Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Και αριστεροί και… εκατομμυριούχοι!



Και συ κορόιδο χαχόλε, σκάσε και… πλήρωνε.
Και ο κοντός... στο ύψος του
   Εκείνο που σοκάρει με τους εκατομμυριούχους αριστερούς της πλάκας, δεν είναι η εμφάνιση ή η απόκρυψη του πλούτου τους, αλλά αυτή καθ' αυτή η… κτήση και κατοχή του. Πράγμα ασύμβατο με τη μαρξιστική ιδεολογία τους! Πώς να πείσουν μετά τον κοσμάκη ότι πρέπει να πληρώνει και τις τελευταίες ρανίδες του αίματός του, προκειμένου να τον κυβερνάνε τέτοιοι εκατομμυριούχοι μαρξιστάδες;
   Ο Χριστός με το παράδειγμά του, όταν βρισκόταν επί της Γης, έκανε την πίστη του… αξιόπιστη, γι' αυτό διαδόθηκε και επεβλήθη!  
    Όπως δεν μπορώ να φανταστώ γιατρό με το τσιγάρο στο χέρι να πείθει ασθενή του να κόψει το κάπνισμα, έτσι δεν μπορώ να διανοηθώ τον μπάρμπα-Μέντορα, που πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη και ψευτοδικαιολογήθηκε γιά την κατοχή και διαχείριση μετοχών αξίας υπερεκατομμυρίου. Eνώ ο ίδιος είναι  ζάπλουτος-μαρξιστής και... "εξουσία", να τρελαίνει εμένα -τον ταλαίπωρο τέως μεσοαστό και νυν... πλέμπα- στο φόρο, κόβοντάς μου τη μισή ζωή, καθώς από τα μέσα κάθε μήνα προσεύχομαι να... τελειώνει ο μήνας μιά ώρα αρχίτερα, ώστε να ξαναπάω στην τράπεζα γιά την επόμενη σύνταξη. 
   Όσο γιά τον νεοαποκαλυφθέντα… εκατομμυριούχο -άλλο μπουμπούκι κι αυτό- διαχειριστή κι εξουσιαστή της ζωής μου, με την ασθενή... μνήμη, αν είναι αυτός που πάει το μυαλό μου, (ο ψηλέας με το μόνιμο χαζό χαμόγελο), ο οποιοσδήποτε στη θέση του -με ένα εκατομμύριο μυστική καβάτζα- όχι μόνο θα χαμογελούσε αλλά θα ξεραινόταν στα γέλια. Ακόμη και το παρδαλό κατσίκι!

   Ου, να μου χαθείτε ιδεολόγοι του… πρωκτού και του «ηθικού πλεονεκτήματος», που ξεζουμίζετε αλήτικα και ληστρικά τον λαό, ενώ εσείς απολαμβάνετε πλούτη, εξουσία, ασυδοσία και δύναμη.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου