα προς βορρά και όχι το αντίστροφο. Τελικά, ποιός δουλεύει ποιόν; Σε πολύ λίγους μήνες η χώρα μας να πλημμυρίσει από εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους βασιβουζούκους της υπανάπτυκτης Αφρικής και της καθυστερημένης Ασίας, καθ’ ον χρόνον οι ικανοί, μορφωμένοι και νέοι δικοί μας άνθρωποι την κοπανάν γιά πολιτισμένες χώρες. Οπότε ο μετασχηματισμός της Ελλάδος σε μιά τριτοκοσμική μουσουλμανική χώρα είναι προγραμματισμένος και δεδομένος νομοτελειακά. Ίσως και επιδιωκόμενος από μία κυβέρνηση που εφαρμόζει ύπουλα, υποδόρια και συστηματικά, μεθοδευμένη ισοπέδωση και προλεταριοποίηση της κοινωνίας, διά της κατάργησης της αστικής διαστρωμάτωσης και της εδραίωσης δύο τάξεων, με όλες τις υπόλοιπες να εξαερώνονται ή να εκδιώκονται από τη χώρα. Έτσι τα μόνα στοιχεία που θα παραμείνουν είναι ένα εξαθλιωμένο και «εκχυλωμένο» λούμπεν προλεταριάτο και μία νέα ηγετική νομενκλατούρα τύπου Φλαμπουριάρη, Σταθάκη, Βαλαβάνη, Τσουκαλά και -Κύριος οίδε- πόσων ακόμη κρυφοεκατομμυριούχων… ιδεολόγων κομμουνισταρέων. 
   Υποκριτών και φαρισαίων, σαν τον αλήστου μνήμης σύντροφο Μπρέζνιεφ, συλλέκτη πανάκριβων καπιταλιστικών αυτοκινήτων.

   Όποιος αφελής αμφιβάλλει ακόμη γιά το ως άνω σκοπούμενο, ας ξαναδιαβάσει προσεκτικά τις, κατά καιρούς, δηλώσεις Μπαλντά, Ιπποπόταμου, Σεβαστάκη, κ.α. που δεν κρύβουν τις επιδιώξεις τους, αλλά τις διαλαλούν ανοιχτά, και θα καταλάβει. Επίσης ας αναλογιστεί γιατί η χώρα αντικαθιστά, στην πράξη και με ραγδαίους ρυθμούς, τον πληθυσμό της με την εισροή βαρβάρων μουσουλμάνων, υπό τις ευλογίες μιάς αθεϊστικής και διεθνιστικής πολιτικής ηγεσίας και τότε, ίσως, αντιληφθεί πού οδηγούμεθα. Όποιος, παρά ταύτα, επιμένει να κοιμάται ήσυχος και πιπιλώντας δάκτυλο είναι διπλά αφελής και θα ξυπνήσει, αν και όταν, τριπλά έκπληκτος.

   Και εν κατακλείδι, αυτή ήταν η… ελπίδα που προσδοκούσαν όσοι ενθουσιώδεις άφρονες κατέκλυζαν τις πλατείες και πίστεψαν τον Τσίπρα;      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου