Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η Αυτής Μεγαλειότης Αυτοκράτειρα… Ρένα



'Οχι, παίζουμε!
- Πίσω και σας έφαγα!
   Δεν είναι ν’ ανοίξει το στόμα του άνθρωπος της αριστεράς και της… προόδου. Κατ’ εξοχήν προσεκτικός, λογικός, μετρημένος και, κυρίως, νομοταγής σε όλο το φάσμα της ελληνικής νομοθεσίας, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του ωραίου νόμου που αναφέρεται στο «δίκιο του εργάτη». Αν, κατά τύχη, συμβεί κάτι τέτοιο, αμέσως πέφτουν πάνω του να τον φάνε οι σκοτεινές δυνάμεις του απεχθούς καπιταλισμού και τα ξενοκίνητα κοράκια της συντήρησης, διαστρεβλώνοντας ή παραποιώντας τα λόγια του.

   Η νεόκοπη πασιονάρια του σοσιαλισμού ελληνικής κοπής και προπομπός της επερχόμενης… «νέας διακυβέρνησης της χώρας», (το έργο ξαναπαίχτηκε παλαιότερα με άλλους πρωταγωνιστές και… προκόψαμε!), ήταν σαφής και κατηγορηματική. Δυναμική, αυστηρή, «αφέντρα» με τα σπιρούνια και με τα όλα της, αλλά πάντα… ξανθιά και με ύφος. («΄Ολοι ένα βήμα πίσω. Αμέσως»!), είπε:

   - Θα τους «ταράξουμε», (πληθυντικός μεγαλοπρεπείας!), ΤΗΝ νομιμότητα! Και οι κακόβουλες δυνάμεις του σκότους και του καταρρέοντος αντιδραστικού καθεστώτος, πανικόβλητες, το διέστρεψαν αμέσως προσθέτοντας ένα Σ και κάνοντας το «την», ΣΤΗΝ!  Σιγά μη και θα ’χαναν την ευκαιρία, οι άθλιοι μπαγάσηδες!!  

4 σχόλια:

  1. Και πού 'σαι ακόμα!
    Πρόκειται περί ατόμου στυγνού και με αχαλίνωτη φιλοδοξία.
    Να μου το θυμηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τους «ταράξουμε», (πληθυντικός μεγαλοπρεπείας!), ΤΗΝ νομιμότητα!
    Και ξεκίνησε υπερασπίζοντας τους υπαλλήλους που είχαν μπει με τον νόμο Παυλόπουλου, το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς διορίστηκαν με πλαστά έγγραφα είναι "λεπτομέρεια"; Μακάρι για την Αττική να μην συνεχίσει αυτή την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή