Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Το... σκάνδαλο Novartis, το μεγαλύτερο από συστάσεως ελληνικού κράτους!

...ως αφελές εργαλείο εξοντώσεως πολιτικών αντιπάλων.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην προανακριτική
Ο σκοτεινός  Μίμης θύμωσε και έφυγε από την επιτροπή. Δεν τους "παίζει"! Γιά να μάθουν να φέρονται!
   Άντε γιά να τελειώνουμε με αυτή την χυδαία συνιστώσα της αλήτικης καταδρομικής κομπανίας που «σκοτείνιασε» τη χώρα επί 4,5 ολόκληρα χρόνια, βουτώντας την στο βούρκο της απάτης, της διαστρέβλωσης, της παραπληροφόρησης, της αμορφωσιάς και της υπανάπτυξης.
   Η χαμηλή τους νοημοσύνη τους έσπρωχνε σε τόσο ανόητες  ενέργειες, που σε μικρό βάθος χρόνου απεκάλυψαν τη μωρία τους. Χαρακτηριστικό δείγμα η υπόθεση Novartis, την οποία διάλεξαν γιά να ποντάρουν όλα τα «χαρτιά» πολιτικής επιβίωσης. Τόσο δικής τους όσο και του φαύλου καθεστώτος που επεδίωξαν να επιβάλουν στον τόπο.
   Η χθεσινή ανακοίνωση του κλεισίματος της υπόθεσης Novartis στις ΗΠΑ και το σχετικό δημοσίευμα, βάζουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. 
   Αναρτώ αυτούσιο απόσπασμα του τελικού αμερικανικού κειμένου
   «The resolutions arise out of Novartis Greece sheme TO BRIBE EMPLOYEES OF STATE -owned and state- controlled hospitals and clinics in Greece and to falsely record improper payment relating to the corrupt scheme and similar conduct...».
   Μεταφράζω το κείμενο που λέει τα εξής: «Tα πορίσματα  σχετικά με την Novartis Greece δείχνουν ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ σε νοσοκομεία κρατικού ελέγχου και ιδιωτικές κλινικές στην Ελλάδα) γιά να συνταγογραφούν ψεύτικα  και ακατάλληλα  προϊόντα με ανάλογη πληρωμή, σχετικά με το διεφθαρμένο σύστημα και παρόμοια συμπεριφορά...».       Όπως βλέπει και ο πιό φανατικός -αλλά καλόπιστος- συριζάριος οπαδός, πουθενά δεν αναφέρεται -ούτε καθ’ υποψίαν- εμπλοκή πολιτικού προσώπου.
   Σχετικά, τώρα-  με την ουσία της υπόθεσης, υπενθυμίζω την ανέκαθεν άποψη που διαμόρφωσα από όλην αυτή την ιστορία, η οποία εξ αρχής ήταν προφανής και διαυγής. Η Novartis δεν έκανε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από έναν αθέμιτο ανταγωνισμό έναντι των άλλων ομοειδών βιομηχανιών. Όλοι ξέρουμε γιά τα διάφορα ενημερωτικά ψευτοσυνέδρια στο Μπάλι και άλλους παρεμφερείς τροπικούς παραδείσους, όπου οι... «σύνεδροι» γιατροί απολάμβαναν -με τις οικογένειές τους- πολυτελείς... «ενημερωτικές» διακοπές. Αρκεί να συνταγογραφούσαν  φαρμακευτικά σκευάσματα Novartis! Συνεπώς, το όποιο σκάνδαλο Novartis άρχιζε και τελείωνε με «λάδωμα» -έμμεσα ή άμεσα- σε όσους προωθούσαν τα προϊόντα της.
   Βεβαίως, ο φαύλος ΣΥΡΙΖΑ και τα αχρεία φερέφωνα και παπαγαλάκια του, επιμένουν στα δικά τους. Την παραπλάνηση, την διαστρέβλωση, την παραπλάνηση. Και με τις προσφιλείς τους... παπατζήδικες μεθόδους, (-έλα ρε μ@λ@κ@...), ποντάρουν στην αμορφωσιά και αγραμματοσύνη των μικρόνοων οπαδών τους, οι οποίοι μέσα στην απέραντη άγνοιά τους εμπεριέχουν και την αγγλική γλώσσα.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα αγριεύτηκα με την φωτογραφία !
    Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν τους βγαίνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή