Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Το «παλαιστινιακό» και η παγκόσμια πονοψυχιάρικη μικρόνοια.

 


Η τελευταίως ογκούμενη φιλοπαλαιστινιακή… λατρεία, μαζί με την αναζωπυρωθείσα πατροπαράδοτη αντισημιτική έχθρα με αναγκάζουν σε γενική αναψηλάφηση του όλου θέματος.
Η ιστορία έχει αρκετές διαστάσεις: Θρησκευτική, Οικονομική, Πολιτική, και Πολιτισμική.
-Θρησκευτική: Περιέργως, κυρίαρχη σημασία -με διαχρονική και παγκόσμια έκταση- έχει μία παρεξηγημένη, σε βαθμό ανοησίας, αντιπάθεια κατά των Εβραίων. Και ο λόγος: «Οι Εβραίοι σκότωσαν τον Χριστό!!!». Πέραν του προφανούς αντεπιχειρήματος πως και ο Χριστός ήταν Εβραίος, το όλον «Θείο Δράμα» υπήρξε «Θεία σκηνοθεσία» προκειμένου - από ολόκληρη αυτή την Ιστορία- να προκύψει μία νέα και αληθινή θρησκεία! Άρα οι διωγμοί των Εβραίων είναι εντελώς έωλοι και άδικοι. (Άβουλα πιόνια υπήρξαν. Το ίδιο άδικος και ο αναθεματισμός του τραγικού Ιούδα, του ακρογωνιαίου λίθου του Θείου Δράματος).
Αντιθέτως, το Ισλάμ -η αποκλειστική θρησκεία όλων των Παλαιστινίων, των πέριξ αραβικών λαών, καθώς και όσων υποστηρίζουν τους πρώτους- έχει χαρακτηριστικά βάρβαρα, απάνθρωπα και απωθητικά, όπως, π.χ., η αντιμετώπιση των ομοφυλοφίλων και η καταπίεση των γυναικών, που θεωρούνται πλάσματα β΄ κατηγορίας, στερούμενα, παντελώς, δικαιωμάτων.
-Οικονομική: Η εγνωσμένη εβραϊκή ευφυία επέτρεψε στον, επί χιλιετηρίδες, κατατρεγμένο εβραϊκό λαό, όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να ευδοκιμήσει οικονομικά. Αποτέλεσμα: Φθόνος, μίσος, κατατρεγμός, αρπαγή περιουσιών, διώξεις, ολοκαυτώματα.
Παρ΄ όλα αυτά, οι Εβραίοι επέζησαν και όταν η κοινωνία των Εθνών, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, απεφάσισε να αποδώσει στον μαρτυρικό και κατατρεγμένον εβραϊκό λαό μιά γωνιά στην πατρογονική τους περιοχή, ώστε να βρει -επί τέλους- κι αυτός μιά πατρίδα γιά να ζήσει ελεύθερος και ακαταδίωκτος, οι γύρω Άραβες… ξεσηκώθηκαν να τον εξαφανίσουν από τον τόπο, μολονότι ο αυτός ήταν άγονος και αραιοκατοικημένος.
Τον χώρο αυτόν, οι μεν Εβραίοι πολεμώντας μεγάλωσαν και κατέστησαν κατοικήσιμο, γόνιμο και παραγωγικό, ενώ οι άλλοι γιά το μόνο που -μέχρι σήμερα- νοιάζονταν ήταν το πώς θα… εξαφανίσουν το Ισραήλ! Τρεις μεγάλοι, ανεπιτυχείς, πόλεμοι και πλήθος δολοφονικών μικροεπιθέσεων -«ψιλοκοκό»- προκειμένου να το πετύχουν, μετερχόμενοι άτιμων, ύπουλων, εκβιαστικών και απάνθρωπων μέσων, που συνεχώς «μηχανεύονταν». Π.χ. αεροπειρατεία, επιθέσεις καμικάζι, κ.λπ.!
Ήδη σήμερα, με διεστραμμένη λογική, ξεκίνησαν μία ακόμη αυτοκαταστροφική άνανδρη επίθεση -στα καλά καθούμενα- προκειμένου, γνωρίζοντας πως θυσιάζουν και δικούς τους αθώους αμάχους, να σταματήσουν κάποιες αμυδρές ελπίδες συνεννοήσεων και ειρήνης, μεταξύ Ισραήλ και Σαουδικής Αραβίας που είχαν αρχίσει, προκειμένου να αναζωπυρώσουν πάλι την πατροπαράδοτη έχθρα.
Τελικά, η αυτοχειριακή εγκληματική παλαιστινιακή τακτική και η -ως απάντηση- ισοπέδωση της Γάζας από τους Ισραηλινούς, σίγουρα θα πετύχει την διαιώνιση του μίσους, καταρρίπτοντας όμως ένα βασικό παλαιστινιακό επιχείρημα. Την δήθεν γενοκτονία των Παλαιστινίων από το Ισραήλ, αφού σε λίγα χρόνια ο πληθυσμός της Γάζας, αντί να φθίνει, εκτοξεύτηκε από τις 500.000 στα 2,5 εκατομμύρια.
-Πολιτική: Με βάση την χαμηλή οικονομική κατάσταση των Παλαιστινίων, καθώς μόνο στόχο έχουν την καταστροφή των Εβραίων και όχι την εργασία και προκοπή, είναι πολύ λογικό αυτοί να προσεταιριστούν την παγκόσμιο… αριστερίλα, η οποία ως μόνη οδό «ανόδου» που γνωρίζΕΙ είναι το «κατέβασμα» του απέναντι. Έτσι και τώρα, θρηνούν μεν γιά τα… παιδάκια των Παλαιστινίων αλλά παραβλέπουν τα αδικοχαμένα παιδάκια των Ισραηλινών, που ξεκληρίστηκαν πρώτα.
-Πολιτισμική: Εδώ δεν χρειάζονται πολλά γιά την ανάδειξη της εβραϊκής ανωτερότητος. Και μόνον η λέξη… Ισλάμ, αρκεί! Όποιος έχει έρθει -καθ΄ οιονδήποτε τρόπο- σε επαφή και σχέση με μουσουλμάνο, έχει συζητήσει μαζί του και έχει προσπαθήσει να συνεννοηθεί, αυτός… γνωρίζει! Και όσοι αμφισβητούν, ας το επιχειρήσουν. Καλού-κακού, κρατώντας τις γυναίκες τους μακρειά!
Συμπέρασμα: Παραφράζοντας το λατινικό… «Dura lex sed lex», ως… «Σκληρός ο πόλεμος, αλλά πόλεμος», ας ευχηθούμε, το δυνατόν συντομότερο, να ξεπαστρευτεί η γάγγραινα της Χαμάς , γιατί στη γωνία καραδοκεί το παπαδαριό του Ιράν. Και με δαύτους τους Αγιατολάχηδες τα πράγματα θα είναι πολύ πιό ζόρικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου