Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Καληνύχτα γιατρέ! Εσύ έφυγες νωρίς!



«Μετανάστες, αδέρφια μας. Εμείς εδώ είμαστε, οι... γραικύλοι σας!»
    
   Χθες παρακολούθησα στις βραδινές  ειδήσεις  την αναφορά γιά την άγρια δολοφονία – σφαγή ζεύγους, από Πακιστανό κάφρο, όχι και πολύ μακριά από την περιοχή που ζω! (ακόμα!). Μετά από 2-3 άλλες ειδήσεις, ακολούθησε η γνωστή κοκορομαχία με την καραμέλα-παπαρδέλα περί αντιρατσισμού, ξενοφοβίας, κ.λπ. μα…. ίες! Ειδικά χθες, και μόνο τέτοια άκομψη αναφορά στο θέμα αυτό, έμοιαζε πολύ κωμική και φερμένη από άλλον πλανήτη. Τραγική ειρωνεία και βλασφημία στη μνήμη του άτυχου ζευγαριού, που ο Πακιστανός μακελάρης ξέκανε κατά τρόπον ειδεχθή, αφού πλήν των άλλων, αποκάλυπτε και το μέγεθος της βλακείας που δέρνει τα κανάλια και τους εθελότυφλους μικροπολιτικούς μας.

   Το πράγμα θα σήκωνε πολύ πλάκα, αν πίσω από την πολιτική ηλιθιότητα των πάσης φύσεως «αλληλέγγυων θολοκουλτουριαρέων» της αριστεράς και των αναζητούντων πολιτική επιβίωση πασόκων, δεν αυτοχειριαζόταν η υπόστασή μας ως έθνος και λαός. Προσδοκώντας εκλογική πελατεία από αυτό το βάρβαρο και πειναλέο αληταριό  που προσπαθούν να προσεταιριστούν και … ενσωματώσουν, επιτρέπουν να ρέει άφθονο και αθώο ελληνικό αίμα. Υποστηρίζουν και υποθάλπουν όλο το εγκληματικό και ετερόκλητο λεφούσι που έχει ενσκήψει απρόσκλητο και λαθραίο στη χώρα και αλωνίζει ασύδοτο, παίρνοντας ζωές και περιουσίες, αλλοιώνοντας και καταστρέφοντας συνάμα, κάθε έννοια ελληνικού πολιτισμού, κουλτούρας, θρησκείας  και εθνικής ταυτότητος.

   Φαίνεται πως δίκιο έχει ο γραφικός «ανεξάρτητος Έλλην», ο οποίος ομιλεί περί … ψεκασμών! Τέτοια και τόση αυτοκτονική υστερία που έχει πλημμυρίσει τη χώρα, μετατρέποντας τους Γραικούς σε γραικύλους, μόνο έτσι δικαιολογείται. (Όρα την άθλια… «ιστορικό» του «συνωστισμού», της συμφοράς και της σαχλαμάρας που κατέστη ανυπόφορη ακόμη και μέσα στο κόμμα της! Πιθανότατα αυτήν να την βρήκε κατακέφαλα ολόκληρο μπουγέλο ψεκασμού, αδιάλυτο!).

   Με δεδομένο πως αν δηλώσεις ξενοφοβία, (δηλαδή πως ένα τέτοιο έγκλημα στη γειτονιά σου σε φοβίζει), διαπράττεις αδίκημα, σε «τσιμπάν» και σε χώνουν μέσα, ομολογώ έντρομος την ενοχή μου και προσδοκώ να συλληφθώ το συντομότερο, μπας και γλυτώσω τα χειρότερα! Σίγουρα στην «ψειρού» θα νοιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια και θα κοιμάμαι ήσυχος, αφού, λόγω ηλικίας, δεν κινδυνεύω από το…. «άλλο»!

   Εδώ που φτάσαμε, «το μη χείρον βέλτιστον»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου