Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ’12

Επικαιρότης

   Σε λίγες ημέρες, ο καταβασανισμένος, αλλά νουνεχής και σώφρων, λαός μας προσέρχεται στις κάλπες γιά να εκλέξει τη νέα του κυβέρνηση. Με μνήμη και κρίση, όπως κάνει  πάντα!
     Θα σταθούμε, σοβαροί και σκεπτικοί μπροστά από το παραβάν, θα αναλογιστούμε ώριμα και ψύχραιμα κάποια γεγονότα του παρελθόντος, θα κάνουμε τη «σούμα» και θ' αποφασίσουμε!
  
- Θα φέρουμε στην επιφάνεια του μυαλού μας τα πάμπερς του Μεγάλου Αντρέα που του ’στελνε ο Κοσκωτάς. Τα δωράκια προς τον εαυτό του, (του κ. Μαυράκη), με πλαφόν πάντα τα 500 εκατομμύρια.
   - Τον αείμνηστο αντιπρόεδρο κ. «Δεν δικαιούσθε διά να ομιλείτε», (κατά κόσμον Μένιο Κουτσόγιωργα), με τα εκατομμύρια στην Ελβετία, που δεν πρόλαβε ο καϋμένος να τα χαρεί.
   - Την ευγενική χορηγία των 400.000 ευρώ, προς ενίσχυση προεκλογικού αγώνα του αξιότιμου κ. Τάσου Μαντέλη.
   - Την «στρατηγία», (κατά το χορηγία), του στρατηγού Τσουκάτου, ύψους 1.000.000, από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS, στα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και πιθανόν και το κατιτίς στην τσέπη του, ως μίζα της.... μίζας.
   - To real estate του κ. Τσοχατζόπουλου, που από λάθη, αβλεψίες και διαβολικές συμπτώσεις βρέθηκε με τεράστια ακίνητη περιουσία, φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς και vip κελλί στον Κορυδαλλό, συν γυναιξί και τέκνοις.
   - Την νεότατη συνταξιούχο, (στα 45 της, παρακαλώ!) κ. Μιλένα Αποστολάκη. Με τα 21 χρόνια υποτιθέμενης εργασίας στην τέως Ολυμπιακή Αεροπορία και την συμβολική σύνταξη πείνας, μόλις ... 2500 ευρώ.
   -Τη «σιγανοπαπαδιά» Γιάννο και τη μουλωχτή «σουπιά» της Αρκαδίας, πάλαι ποτέ «θείον βρέφος», που φρονίμως ποιούντες, τώρα κάνουν την πάπια και τον ψόφιο κοριό, περιμένοντας και λουφάζοντας να περάσει η μπόρα, να ξεχαστούν τελείως οι «μίζες» τους και να τις ξεκοκαλίσουν μετά, με την ησυχία τους, στην υγειά των κορόιδων!  (Εμείς είμαστε αυτοί).
   - Θα αναλογιστούμε το περίφημο «λεφτά υπάρχουν» του αυτιστικού παιδιού, που προφανώς, εννοούσε τους λογαριασμούς Άκη, κ.λπ. επιτήδειων πασόκων!
   - Θα λάβουμε πολύ σοβαρά τις παπαρδελίστικες λογοδιάρροιες του ευτραφούς, βουλιμικού γιά εξουσία, κ. Ευφράδεια, που ως κλασσικά αξιόπιστος χοντροβαθυπασόκος….«δεσμεύεται» και «εγγυάται», όπως όλοι οι προηγούμενοι ομόλογοί του. (Τί είχαν, τί έχαναν!).  Όπως πέρυσι το καλοκαίρι που με υπέροχες λεκτικές πιρουέτες, αναφέρονταν στα περί ΔΕΗ και απέκλειε χαράτσια στο «κοινωνικό αγαθό που είναι το ρεύμα» και σε λίγες ημέρες μας... ξέσκισε. Και τώρα μας το «παίζει» αγνός, παρθένος και θιασώτης μιάς «νέας αρχής»! «Εγγυόμενος» και «δεσμευόμενος» πάντα! Ενώ τα μόνα δεσμά που αρμόζουν σ' αυτόν και σε όλη την ηγετική παλιοπαρέα του, είναι αυτά του Κορυδαλλού.
   - Θα αναπολήσουμε όσα οι πασοκικές σφηκοφωλιές, εγκατεστημένες έντεχνα και διαβολικά στα διάφορα ΜΜΕ, μας έχουν πιπιλίσει το μυαλό, καταβάλλοντας εργώδεις προσπάθειες δημιουργίας κλίματος συμψηφισμού ανομημάτων. Ακόμη και οι τέως σοβαρές, και νυν σοβαροφανείς, εφημερίδες που στεγάζουν σοφολογιότατους κι ακαταλαβίστικους κλαφταχαραλάμπηδες "μπάμπηδες" και τύπους "πάσχοντες" κρυπτοπασόκους, που με "λυγερές" λεκτικές φιοριτούρες και έωλα φληναφήματα πασχίζουν να εξισώσουν κακουργήματα με πταίσματα και πλημμελήματα. Καινοτομούντες και εισάγοντες το "τεκμήριον της πολιτικής ενοχής", στη θέση αυτού της αθωότητος. Και επιμένουν να συντηρούν σκάνδαλα-φαντάσματα της απ' εδώ πλευράς προκειμένου να ισοφαρίσουν τα εγκλήματα της άλλης και ν' αποδεσμεύσουν συνειδήσεις. Κάτι που, δυστυχώς, επιτυγχάνουν σε μεγάλο βαθμό, εκμεταλλευόμενοι και χειραγωγούντες τη διάχυτη λαϊκή δυσαρέσκεια. 

   Με πλήρη επίγνωση όλων των ανωτέρω, ωραίοι και υπερήφανοι ως Έλληνες, γεννημένοι νικητές πάντα, (όπως είπε και λαμπρή μας ολυμπιονίκις, τίγκα στη ντόπα), θα προχωρήσουμε στο άδυτο του παραβάν, θαρρετά και... υπεύθυνα, όπου  αποφασιστικά, ατάραχα και με ήρεμη τη συνείδηση, θα υπερψηφίσουμε και πάλι… ΠΑΣΟΚ! Τη μήτρα που γέννησε, γαλούχησε και γιγάντωσε τη χοντρή διαφθορά στη χώρα. Τη μήτρα μας! 
   Βαδίζοντας στα ένδοξα πεπρωμένα της φυλής και το δρόμο που χάραξε ο μεγάλος μας  σοσιαλιστής  «Αντρέας». Παίρνοντας ό,τι δικαιούμαστε και ό,τι μας αξίζει!
  
   Και από Δευτέρα θα μας φταίνε πάλι η Μέρκελ, ο Σαρκοζί, η Λαγκάρντ και, δευτερευόντως, ο Όλι Ρεν, ο Μπαρόζο, ο Γιουνκέρ και όλη αυτή η παλιοπαρέα των γνωστών… ανθελλήνων!

  


   Υ.Γ. Η στήλη κάτι τέτοιο προβλέπει, χωρίς να το εύχεται. Κι από Δευτέρα, τα ξαναλέμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου