Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η αναβίωση του Νεάντερταλ.

Καμαρώστε μία από... τις ελπίδες του Έθνους!




   Ο ανωτέρω εικονιζόμενος νεαρός δεν είναι αυθεντικό αντίτυπο Νεάντερταλ, (homo neanderthalensis), ούτε μασκαρεμένος έτσι, λόγω εποχής. Αποτελεί αυθεντικό δείγμα εξελιγμένου "homo sapiens" και είναι, λέει, φοιτητής ανήκων στον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά πάσα πιθανότητα προσμετράται σ' εκείνους τους κομματικούς εγκάθετους, τους λεγόμενους "αιώνιους φοιτητές", που δεν έχουν στόχο την απόκτηση πτυχίου και την, εν συνεχεία, εξαργύρωσή του στον επαγγελματικό στίβο της ζωής, αλλά ανήκει, μάλλον, στη συμπαθή τάξη των "ινστρουχτόρων". Δηλαδή εκείνων των ατόμων που, δίκην μουσουλμάνων καμικάζι, αφιερώνουν όλη τους τη μακρόχρονη φοιτητική δραστηριότητα στην κομματική διαπαιδαγώγηση και καθοδήγηση των πραγματικών φοιτητών στους μαγικούς κόσμους της μαρξιστικής θεωρίας. Εννοείται ζυμωμένης και με κάθε άλλη κατεδαφιστική και αναρχική αρλουμπολογία και την, παντί τρόπω και πάση θυσία, επιβολή της... δημοκρατίας, όπως την εννοεί η δική τους αρρωστημένη λογική των αριθμών. 
   Στην καλύτερη περίπτωση γιά τον ίδιο, αλλά και την χειρότερη δυνατή γιά την κοινωνία του μέλλοντος, στην φωτογραφία απολαμβάνουμε έναν λαμπρό επιστήμονα της αύριον. Καμάρι και περηφάνεια της οικογενείας του αλλά και μία από τις ελπίδες του Έθνους γιά ένα καλύτερο μέλλον. Δηλαδή, έχομεν ενώπιόν μας να χαμογελά θριαμβευτικά στο φακό, με γροθιά υψωμένη, π.χ. έναν μελλοντικό... χειρουργό, μηχανικό, δικηγόρο, που... αλίμονο σε όποιον χρειαστεί κάποτε τις επιστημονικές υπηρεσίες του!!
   Η φωτογραφία αναμεταδίδεται από δημοσίευμα της σημερινής "Καθημερινής" και δείχνει ένα από τα... "καθάρματα" της Αστυνομίας να τσουβαλιάζει αναίτια αυτόν τον, υπό εκκόλαψη, σπουδαίον επιστήμονα και να μην του επιτρέπει, εντελώς απρόκλητα και αντιδημοκρατικά, να ορμήσει... ειρηνικά στο γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Μ. Βαρβιτσιώτη και, επίσης εντελώς δημοκρατικά, να το κάνει λαμπόγυαλο!

   Επειδή αρχαία και σοφή παροιμία τεκμαίρει τον λέοντα εκ του όνυχός του και επειδή, δόξα τω Θεώ, έχουμε γεμίσει από συριζαίικα "νύχια", από άκρας γελοιότητας έως άκρας επικινδυνότητος, συμπεριλαμβανομένης και της ωμής αλητείας, μήπως οι σοβαρότεροι εξ ημών θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ και να ζυγίσουμε περισσότερο τις επιλογές μας. Καλή η αγανάκτηση που εύκολα βγαίνει ανατρεπτικά με τη λογική Σαμψών, αλλά το άχτι κοιτάζει πάντα προς τα πίσω, ενώ οι συνθήκες θέλουν το μάτι προς τα εμπρός, καθώς η ζωή πρέπει να συνεχιστεί. Αυτό δεν απασχόλησε καθόλου, τότε, τον Σαμψών, εμάς όμως;
   Όσο γιά τους πιθανούς επικροτητάς του συμπαθούς νεαρού της φωτογραφίας, τους ερωτώ ευθέως. Θα ήθελαν έναν τέτοιο γαμπρό γιά την κόρη τους; Αν ναι, τους το εύχομαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου