Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Τσά! Και στο βάθος… Γιωργάκης!



«Νάτος πετιέται …!»

- Μάμμυ, μάμμυ, ξανάρχομαι!  .. ---..   -Μαμάάά, ξανάρχεται!!!


   Τώρα που κι η κουτσή Μαριώ άφησε το σφουγγαρόπανο και βγάζει στο γυαλί, σοβαρά-σοβαρά και κατά τον πολιτικό καπνό που φουμάρει, την κάθε εσώψυχη αρλούμπα της, πολιτικολογούσα, προεδρολογούσα και εκλογολογούσα, η στήλη αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα. Όπως, λόγου χάρη, τον… Γιωργάκη. 
   Ο κληρονομικώ δικαιώματι ηγέτης της συμφοράς, διέκοψε τις διαλέξεις στα διάφορα Πανεπιστήμια, (με θέμα: «Πώς να χώσετε μιά χώρα σε «μνημόνιο») και βάλθηκε να… ξανασώσει την Ελλάδα. Έτσι άρχισε τις προεκλογικές ενημερωτικές περιοδείες του… αποθεούμενος! 

   Τις προάλλες έδωσε στη δημοσιότητα ένα μανιφέστο με κοντά 1900 λέξεις και κατέπληξε! Όχι γι’ αυτά που έγραφε, αλλά γιατί κατάφερε να συντάξει -το θηρίο!- τόσο μακρύ κείμενο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μέσα από τις διάφορες κουταμάρες που, προφανώς συνέγραψαν οι κηπουροί και εραστές της ουτοπίας, που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν, (Πετσάλνικοι, Καλλιγωτήδες και διάφορα τέτοια… «αζήτητα»), προκύπτει η επιθυμία του να ξαναπιάσει «τιμόνι». Κι αν δεν του δώσουν, λέει, το «τουτού» του μπαμπά, απειλεί να πάει στο Jambo να πάρει άλλο! 

   Πέραν του αστείου του πράγματος, η υπόθεση σηκώνει επειγόντως ψυχιατρική κλινική. Όμως όχι Δαφνί, Μαρκομιχελάκειο και ό,τι κι ό,τι. Πολυτελή και αριστοκρατική. Με τα jacuzzi της, τα γυμναστήριά της και τις πισίνες της. Και εννοείται με όλα τα σχετικά της σύγχρονης ηλεκτρονικής τεχνολογίας. Όπως laptop, iPad, lego, playmobil και διάφορα τέτοια, προκειμένου με την… «διά βίου μάθηση» και την αντιεξουσιαστική ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τα δημοψηφίσματα που πρεσβεύει, θα φέρει -επί τέλους- τον σοσιαλισμό στον τόπο και την ευτυχία στον λαό!
   Δοξάστε τον! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου