Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Χρ. Παππάς. Το κερασάκι στην τούρτα.



Διόρθωση πορείας  και μία …. ζοφερή αλληγορία.
Η ...άφθονη διούρηση του εξοχότατου κ. Χρ. Παππά.

   Νομίζω πως είναι καιρός να τελειώνουμε μ’ αυτή την ιστορία και την καραμέλα της… εγκληματικής οργάνωσης που, να μου το θυμηθείτε, μακροχρόνια θα γυρίσει σαν μπούμερανγκ κατά της Κυβέρνησης, των εμπνευστών του όλου σκηνικού και όλων όσοι ορέγονται να γλείψουν κάποιο κοκαλάκι από το παχουλό αρνάκι, την εκλογική πελατεία της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος, όσο κι αν επιθυμεί διακαώς την διάλυση αυτού του μορφώματος, ώστε να μην αντιληφθεί πραγματικά το τί και το πώς μεθοδεύτηκαν όλα, ώστε να επιτευχθεί (;) η εξόντωσή της.


   Η στήλη δεν «γουστάρει» την εν λόγω παράταξη, καθ’ όσον δεν συμφωνεί, καθόλου μα καθόλου, με τη λογική της βρισιάς, την επιχειρηματολογία της σφαλιάρας και την πειθώ της κλωτσάς! Και πιστεύει ακράδαντα πως ο καλύτερος τρόπος γιά να χάσεις το δίκιο σου είναι να το διεκδικείς άτσαλα, άκομψα και με βίαιο τρόπο. Όσο γιά την σύνταξη, έχω ακόμη τα κότσια να την εισπράττω μόνος και ασφαλώς, χωρίς βοήθεια και προστασία ουδενός. 
   Όμως, ως ελεύθερος άνθρωπος κι ελεύθερα σκεπτόμενος, δεν συμφωνώ, επίσης καθόλου μα καθόλου, με τις πρακτικές του… αείμνηστου Νικολό Μακιαβέλλι, που θέλει τον «σκοπό ν’ αγιάζει τα μέσα»! Κι αυτό γιά έναν απλούστατο λόγο. Κανείς δεν μπορεί να μου αποκλείσει, αν μία κακή αρχή γίνει γιά κάποιο θεμιτό, έστω, λόγο πως αύριο η ίδια πρακτική και με τα ίδια ψευτοεπιχειρήματα, δεν θα στραφεί, αθέμιτα, και εναντίον μου! Η ελευθερία από την ελευθεριότητα απέχουν όσο και η σκοπιμότητα από την αυθαιρεσία. Μιά σπιθαμή μόνο! Και αυτό το αρνούμαι.


   Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μετά από κάθε άδικη και ανόητη δολοφονία, ακολουθεί μιά πιό ανήθικη καπηλεία και μιά απαράδεκτη πολιτική εκμετάλλευση. Εν προκειμένω, πίσω από τον αδικοχαμένο Π. Φύσσα στοιχήθηκε ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός γιά να ξεκαθαρίσουν με έρευνες σε βάθος, πολιτικοί λογαριασμοί και με προφανές όφελος γιά την Κυβέρνηση. Με την αβάντα ή την σιωπηρή συγκατάθεση όλου του πολιτικού φάσματος, που οπωσδήποτε εξυπηρετείται απ' ό,τι συμβαίνει. Σ' αυτή τη βάση λογικής απορώ πως δεν ψάχτηκε ακόμη η συμπεριφορά του βίαιου τραμπούκου κ. Κασιδιάρη στο σχολείο. Αρχής γενομένης, ει δυνατόν, από το νηπιαγωγείο! Και πως δεν αναψηλαφίστηκε ακόμη η φάπα του στη Λιάνα!

   Δεν υπάρχει αμφιβολία επίσης, πως η πρώτη ομόφωνη και αβίαστη απόφαση των τεσσάρων δικαστικών λειτουργών, που άφησαν ελεύθερους τους πρώτους χρυσαυγίτες, θορύβησαν την Κυβέρνηση που «έπιασε από το λαιμό» τους ανακριτές, οι οποίοι τρεμάμενοι… ενέδωσαν και έκαναν στη συνέχεια το υπαγορευμένο «καθήκον» τους, χώνοντας μέσα τους υπόλοιπους, με αστεία επιχειρήματα! Προς δόξαν της ελληνικής Δικαιοσύνης, διά την ακεραιότητα και αμεροληψία της οποίας διατηρώ σοβαρότατες επιφυλάξεις από συγκεκριμένες πρόσφατες προσωπικές υποθέσεις.

   
   Ειδικά στην περίπτωση του ευγενούς κυρίου Παππά, του αρχιτραμπούκου εκείνου που είχε ουρήσει στη τζαμαρία «μεγάλου» καναλιού, η προφυλάκιση διετάχθη, προφανώς, επειδή κατ-ούρησε και δεν αν-ούρησε, ως όφειλε! Αν αυτό το θεωρείτε πλάκα, διαβάστε την επιχειρηματολογία γιά την προφυλάκιση. Είναι αστειότερη!

   Θεωρήθηκε, λέει, ως ύποπτος φυγής στο εξωτερικό. Κι ας παραδόθηκε μόνος του, εντός του χρονικού ορίου του αυτοφώρου. Ναι, λέει, το πόρισμα, όμως δεν παραδόθηκε νωρίς, αλλά κοντά στη λήξη του αυτοφώρου, άρα.... ύποπτος κοπάνας! Και κάτι ακόμη. Γιά όποιον προσεγγίζει το όλο θέμα χωρίς κομματική εμπάθεια, χωρίς γενικής φύσεως αντιπάθεια, ή χωρίς να είναι ηλίθιος, (δύσκολο ν’ αποφευχθούν και τα τρία μαζί!), η καλύτερη δυσφήμηση της Χρυσής Αυγής θα ήταν ν’ αφεθεί ελεύθερος ο Παππάς κι αυτός να γίνει…. Λαγός στο εξωτερικό, όπως, τάχα, φοβήθηκαν οι… ανεπηρέαστοι δικαστές που τον… μπαγλάρωσαν! Προσωπικά θα το ευχόμουν, (χίλιες φορές μακάρι), γιατί σε μιά τέτοια περίπτωση ολόκληρο το «λεβέντικο» οικοδόμημα της Χ.Α. θα κατέρρεε, σαν χάρτινος πύργος, μπροστά στη δειλία του αρχιστελέχους. Θα τους έφευγε η μαγκιά και θα γινόντουσαν ρεζίλι των σκυλιών, στα μάτια όλου του Πλανήτη!

- Τί;  Χρυσαυγίτης είπες;  Ίσα ρε κοπρίτη… Ντον Ρεζίλιο, που μας το παίζατε ψευτονταήδες και τσαμπουκαλήδες! Όοοοα, κουτσαβάκια της πλάκας και παληκάρια της φακής, όλο φρου-φρού κι… οργάνωση. Φού, ρε….τρίχα, πάρε το κομπιναιζόν και τα φοντάν και δρόμο από δώ. Έρχεται ο…. Μπαϊρακτάρης! Σύκααααα….!


   Δεν ξέρω, αλλά όλες αυτές οι μεθοδεύσεις πολύ με ανησυχούν. Και επειδή αναμένονται σύντομα πολύ σκληρότερα μέτρα σε πολύ σοβαρότερα θέματα οικονομικής φύσεως, που μας απασχολούν και μας εξουθενώνουν, όλα αυτά τα σκηνοθετημένα καμώματα τα θεωρώ ως κακά προμηνύματα. Ένα πρελούντιο και μιά πρόβα τζενεράλε κρατικής λειτουργίας, γιά όσα μας μέλλονται και μας απειλούν.   
   Ο μηχανισμός είναι στημένος και όπως βλέπετε, λειτουργεί αποτελεσματικά.

2 σχόλια:

  1. Τα επόμενα μέτρα θα μας αποτελειώσουν ...η Χρυσαυγιάδα
    αναγκαστικά τελειώνει...δεν έχει άλλες πράξεις το έργο.
    Ας ευχηθούμε να μην θυμηθούμε παλιές εποχές τύπου Δεκεμβρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δεν ελπίζω τίποτε, δεν φοβάμαι τίποτε. Είμαι ελεύθερος"!

    Να... σκέπτομαι. Τουλάχιστον προς το παρόν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή