Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Συμπεράσματα της χθεσινής συνάντησης στις Βρυξέλλες



Χωρίς πολλά λόγια, αφού «σοφόν το σαφές».
- Voulez vous pentozal avec moi?
  Πριν αρχίσουν οι ντόπιοι χαχόλικοι πανηγυρισμοί και οι συνήθεις διαστρεβλώσεις, η στήλη σπεύδει να διαπιστώσει. 
   Ο Πρωθυπουργός υποτάχτηκε πλήρως στη νομοτέλεια της λογικής και της ανάγκης. («Ανάγκαν και θεοί πείθονται»). Και στην τήρηση των υπαρχουσών μνημονιακών συμπεφωνημένων, αφού οι Ευρωπαίοι είναι σοβαροί άνθρωποι και δεν παίζουν κρυφτούλι με τις λέξεις. 
   Τώρα πλέον η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα στη μικρή του περιοχή. Δηλαδή στην κοινοβουλευτική του ομάδα και τις διάφορες… συνιστώσες. 
   Τώρα θα δούμε πόσο «λιοντάρια» είναι οι… γάτες του. 
   Τώρα θα δούμε αν οι ανένδοτοι Λαφαζαναρέοι, σκληροί κομμουνισταράδες, μπορούν τον πεντοζάλη που πρέπει να χορέψουν μόνοι τους και πόσο θ’ αντέξουν το… «πεντοζάλισμα» που συνεπάγεται. 
   Τώρα θα δούμε αν μπορούν να γλύψουν ό,τι έφτυναν πριν, συμβιβαζόμενοι και με την ουρά στα σκέλια. 

   Τελικά, μόνο μας κέρδος από όλη την ιστορία, η αναγνώριση -επί τέλους!- του απόλυτου δικαιώματος να διαλέγουμε τη «στάση» και το είδος του διευκολυντικού «λιπαντικού» στο περίφημε «πήδημα», που προφητικά ανέφερε προεκλογικά ο κ. Τσίπρας -με λιγάκι ασαφείς ρόλους βέβαια- στον κατάλληλο τόπο, που φυσικά είναι η Ρόδος! 
   Κοντολογίς, πολύ κακό γιά το τίποτα και τελικά… μιά τρύπα στο νερό!  

   ΥΓ. Γιά όσους βλέπουν μακρύτερα. Το άστρο του Dr Baroufakis πέρασε το σημείο μεσουράνησης και γέρνει πλέον προς τη δύση του. Αν είναι πραγματικά τόσο έξυπνος όσο θέλει να δείχνει, θα πρέπει να σπεύσει να παραιτηθεί. Γιά να κρατήσει, μαζί με τον τίτλο υου τέως Τσάρου της ελληνικής Οικονομίας, τις φωτογραφίες στο Paris Match και μερικά κουρέλια από την καταρρακωμένη και απομυθοποιημένη του αξιοπρέπεια. Έτσι θα αποφύγει το κράξιμο, το οποίο σε επίπεδο αριστεράς είναι πάντοτε οξύ, αγενές, άκομψο και εντελώς χυδαίο: 
   - Όαααα, όξω ξεφτίλα! 
   Το έξυπνο πουλί, από τη μύτη πιάνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου