Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η μυστηριώδης πτήση ΜΗ370 και η τελευταία επίσημη εκδοχή.

Κατ' αποκλειστική πληροφορία, από ΝΑSA και CIA, της στήλης.



   Το αεροσκάφος που ψάχνει, απεγνωσμένα και γιά ημέρες, όλη η υφήλιος επεσημάνθη χθες, ώρα Ελλάδος 7.32΄π.μ. να υπερίπταται της αρχαίας πόλης Μάτσου Πίτσου του Περού, συνοδευόμενο από σμήνος αεροπορικής δύναμης Νεφελείμ. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο γνωστός βιβλιοπώλης, (καθ' ύλην αρμόδιος).
   Κατά την επίσημη εκδοχή, οι Νεφελείμ ανεφοδιάζουν το αιχμαλωτισμένο Μπόϊνγκ εν πτήση και ήδη έχουν διατυπώσει αιτήματα προς την Αμερικανική Κυβέρνηση και περιμένουν απάντηση σε ταχθείσα προθεσμία. Αλλιώς....
   Η εικόνα λύει μεν το μυστήριο της εξαφάνισης του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών αλλά δημιουργεί νέον εφιάλτη στην αμερικανική κοινωνία!
   Το σύνδρομο των Δίδυμων Πύργων αναβιώνει και  έχοντας γίνει ψύχωση την καταδιώκει συνεχώς και σε όλες τις βαθμίδες της! 
   
   ΠΡΟΣΟΧΗ: Γιά να παρακολουθήσετε καθαρά την πτήση, αφού αρχίσει το βίντεο, πατήστε κάτω δεξιά το τετράγωνο, προκειμένου να μεγαλώσει η εικόνα. Αλλιώς δεν φαίνονται τα σκάφη που υπερίπτανται, πάνω από τά σύννεφα.

   Υ.Γ.  Αν, τώρα όλα αυτά σας φαίνονται παραμύθια, δεν υστερούν σε τίποτα από όσα σας σερβίρουν επί μέρες οι πάσης φύσεως "ειδικοί"  και "αρμόδιοι". Τουλάχιστον έχετε εικόνα και εδώ βλέπετε. Απτά και καθαρά πράγματα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου