Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Η δήλωση Γκλέτσου, που όλοι περιμέναμε με αγωνία!

... σοβαροί προβληματισμοί, "ψένοντας" το ψάρι ..."αμφοτέροθεν"!

-"Πώς μας θωρείς ακίνητος, πού τρέχει ο λογισμός σου; / μπας ξαφνικά θυμήθηκες να"ψήσεις" στον πωπό σου;"
   Άργησε αλλά το διέπραξε πάλι, ο... Απόστολος της "αριστεράς και της προόδου". Εκείνης της αριστεράς, που εσχάτως φέρνει -άφθονο- στο φως της δημοσιότητος το πραγματικό μέγεθος του τεράστιου, περιλάλητου και αυτοδιαφημιζόμενου συνεχώς... "ηθικού πλεονεκτήματος¨ που αυτή διαθέτει. Και μάλιστα κατ' αποκλειστικότητα. 
   Μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του Σύριζα, δήλωσε... απλός κωπηλάτης του κόμματος, ("πύξε, λάξε - πύξε, λάξε"), δίχως να διεκδικεί επίσημη θέση, τώρα ή στο μέλλον. Ούτε καν αυτή του Καρανίκα! 
   Στον ενθουσιώδη και εμπνευσμένο του λόγο, υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτός που άλλαξε την ιστορία της μεταπολίτευσης (!), προφήτευσε, αναφερόμενος στην κυβέρνηση της ΝΔ, ότι «θα τα κάνουν όλα ρημαδιό» και κάλεσε τον Αλέξη... να τα αλλάξει όλα! (Αυτό το τελευταίο, που χρόνια το προσδοκούσαν οι αφελείς... "προοδευτικούριοι" και ακόμη το περιμένουμε όλοι εναγωνίως!).
   Παρατηρώντας προσεκτικά την φωτογραφία του τέως αρρενωπού ντεληκανή, διαβλέπω όλη εκείνη την... γλυκύτητα που διαχέεται πλέον στο πρόσωπό του, μετά την αποκάλυψη, οψίμως, των φιλοσοφικώς τεκμηριωμένων με το παράδειγμα του ψαριού, διαθέσεών του γιά "ψήσιμο" και... από την άλλη πλευρά! Προϊόν και δαύτος -στα πρότυπα κάποιου άλλου γνωστού ομοιόφρονος σταρ της τηλεοράσεως, που κατεσφάγη σπίτι του- ενός καταπιεσμένου DNA, που -επί τέλους- απελευθερώθηκε, συμπαρασύροντας σε διατάραξη ολόκληρη την προσωπικότητα του ατόμου, διαμορφώνοντας έτσι μιά νέα πραγματικότητα και ισορροπία. Εσωτερικά και εξωτερικά. Προσωπικά, το μόνο που -πρόχειρα και αυθόρμητα- μπορώ να πω γι' αυτό το όντως δυστυχισμένο πλάσμα, είναι ένα μεγάλο... "κρίμα"!!! Όμως, όπως κάθε άνθρωπος, έχει το απόλυτο δικαίωμα των επιλογών του.
   (Θυμήθηκα, σχετικά με τις ψηστικές  απόψεις του... λεβέντη, κάποια παλιά συνομιλία μου με έναν γνωστό μου,  ομοίων... ψηστικών προδιαγραφών, πού μου έλεγε: "Φίλε, μην πεις ποτέ, αν δεν... δοκιμάσεις!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου