Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ο Κύριος… Χριστόδουλος Ξηρός, ο Κύριος Ραγκούσης και η Κυρία … Ανθρωποφάγα.

Οι ιδέες μας, οι αξίες μας και τα... επιχειρήματά μας!


   Μέχρι χθες νόμιζα πως το επίθετο «κύριος» εμπεριέχει, ως συνοδευτικό, τιμή και σεβασμό για το όνομα του οποίου προηγείται. Ενίοτε, όταν ο σεβασμός έχει υψηλό μέγεθος τότε  γράφεται και με κεφαλαίο «Κ». Πχ. Ο Κύριος Πρόεδρος, ο Κύριος Πρύτανης, κ.λπ.

   Τώρα ξέρω πως στη γκάμα των εξεχουσών προσωπικοτήτων η οποία καταξιώνει το «Κύριος» ανήκουν και οι διαπρεπείς κατάδικοι πολυδολοφόνοι τρομοκράτες, κρίνοντας από τις προσφωνήσεις των «ατσίδων» μαρκουτσοφόρων του «γυαλιού»!

   Επίσης χθες, είχα την τύχη να απολαύσω ένα δωρεάν κατηχητικόν μάθημα τρομοκρατίας από τον καθ’ ύλην αρμόδιο ιδεολόγο «καθηγητή» και κατ’ εξακολούθηση συστηματικό συνήγορο των απανταχού της ελληνικής επικράτειας τρομοκρατών δολοφόνων. Έτσι έμαθα πως η δολοφονία ασχέτων και αθώων ανθρώπων, αποτελεί «πολιτική πράξη και δράση αντισυστημικού περιεχομένου» και πως ο κάθε αμετανόητος μανιακός φονιάς δεν είναι τίποτε άλλο παρά «λαϊκός αγωνιστής με άκαμπτες θέσεις, ιδέες και…. αξίες (!!!), που μάχεται για την…. αλλαγή της κοινωνίας»!

   Δυστυχώς, η ηλικία δεν μου επιτρέπει, προσχωρώντας  σ’ αυτές τις «αξίες», ν’ αρπάξω ένα κουμπούρι και να συμπολεμήσω με τον Κύριο… Ξηρό το…. σύστημα που του επιτρέπει, βλακωδώς, να κυκλοφορεί ελεύθερος και μαζί του ν’ αλλάξουμε το υπάρχον σάπιο… καθεστώς. Πάντως ο κουτοπόνηρος υπερασπιστής του με…. έπεισε για την κανονικότητα και νομιμότητα των ενεργειών του πελάτη του, όπως και κάθε φρενοβλαβούς που αρπάζει ένα καλάσνικοφ και… μάχεται για τις… «αξίες» του σκοτώνοντας αδιακρίτως! Όπως με έπεισε και ο «μικρός Λένιν» μεγάλου Ραδιοτηλεοπτικού Συγκροτήματος πως … καθήκον του κάθε αδειούχου φυλακισμένου, (άλλη «συστημική» μα…α οι αδιακρίτως χορηγούμενες άδειες!), είναι η… κοπάνα.

   Ενθυμούμενος πώς οι Ιταλοί προσπάθησαν να εξουδετερώσουν τις Κόκκινες Ταξιαρχίες του Ρενάτο Κούρτσιο και  πώς οι Γερμανοί εκμηδένισαν την περίφημη αναρχική συμμορία των Αντρέας Μπάαντερ και Ούλρικε Μάινχοφ, κατάλαβα πως, τελικά, και «η τρομοκρατία θέλει τον… Γερμανό της»!

   Όσο για μας, τους πανηλίθιους…. ανθρωπιστές, που μοιράζουμε βλακωδώς σκοινιά σε συνειδητοποιημένους κακούργους για να μας κρεμάσουν, μπας και μείνουμε πίσω στον αγώνα της υπεράσπισης των… «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» όλων αυτών των … Κυρίων καθαρμάτων που τα καταπατούν πρώτοι σκοτώνοντας, ομοιάζουμε από πλευράς ρίσκου με εκείνον που αφήνει να του κάνει στοματικό έρωτα μια καλλίγραμμη  Κυρία…. Ανθρωποφάγα!


2 σχόλια:

  1. Ο υπερασπιστής του Ξηρού Χρ. ...είναι "απλός φίλος" του
    αμισθί δηλαδή.
    Τον έβλεπε στον Κορυδαλλό πηγαίνοντας επίσκεψη.
    Και για όσους ρωτούν πώς τα βγάζουν οικονομικά τα μέλη την ΝΔ...
    ποτέ δεν βρέθηκε το ταμείο της οργάνωσης που ήταν πλούσιο
    από τις ληστείες.
    Οι τέως συνήγοροί τους...σήμερα είναι απλά φίλοι τους...τιμής ένεκεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΝΔ είναι τυπογραφικό λάθος!
    Εννοώ τα μέλη της 17 Νοέμβρη για να μη παρεξηγηθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή