Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόεδρος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος...Δεν υπάρχει άλλος στο Λυκαβηττό .... !

Γιά γέλια και για κλάματα

Στις 16 Ιουλίου η στήλη αιφνιδιασθείσα έκανε μελαγχολικές διαπιστώσεις γιά την τοποθέτηση του κ. Ν. Κωνσταντόπουλου στην προεδρία του Παναθηναϊκού και το μέλλον του στη θέση αυτή. Αντιμετώπισε, μάλιστα, ήπιες αντιρρήσεις από φίλους.
- Μα πώς το λες αυτό, δεν είναι έτσι, σοβαρός άνθρωπος είναι, θα πετύχει ! Και άλλες τέτοιες βλακείες
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο κ. Πρόεδρος με ψηλοκρεμαστό ευθύβολο βολέ του κ. Βγενόπουλου, διέγραψε μεγαλόπρεπη τροχιά και βγήκε.... άουτ !
Ο Βγενόπουλος του είπε ευγενικά, Έβγαινε ! Και τον εξωπέταξε, όπως την τρίχα απ’ το ζυμάρι. Σε κλάσματα δευτερολέπτου, ο κ. …. Πρόεδρος πετάχτηκε πάλι στον κουβά. Χωρίς να το πάρει είδηση και πριν προλάβει και να βγάλει κιχ !  Sic transit gloria mundi !
Άει, καημένε Κωνσταντόπουλε, τι σου 'μελλε να πάθεις ! Ούτε σε ΠΑΕ δεν φτουράς ! 
Ο κ. Κωνσταντόπουλος, ως παλαιός ποδοσφαιριστής και πολιτικός, όφειλε να γνωρίζει ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες. Και με ποδοσφαιρικούς όρους, «από θέση οφσάϊντ δεν βάζεις γκολ. Ακυρώνεσαι» !
Τουλάχιστον η ταχεία εκπαραθύρωσή του, πλην του ελαφρού στραπατσαρίσματος της αξιοπρέπειάς του (σκέψου να πηγαίνεις για Πρόεδρος Δημοκρατίας, να καταντάς πρόεδρος ΠΑΕ και να σε καθαιρούν κι από εκεί μ’ ένα φύσημα. Φου !) γλίτωσε τα χειρότερα.
Θέμα χρόνου ήταν να ρεντικολαριστεί από κάποιους κάφρους συντάκτες των αθλητικών πρωτοσέλιδων, να προπηλακιστεί και να εξευτελιστεί εντελώς !
- Όξω, ξεφτίλα ! Παλιοπαλτό !
Πάλι καλά, φτηνά τη γλίτωσε !
Κρίμα, γιατί ο Νίκος ο Κωνσταντόπουλος είναι, πράγματι, αξιόλογος άνθρωπος και του άξιζε καλύτερη τροχιά στη ζωή του, από την αντίστοιχη αγγελία που βλέπουμε στις εφημερίδες συνοικεσίων. «Κυρία ατυχήσασα, ψηλή, ευπαρουσίαστη….»
Μπορεί να φταίει η Μοίρα, το κακό άστρο, αλλά μπορεί και οι κακές του επιλογές !


ΥΓ. Φαίνεται ότι μάλλον είναι το άστρο του κ. …Προέδρου. Απ’ όπου περάσει, έστω για λίγο, αφήνει συντρίμμια. Συνιστώσες ο ΣΥΝ, φυτίλια ο Παναθηναϊκός ! Τύφλα να ’χει ο Μητσοτάκης !
Τελικά στη ζωή γιά να πετύχεις πρέπει να έχεις άστρο. Αλλιώς, χρυσάφι πιάνεις, χώμα γίνεται !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου