Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Όπου η φαυλοκρατία ενδύεται λεοντή ηθικής και δεοντολογίας



Πολιτικοί αρριβισμοί και πολιτικοί ανεμόμυλοι. 
Δοξάστε τον!!!
 
   Είπεν ο εθνικός μας «πηδίκουλας». Ο αυθεντικός, ο μπάνικος, ως γνήσιος «εθνοπατέρας»:

   - Στο θέμα της εκλογής Προέδρου έχω ηθική υποχρέωση να στηρίξω τη θέση του κόμματος με το οποίο εκλέχτηκα.


   Λογική και πολιτική ηθική αλά καρτ. Δηλαδή στα άλλα θέματα, όταν διαφωνούσε και αποχωρούσε, αυτή η υποχρέωση δεν υπήρχε γι’ αυτόν; Χωρίς να ξεχνούμε ποτέ πως κάποτε διεκήρυσσε την άποψη πως βουλευτής που διαφωνεί με το κόμμα, υπό τη σημαία του οποίου εξελέγη, δεν ανεξαρτητοποιείται, αλλά παραδίδει την έδρα παραιτούμενος. Μέχρις ότου βρέθηκε ο ίδιος στη θέση αυτή και τις πομπώδεις μεγαλοστομίες τις έκανε γαργάρα... παραμένοντας βουλευτής!


   Γιά γενικότερη διαμόρφωση γνώμης περί του πολιτικού ποιού του ατόμου, διαβάστε απόψεις που κατά καιρούς διατύπωσε δημόσια. Θαυμάστε συνέπεια, πολιτικό ήθος και πυκνώστε τις τάξεις των funs του, (καλύπτοντας τα νώτα σας, καλού-κακού, με τσίγκινο εσώρουχο). Και ας τις θυμηθείτε  στις επόμενες εκλογές. 
   Γιατί το κοινοβούλιο αναβαθμίζεται, κατά βάση και πρωτίστως, με την επιλογή των άφθαρτων προσώπων και κατάλληλων προσωπικοτήτων. Με αναγνωρισμένο ήθος, κύρος και πολιτική συνέπεια. Γιατί με την ανακύκλωση πεπαλαιωμένων, φθαρμένων και διεφθαρμένων «υλικών», (ανεξαρτήτως πολιτικών ιδεολογιών), προκοπή δεν θα δούμε ποτέ. Γιατί ο «άνθρωπος» δημιουργεί και υπηρετεί την «ιδέα» και όχι η «ιδέα» τον άνθρωπο.


   - Καλή δύναμη στον Σταύρο Θεοδωράκη και το «Ποτάμι» ευχήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει να πάει στο ψηφοδέλτιό του. (27/02/2014)
   - Την επιθυμία του να συνεργαστεί πολιτικά με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. (01/03/2014) 
    - Είμαι κοντά στο «Ποτάμι».   (30/6/2014)
    - Θα ήθελα να ήμουν στο «Ποτάμι». (7/7/2014) 
   - Όταν φεύγεις από ένα κόμμα, δεν σημαίνει ότι δεν συνεργάζεσαι ποτέ ξανά με αυτό!   (1/8/2014)

   Όταν «παίζει τα παιδία». Με την πολιτική και όχι τα... «αιδοία».  











2 σχόλια:

  1. Το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει από όλα τα λαχανικά!
    Τύφλα νάχει η Λαϊκή της γειτονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό είναι το ζητούμενο. Να πάψει να έχει "φρούτα και λαχανικά" και ν' αποκτήσει ως μέλη, σοβαρούς, υπεύθυνους και σκεπτόμενους, (με το πάνω κεφάλι), ανθρώπους!

      Διαγραφή