Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Νάτος, νάτος, Δήμαρχος Βαλλιανάτος»!



Βαλλιανάτος, ολέ!


   Στα αγγλικά, valiant σημαίνει γενναίος, ανδρείος, κάτι τέτοιο! Οπότε σε ελεύθερη ελληνική απόδοση θα μπορούμε να τον πούμε: «Νάτος ο γενναίος»! (Αφού γιά… ανδρείος δεν το συζητούμε). Και όντως, πολύ γενναία υπερασπίζεται το τρίτο φύλο. Το φύλο του. Και αλίμονο σ’ όποιον τολμήσει να μιλήσει μπροστά του γιά διαστροφή ή ανωμαλία, σε σχέση με τις επιταγές της Φύσεως. Μάλιστα, εισάγοντας καινά δαιμόνια, δεν διστάζει να ομολογήσει ότι έκανε και πανάκριβες βίζιτες στο Λονδίνο, τόσο από οικονομική αναγκαιότητα, όσο και από…γούστο! Σίγουρα κάτι τέτοιο θέλει μεγάλη γενναιότητα γιά να το ανακοινώσεις, εκτός αν -όπως πιστεύω- την «βρίσκεις» στο να προκαλείς την κοινωνία και «φτιάχνεσαι» με κάτι τέτοια, (μίλα μου πρόστυχα!).

   Μέχρι τώρα έχουμε γνωρίσει στην κεφαλή του πρώτου δήμου της χώρας και τα δύο φύλα. Με πενιχρά, δυστυχώς, αποτελέσματα και ωφελήματα γιά την πόλη. Ίσως ήρθε ο καιρός να γνωρίσουμε και το… «τρίτο» φύλο! Πού ξέρεις; Μπορεί η πόλη να γίνει πιό «χαρούμενη» καθώς εμπρός θα πηγαίνει ένας gay έχοντας… «από πίσω» του μερικά εκατομμύρια πολίτες. (Ποιός τη χάρη του!).

   Εάν μάλιστα ο Δήμαρχος Βαλλιανάτος επιτύχει στο έργο του, δείχνοντας την επιτηδειότητα του… «τρίτου», (αναγκάζοντας το κοινό να αναφωνήσει: «Βρε, τον π....η, τα κατάφερε»!) γιατί να μην επιχειρήσει και στην κεντρική πολιτική, οδηγώντας την χώρα στον… «τρίτο» δρόμο προς τον… σοσιαλισμό! Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση! Άλλωστε επιφανείς «πηδήκουλες» όπως ο Ηλίας Ηλιού και ο διαβόητος Αντρέας, φανατικά ετεροφυλόφιλοι, πώς ήταν δυνατό να το επιτύχουν;

   Σε σχετικά δημοσιογραφικά ερωτήματα περί των προγραμματικών δηλώσεων, εις περίπτωση εκλογής του, η στενότης χρόνου δεν επέτρεψε να ακουστούν  δύο βασικές προεκλογικές υποσχέσεις στις οποίες δεσμεύτηκε. Η στήλη τις ανακάλυψε και τις ανακοινώνει, πρώτη και με υπερηφάνεια.

   - Θεσμοθετείται η «Gay parade», η οποία θα αντικαταστήσει τις παρωχημένες και ξεθυμασμένες παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου.

   - Κατ’ αναλογίαν προς την «Ιερά Ελαία», η οποία ευρίσκεται στην συνοικία της Ακαδημία Πλάτωνος και συμβολίζει την μεγαλειώδη σημασία του αθάνατου ελληνικού πνεύματος, σε μεγάλη πλατεία η οποία θα δημιουργηθεί περί το μέσον της οδού Συγγρού, θα φυτευτεί η «Ιερά Συκέα», εις την οποία και θα τερματίζεται η «Gay parade». Αυτή θα συμβολίζει το αιώνιον κάλλος του σώματος, την πλαστικότητα των γλουτών και το αέρινο λίκνισμά τους!

   Έτσι, γιά άλλη μία φορά η Ελλάδα θα αποδείξει την πρωτοπορία της στην υπηρεσία των μεγάλων αξιών της Ανθρωπότητος.

   Συνεπώς, «Μαύρο στον Τατσόπουλο», Ζήτω ο Βαλλιανάτος. Ζήτω η… «αδελφοποίηση» των λαών!   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου