Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Τελικά, τί και ποιός βλάπτει περισσότερο τη χώρα;



Τα υπερόρια όπου τα άκρα συναντώνται. 
Ορίστε μας! "Οι μούτσοι που γ..... αμε γίναν καπεταναίοι"! 
(Αρχαίο λαϊκό γνωμικό).
    Ο γραφικός «Αθανάσιος -Μπαρμπατάδε- Διάκος», το «πουλαίν» της Χρυσής Αυγής, διέλυσε με μερικά σουτ τους πάγκους κάποιων ταλαίπωρων «λαϊκαγοριτών». Ένας ηλίθιος χρυσαυγίτης, «κουραδόμαγκας», έσφαξε έναν άτυχο μουσικό. Κάτι αστεία καραγκιοζάκια, μικρανήψια του Σρεκ και ζηλωτές των Ράμπο και Σβαρτσενέγκερ, κάνουν στρατιωτικούς σχηματισμούς, (βήμα βαρύ και συντονισμένο -εν-δυό, εν-δυό- με περίτεχνους σχηματισμούς, ελιγμούς, τσαλίμια, κολπάκια και φιοριτούρες), σε τοπικές παρελάσεις γιά να εντυπωσιάσουν τις γκόμενες. Ωραίο πράμα!!! Με σημαίες, λάβαρα και μπόλικο τουπέ, σε στυλ: «μαγκιά, κλ…ά κι εξάτμιση»! Όπως οι ρωμαϊκές λεγεώνες στη Γαλατία, πριν τις αρχίσουν στις σφαλιάρες οι άτακτοι του Αστερίξ.

   Και στη Βουλή ύβρεις, μπόλικος τσαμπουκάς, απειλές, αγοραίες εκφράσεις, απύθμενη προκλητικότητα, αλλά και θρασυδειλία που εμφανίστηκε μόλις έσφιξαν οι κ…!



   Βεβαίως, όλα αυτά οδηγούν -και δικαίως- στον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως «πολιτικό μόρφωμα» που ισοδυναμεί με «εγκληματική οργάνωση». Οπότε θα πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, να καεί στο πυρ το εξώτερο και να εξοβελιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου! Και μέχρις εδώ καλώς.


   Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο πολιτικό συνονθύλευμα το οποίον:

   - Αν και διακηρυγμένα άθεο, εφαρμόζει ευαγγελικές αρχές στη συγκρότησή του, («μη γνώτω η αριστερά σου τί ποιεί η δεξιά σου»).

   - Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν, στις απόψεις του, «αναμειγνύοντες τους μηρούς των».

   - Μάχεται λυσσαλέα τα συμφέροντα του λαού που φιλοδοξεί να κυβερνήσει και τορπιλίζει εμφανώς κάθε προσπάθεια που, παγκοσμίως ομολογείται, συμβάλλει στην αναδιοργάνωση και ανοικοδόμηση της χώρας από τα ερείπια που κι αυτό συνέβαλε να δημιουργηθούν.

   - Πυροβολεί κατάστηθα, εν ψυχρώ και καίρια, την οικονομία του λαού του.

   Τελικά, αφού όλα τα πιό πάνω συμβαίνουν και παρασυμβαίνουν, αυτό το ηροστράτειο συνονθύλευμα αποτελεί «πολιτικό έκτρωμα» πολύ πιό απεχθές και πολύ πιό επικίνδυνο από τον θίασο των Κασιδιάρηδων. Οπότε εθνική αναγκαιότητα και πρώτη προτεραιότητα είναι να το πάρει το… «Ποτάμι» και να το κόψει… σύρριζα!


   Γιατί μιά υγιής αριστερά είναι σκόπιμο, αλλά και χρήσιμο, να υπάρχει στην Ελλάδα, όπως γίνεται και  σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου