Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Τιμή και δόξα!



Προς Θεού! Τ' ανθρώπινα δικαιώματα και τα μάτια μας!

   Τιμή και δόξα στους λαϊκούς αγωνιστές, που από μόνοι τους ανέλαβαν, εργολαβικώς και παρά την αντίθεσή τους προς τα πάσης φύσεως μονοπώλια, να… διορθώσουν την… κακοφτιαγμένη μας κοινωνία. Σκοτώνοντας ύπουλα, αλλά λεβέντικα, ληστεύοντας Τράπεζες, άρα… χτυπώντας το κεφάλαιο, και τρομοκρατώντας όλον τον υπόλοιπο αθώο κοσμάκη.


   Τιμή και δόξα και στους ηρωικούς περιθωριακούς υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων εκείνων των αμετανόητων κοινωνικών αποβρασμάτων, τα οποία γράφουν… όπου δει, τα ανθρώπινα δικαιώματα των θυμάτων τους. Με τις παχυλές αμοιβές, που κανονικά θα έπρεπε να διώκονται γιά… ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αφού τα «κόπια» τους πληρώνονται με προϊόντα ληστειών.
Τυχόν ομοιότητες με υπαρκτά πρόσωπα, εντελώς συμπτωματική.
  
   Τιμή και δόξα στους δικηγορικούς συλλόγους που ανέχονται ως μέλη τους τέτοια νομικά εκτοπλάσματα, τύπου ψωραλέας ξεπουπουλιασμένης καρικατούρας του «χαρυποτερικού» Ντάμπλντορ, ονόματα δεν λέμε, αλλά… «κόψε μάπα και βγάλε συμπέρασμα»!.


   Τιμή και δόξα στο σωφρονιστικό μας σύστημα που προσέχει, πώς και πώς, τον αρχιτρομοκράτη Μαζιώτη και επιτρέπει στον συνήγορό του να… διατυπώνει επιφυλάξεις γιά τις συνθήκες κράτησής του στον Ευαγγελισμό. (Πιθανόν οι… μπάτσοι, βασανίζοντάς τον, να του δίνουν γιά δείπνο πιλάφι με γιαούρτι, ενώ είναι γνωστόν πως το γιαούρτι το βράδυ φέρνει στον Νικολάκη… αέρια! Απαράδεκτο!).


   Τιμή και δόξα στον σαλιάρη, πνευματικά νάνο αλλά σκληρό κομμουνιστή -εκείνον που σφαλιάρισαν παλιά κάποιοι στο ΟΑΚΑ και κατουρημένος απ’ τον φόβο του φώναζε: «Βοήθεια, είμαι ο… και με σκοτώνει… η Χρυσή Αυγή»!- που περιμένει να γίνει κυβέρνηση, αλλά μηδενίζει το έργο της Αστυνομίας η οποία προτάσσει τα στήθη της, υπερασπιζόμενη την κοινωνία και τους πολίτες της.
   

   Τιμή και δόξα στην Κυβέρνηση που σπαταλά τόσο χρήμα και ενέργεια γιά να «παίζει» κρυφτούλι με σκληρά και αμετανόητα καθάρματα και δεν αναθέτει τη φύλαξη των επικίνδυνων κακοποιών, εργολαβικά, στο ρουμάνικο σωφρονιστικό σύστημα, κατόπιν σχετικών συμφωνιών. Το κόστος της… «δουλειάς» θα είναι σημαντικά φτηνότερο, κάτι που στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς μετράει ιδιαίτερα! 
   Αλήθεια, μήπως άκουσε κανείς τα τελευταία 15, περίπου, χρόνια τίποτε γιά το άλλο… «λιοντάρι» της βαριάς εγκληματικότητος, τον κ. Κ. Πάσσαρη, ο οποίος βλέπει τον ήλιο μόνο σε περιοδικά, (αν και εφ’ όσον οι Ρουμάνοι δεσμοφύλακες του επιτρέπουν να διαβάζει).


   Τιμή και δόξα στους συριζάριους βουλευτές και παρατρεχάμενους γιά τη στάση τους, γενικώς. Όμως… καλά, αυτούς άσ΄τους, περί άλλα τυρβάζουν, σοβαρότερα. Μαθαίνουν αριθμητική!

1 σχόλιο: