Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Άλα της η πρόοδος!!


Λίγο ακόμη και το φιλόξενο μονόκλινο στου Σινούρη θα με στεγάσει. Με περιμένει με τον λευκό μανδύα στην πόρτα.

Ξεκάρφωτες σκέψεις περί τρέλας και …λοκατζήδων – Ovi Greece

   Η κυρία Μπέτυ  Σκούφα, βουλευτίνα... Αμαθείας  -πάρ’ τη «Σκούφα» σου και βάρα- κατάφερε να ταράξει τον συριζαρέικο βούρκο,  όπου πλατσουρίζει το κόμμα της. Αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και το απαραίτητο τεταρτάκι δημοσιότητος. Γεννημένη σε αγγλικό έδαφος και κάτοχος δύο ξένων γλωσσών -αγγλικής και γερμανικής- θεωρεί πως η εκμάθηση της αγγλικής από το νηπιαγωγείο, «καρατομεί την προσωπικότητα των νηπίων», καθ’ όσον μιά τέτοια διδασκαλία αποτελεί αμερικανικόν... «(κωλο)δάκτυλον»! 
   Και πέραν αυτών, με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορήθηκα το δίκαιο αίτημα της φοιτητικής αριστερίλας όπως -λόγω του τζέρτζελου του κορωνοϊού- τα μαθήματα θα πρέπει να... «περαστούν» άνευ εξετάσεων! Πρόταση μούρλια. «Αρπάζω» την ιδέα και την προχωρώ. Να... «περαστούν» όλα τα μαθήματα όλων των τάξεων, όλων των χρόνων, όλων των ΑΕΙ! Κάτω η καταπίεση της φοίτησης, κάτω η συμφόρηση στις τάξεις, κάτω οι φασίστες καθηγητές, κάτω οι εισαγωγικές εξετάσεις. Βουρ όλοι μέσα και αμέσως όλοι όξω αλλά με πτυχίο! Κάτω όλες οι διαδικασίες της εκπαίδευσης, πάνω μόνο τα ΤΕΙ που θα αναβαπτιστούν και αναγορευτούν σε ΑΕΙ. Και κάτι ακόμη... τα πτυχία, παρακαλώ, με courier στο σπίτι! Σιγά που θα τρέχουμε να τα παραλάβουμε συνωστιζόμενοι  σε γραμματείες! 
  Τελικά, ψυλλιάζομαι -καθ' ότι κλασσικός σεξιστής-  ανικανοποίητα σεξουαλικά κίνητρα πίσω από τέτοια μυαλά και τέτοιες σκέψεις.
   Πάντως, έτσι θα μπορέσω κι εγώ να πραγματοποιήσω το μεγάλο όνειρο της ζωής μου. Ανέκαθεν ορεγόμουν δύο πτυχία. Ένα Θεολογίας και ένα Αστροφυσικής!  Οδός Βουρλιωτών, Ερέτρεια. Τα περιμένω με ACS. Kαι... γρήγορα παρακαλώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου