Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

«Ουαί υμίν υποκριταί και Φαρισαίοι….»!



Ο Βορίδης κι ο Γεωργιάδης ανακάλυψαν την… πατάτα!
Καλά, μην ορκίζεσαι. Σε πιστεύουμε!

   Πολύς ντόρος γιά το τίποτε! Είπε, λέει, ο Βορίδης πως ο Αντρέας, (όχι Ανδρέας) κατέστρεψε την Ελλάδα κι έγινε χαμός στο ίσωμα! Οι αναθαρρύσαντες  αναβαθμισμένοι αμετανόητοι πασόκαροι, τύπου Καρχιμάκη, Παπουτσή και λοιποί «μιμίκοι», σκίζουν τα ιμάτιά τους και χτυπούν τα στήθια τους από ιερή αγανάκτηση και οργή! 
   Βαστάτε ορέ Τούρκοι τ’ άρματα κι «εμπιρτσιλίραμε» από φόβο! 

   Ευτυχώς που ο κόσμος άνοιξε επί τέλους τα μάτια και το μυαλό και συνειδητοποίησε τίνος  την εγκληματική ιδιοτέλεια και καλοπέραση πληρώνει, και θα πληρώνει, ένας ολόκληρος λαός γιά χρόνια ακόμη. Γιατί κατάλαβε ποιός κατεδάφισε την παιδεία του, τη βασική μητρική τροφή ενός λαού, με τα ακαδημαϊκά πεντάρια, τα «δεκαπενταμελέ» από τα νηπιαγωγεία και τις αλλοπρόσαλλες ...«μεταρρυθμίσεις» που οδήγησαν στην αμετροεπή και αναιδή συμπεριφορά αγράμματων φοιτητών προς αγράμματους καθηγητάδες. Αδρανοποιώντας έτσι το πνεύμα της και αποχαυνώνοντας τη νεολαία, στέλνοντάς την στον παραλογισμό της «ήσσονος προσπαθείας» και τον αποπροσανατολισμό της από υγιείς στόχους και αξίες. Στέλνοντάς την, τσιφ, στην αγκαλιά της παλαβής αριστεράς, ή της σχιζοφρενικής αναρχίας. 
   Ποιός γιγάντωσε τον τεμπελχανάδικο συνδικαλισμό του «έτσι γουστάρω», της ασυδοσίας των φωνασκουσών μειοψηφιών και των άκριτων απαιτήσεων. Ποιός θέσπισε την αναξιοκρατία, τη μίζα, το λάδωμα, τη διαφθορά  και τον πολιτικαντισμό στην πολιτική ζωή και ποιός γέμισε «τσιμπούρια» το δημόσιο, από τα οποία πασχίζουμε να απαλλαγούμε τώρα. 
   Και τόσα άλλα που η «φούντωση» που προκαλούν αυτές οι μνήμες,  μ’ εμποδίζει ν’ αναφέρω. 
 

2 σχόλια:

  1. Μην είσαι άδικος με τον Ανδρέα-Αντρέα...
    είχε βάλει πλαφόν 500.000 δραχμές
    στα δωράκια των Πολιτικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος τρία μηδενικά! Το πλαφόν ήταν 500.000.000 δραχμές!
    Δηλαδή κοντά 1.500.000 ευρώ.
    Όμως παρ' όλα αυτά υπήρξε πολύ διορατικός, γιατί σήμερα τί
    παίρνεις μ' αυτά τα ψωρολεφτά!
    Ίσα τρία χρονάκια τη Χούχλη γιά εκφωνήτρια και δύο
    και κάτι, το αχτύπητο δίδυμο Λυριτζής - Οικονόμου!
    Τζάμπα πράμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή