Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

«Ολοκαύτωμα», αγάπη μου!



Το ξεμπρόστιασμα της υποκρισίας.
Scottish Palestine Solidarity Campaign remembers the Holocaust by blaming the
Σκηνή από ένα ανύπαρκτο Ολοκαύτωμα!

   Με πολλή συγκίνηση η στήλη χαιρετίζει τον αγώνα στον οποίον έχουν αποδυθεί τα ακραία φασισταριά. Ο μαύρος ολοκληρωτισμός και η κόκκινη ανελεύθερη λοβοτόμηση, συγκλίνοντας με θαυμαστή ακρίβεια στο θέμα του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος. Και η μεν στάση του μαύρου πόλου είναι κατανοητή κι αναμενόμενη, αφού θέλει να βγάλει  «λάδι» τον μέντορά της, όμως ο κόκκινος πόλος της κουλτούρας της θολής και της ελληνικής «προοδευτικαρίας» ξενίζει και εκπλήσσει ευχάριστα!

   Ανέκαθεν υπήρξε θαυμάστρια, (η στήλη), του επί αιώνες κατατρεγμένου και καταταλαιπωρημένου λαού, ο οποίος επειδή, λέει, σταύρωσε τον Ιησού,  υποφέρει έκτοτε, μύριες όσες διώξεις και μαρτύρια, προκειμένου να τιμωρηθεί διά της … ολοκληρωτικής εξόντωσης! Όμως αυτός, όντας «γερό κόκαλο», ευφυής, πραγματικά προοδευτικός, ικανός  και δημιουργικός, καταφέρνει να επιβιώνει και να προκόφτει, προκαλώντας τον θαυμασμό των ελεύθερα σκεπτομένων και αμερόληπτων αλλά και τη ζήλεια, τον φθόνο και το μίσος των «μικρών» και ανίκανων.
   
   Με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθούσα από παλιά, την πορεία αυτών των δαιμόνιων ανθρώπων στους οποίους μεταπολεμικά η διεθνής κοινότητα, αναγνωρίζουσα τα πάθη που τράβηξαν επί αιώνες, τους παραχώρησε μιά γωνιά ερημικής και άνυδρης γης στον πατρογονικό χώρο, γιά να ζήσουν, επί τέλους, ήσυχοι και ασφαλείς. Και αυτοί, με πρωτοποριακές μεθόδους άρδευσης που σοφίστηκαν κι ανάπτυξαν, έκαναν την έρημο καρπερή και πλούσια. Με την ίδια επίσης ανακούφιση, παρακολουθούσα κάθε φορά τις κωμικοτραγικές αποτυχημένες αραβικές προσπάθειες, που με αλλεπάλληλους πολέμους προσπαθούσαν, Γολιάθ οι ίδιοι, να εξοντώσουν τον πανέξυπνο Δαβίδ, αντί να επιδιώξουν συνεννόηση και συνεργασία μαζί του. Και πολύ διασκέδαζα κάθε φορά που τους έβλεπα, νικημένους και καταντροπιασμένους, να εκλιπαρούν ταπεινωμένοι να τους επιστρέψουν οι νικητές τα εδάφη που με αίμα εκείνοι κατέκτησαν, γυρίζοντας στις προ του τελευταίου πολέμου γραμμές. Η αραβική βλακεία και αδιαλλαξία έκαναν, τελικά, το Ισραήλ μεγάλο και ισχυρό. Και όταν είδαν κι αποείδαν πως δεν τα βγάζουν πέρα με τον πόλεμο, τον λεβέντικο κι αντρίκιο, κατέφυγαν, σαν δειλές μισοκακόμοιρες γυναικούλες, σε άνανδρα και άτιμα μέσα. Απολύτως αντάξιά τους. Φορώντας τραπεζομάντηλα στο κεφάλι εφεύραν, κατ’ αρχήν, την αεροπειρατεία, με τις περίφημες Λεϊλάδες της ερήμου να τρομοκρατούν βάρβαρα κι αναίσχυντα την Ανθρωπότητα και στη συνέχεια αφιονίζοντας άμυαλα παιδαρέλια, που γέμιζαν με τυφλό μίσος και εκρηκτικά και τα μετέτρεπαν σε ζωντανές βόμβες. Και εξαερούμενοι έπαιρναν μαζί τους στον άδικο θάνατο αθώα γυναικόπαιδα.  

   Ελπίζω και εύχομαι, το Ολοκαύτωμα να θεωρηθεί έγκλημα διαρκές και παγκόσμιο και στα θύματα του, η στείρα και ανεγκέφαλη αριστερή διανόηση και πολιτική, να συμπεριλάβει και όλα όσα δημιουργήθηκαν από τα πάμπολλα πογκρόμ που υπέστη αυτή η ακατάβλητη, διαολεμένη, ηρωική και θαυμαστή  ράτσα, (από την Ιερά Εξέταση και τους διωγμούς της Ισαβέλλας της Καθολικής μέχρι την τελευταία έκρηξη λεωφορείου ή εμπορικού κέντρου), η οποία δεν ζητεί τίποτε περισσότερο από το να την αφήσουν ήσυχη να ζήσει ειρηνικά ανάμεσά μας, στον τόπο των προγόνων της! Με ανοχή, άφεση, συνεννόηση και συνεργασία.  Να αποπλυθεί, ως γεγονός, από κάθε είδους πολιτική ή οικονομική σκοπιμότητα και να αναγνωριστεί σαν ένα φρικτό και αποτρόπαιο παγκόσμιο και διαχρονικό σύμπτωμα που δεν θα πρέπει να επαναληφθεί ποτέ ξανά.

   Γιατί είναι άκρως υποκριτικό και άδικο να θεωρείς λογικό, ηθικό και νόμιμα αποδεκτό, (σκεπτόμενος  αυτοκτονικά), σμήνη εξαθλιωμένων και υπανάπτυκτων βαρβάρων να σε εκτοπίζουν από τον τόπο σου, γεμίζοντάς τον με αλλόκοτα γκέτος και καταστρέφοντας τον πολιτισμό του, υποβιβάζοντας το βιοτικό σου επίπεδο και αλλοιώνοντας την ευρωπαϊκή φυσιογνωμία της χώρας σου και να μην αναγνωρίζεις αντίστοιχα δικαιώματα σε έναν πολιτισμένο λαό, η παρουσία του οποίου αναβαθμίζει την ευρύτερη περιοχή.  
   Τελικά η αλλοπρόσαλλη και κατευθυνόμενη αριστερή προπαγάνδα ας καταλήξει σε άποψη και να την κρατήσει ενιαία. Μας ακούν και μας βλέπουν, όμως, και νοήμονες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου